reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha 14.07 mam 5 rocznice slubu i trzymam kciuki, zeby ten dzien byl szczesliwy.

Kwiatuszek zeby rehabilitacja szybko efekty przyniosla.

Kochane dziekuje za rady. Dzis bylo o niebo lepiej. Robila w zlym miejscu gdzie byla zbita skora a nie tkanka. Dzis bol prawie zerowy. Tylko szczypanie.
@Destino szczegolnie Tobie bo dzieki Twojemu opisowi zrozumialam co bylo nie tak. Spokojnego wieczoru

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kas90 Kochana ja teraz to już nawet bardziej z tyłu uda robię (to znaczy mój M mi robi) tam mam tłuszcz więc nie boli :-) natomiast próbowałam raz w przód uda i..... Ooooo nigdy więcej :-p

Dziewczyny nie bójcie się nie jest tak źle z tymi zastrzyki. Pewnie czasami nie jest to przyjemne, ale Dzieci najważniejsze!!!

@Destino dziubasku [emoji8] trzymaj się dzielnie, pomysl o mnie i krzyżówki kup :D

Co do zastrzyków to mi po połowie ciąży M robił w reke i dla mnie było lepiej niż e udo choć oczywiście same tu raczej nie dacie rady :)

Dziewczyny,
dziś się tak wzruszyłam od rana czytając tę prośbę, że nie mam słów... Ja już wpłaciłam, co mogę.
Może i Wam uda się dorzucić coś od siebie. Nie dajmy temu maleństwu odejść... <3

Podaję Wam link, może któraś z Was będzie miała ochotę wesprzeć tę rodzinę i małego Frania:
Link do: Nie umieraj, serduszko... Mamy czas tylko do końca lipca! Wierzę, że mu się uda!

@dżoł - zaciskam kciukaski! :* to czekanie jest najgorsze... :p
@asia669 - mów nam tak więcej o heparynce :D
@pixi.nova - w tym miesiącu zatem napiszę jeszcze "hurra!" :D ale w sierpniu czy wrześniu już tak nie napiszę :p ahahahahah :* <3
@Destino - jak tam dzisiaj, nasza kochana? :*
@Avita - pocieszycielko strapionych :D :*
@marzycielka81 - dajesz nadzieje, że jakoś sobie i my, pozostałe, przyszłe staraczki damy z tym radę ;)
@Liluli - hahah, ciekawe, czy mój M byłby odważniejszy :p ... w sumie naszemu psu robił zastrzyki jak trzeba było... :D ale to był piesek jednak ;p
@agatush - oooo, jak boli to nie ma co tam robić :p

Hej! Wyszedł mi wynik allo mlr 37 %. Czy to nie jest wystarczający do tej ochrony zarodka?
@Porzeczka1234 @matulkaa nie pamiętam czy ktoś jeszcze się szczepi czy mogę Was prosić o jakąś rade? Czy w takim wypadku warto zaczynać diagnostykę i się szczepic?
A jeśli nie to co?
Brak mutacji MTHFR czy V leiden tarczyca ok zakrzepowo nic nie wyszło
Insulina też ok.
Czasem zazdroszczę jak komuś coś stwierdza bo wie jakimi lekami się obstawiać a ja nawet nie wiem co ewentualnie brać.....

Hej dziewczyny kochane
Ja siedze w krzakach. .....i nie będę was zadręczać swoimi schizami .
U mnie jutro kończy się 30 tydzień ciąży .Bóle brzucha tzn skurcze oczywiście nadal są ale jakoś daję radę
Dużo odpoczywam i powoli ogarniam pranie i prasowanie ubranek .

Destino
Mnie boli brzych od 12 tygodnia ciąży non stop .Tak że widocznie i u ciebie taka uroda .Najważniejsze żeby pilnować żeby się szyjka nie skracała

@Destino dziubasku [emoji8] trzymaj się dzielnie, pomysl o mnie i krzyżówki kup :D

Co do zastrzyków to mi po połowie ciąży M robił w reke i dla mnie było lepiej niż e udo choć oczywiście same tu raczej nie dacie rady :)

Foczuniu, pewnie masz rację, ale teraz w lato, to wolę mieć normalne ramiona :D

@iveo, ja miałam mlr 5,5% i się nie szczepiłam, ale jestem na żelaznym ze sterydem. Nie zazdroszczę braku diagnozy... Nie wiem co to za czynnik vr2, który masz. Rozmawiałaś z genetykiem na ten temat? Może to jest przyczyną?

@kas90 te mutacje które mam wyszły mi w teście DNA przy okazji badania MTHFR i V leiden
Genetyczka powiedziała że te moje mutacje ma 3/4 społeczeństwa i są lekko zakrzepowe ale niby nie mają znaczenia
W następnej ciąży że względu na 3 już niewyjaśnione straty i tak mi proponują Clexane
Tylko pytanie czy próbować na tym Clexane czy mimo wszystko zagłębiać się w immunologie
Czy ktoś się szczepil przy takim allo???

reklama
Dziewczyny mam szybkie pytanie w którym dniu cyklu badamy progresteron i inne hormony jadę na pobranie krwi ponieważ ostatnio źle się czuję mam zespół jelita drażliwego i refluks i ostatnio boli mnie w okolicy nerek . Więc chcę zrobić badania. Przy okazji chciałam sprawdzić te hormony bo tylko estradiol badałam. Dziękuję

Do góry