reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha 14.07 mam 5 rocznice slubu i trzymam kciuki, zeby ten dzien byl szczesliwy.

Kwiatuszek zeby rehabilitacja szybko efekty przyniosla.

Kochane dziekuje za rady. Dzis bylo o niebo lepiej. Robila w zlym miejscu gdzie byla zbita skora a nie tkanka. Dzis bol prawie zerowy. Tylko szczypanie.
@Destino szczegolnie Tobie bo dzieki Twojemu opisowi zrozumialam co bylo nie tak. Spokojnego wieczoru

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kas90 Kochana ja teraz to już nawet bardziej z tyłu uda robię (to znaczy mój M mi robi) tam mam tłuszcz więc nie boli :-) natomiast próbowałam raz w przód uda i..... Ooooo nigdy więcej :-p

Dziewczyny nie bójcie się nie jest tak źle z tymi zastrzyki. Pewnie czasami nie jest to przyjemne, ale Dzieci najważniejsze!!!

@Destino dziubasku [emoji8] trzymaj się dzielnie, pomysl o mnie i krzyżówki kup :D

Co do zastrzyków to mi po połowie ciąży M robił w reke i dla mnie było lepiej niż e udo choć oczywiście same tu raczej nie dacie rady :)

Dziewczyny,
dziś się tak wzruszyłam od rana czytając tę prośbę, że nie mam słów... Ja już wpłaciłam, co mogę.
Może i Wam uda się dorzucić coś od siebie. Nie dajmy temu maleństwu odejść... <3

Podaję Wam link, może któraś z Was będzie miała ochotę wesprzeć tę rodzinę i małego Frania:
Link do: Nie umieraj, serduszko... Mamy czas tylko do końca lipca! Wierzę, że mu się uda!

@dżoł - zaciskam kciukaski! :* to czekanie jest najgorsze... :p
@asia669 - mów nam tak więcej o heparynce :D
@pixi.nova - w tym miesiącu zatem napiszę jeszcze "hurra!" :D ale w sierpniu czy wrześniu już tak nie napiszę :p ahahahahah :* <3
@Destino - jak tam dzisiaj, nasza kochana? :*
@Avita - pocieszycielko strapionych :D :*
@marzycielka81 - dajesz nadzieje, że jakoś sobie i my, pozostałe, przyszłe staraczki damy z tym radę ;)
@Liluli - hahah, ciekawe, czy mój M byłby odważniejszy :p ... w sumie naszemu psu robił zastrzyki jak trzeba było... :D ale to był piesek jednak ;p
@agatush - oooo, jak boli to nie ma co tam robić :p

Hej! Wyszedł mi wynik allo mlr 37 %. Czy to nie jest wystarczający do tej ochrony zarodka?
@Porzeczka1234 @matulkaa nie pamiętam czy ktoś jeszcze się szczepi czy mogę Was prosić o jakąś rade? Czy w takim wypadku warto zaczynać diagnostykę i się szczepic?
A jeśli nie to co?
Brak mutacji MTHFR czy V leiden tarczyca ok zakrzepowo nic nie wyszło
Insulina też ok.
Czasem zazdroszczę jak komuś coś stwierdza bo wie jakimi lekami się obstawiać a ja nawet nie wiem co ewentualnie brać.....

Hej dziewczyny kochane
Ja siedze w krzakach. .....i nie będę was zadręczać swoimi schizami .
U mnie jutro kończy się 30 tydzień ciąży .Bóle brzucha tzn skurcze oczywiście nadal są ale jakoś daję radę
Dużo odpoczywam i powoli ogarniam pranie i prasowanie ubranek .

Destino
Mnie boli brzych od 12 tygodnia ciąży non stop .Tak że widocznie i u ciebie taka uroda .Najważniejsze żeby pilnować żeby się szyjka nie skracała

@Destino dziubasku [emoji8] trzymaj się dzielnie, pomysl o mnie i krzyżówki kup :D

Co do zastrzyków to mi po połowie ciąży M robił w reke i dla mnie było lepiej niż e udo choć oczywiście same tu raczej nie dacie rady :)

Foczuniu, pewnie masz rację, ale teraz w lato, to wolę mieć normalne ramiona :D

@iveo, ja miałam mlr 5,5% i się nie szczepiłam, ale jestem na żelaznym ze sterydem. Nie zazdroszczę braku diagnozy... Nie wiem co to za czynnik vr2, który masz. Rozmawiałaś z genetykiem na ten temat? Może to jest przyczyną?

@kas90 te mutacje które mam wyszły mi w teście DNA przy okazji badania MTHFR i V leiden
Genetyczka powiedziała że te moje mutacje ma 3/4 społeczeństwa i są lekko zakrzepowe ale niby nie mają znaczenia
W następnej ciąży że względu na 3 już niewyjaśnione straty i tak mi proponują Clexane
Tylko pytanie czy próbować na tym Clexane czy mimo wszystko zagłębiać się w immunologie
Czy ktoś się szczepil przy takim allo???

reklama
Dziewczyny mam szybkie pytanie w którym dniu cyklu badamy progresteron i inne hormony jadę na pobranie krwi ponieważ ostatnio źle się czuję mam zespół jelita drażliwego i refluks i ostatnio boli mnie w okolicy nerek . Więc chcę zrobić badania. Przy okazji chciałam sprawdzić te hormony bo tylko estradiol badałam. Dziękuję

Do góry