reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś @roxie123 @dżoł Trzymam kciuki żeby chociaż, ktoś z nas był szczęśliwy w tym cyklu. Oczywiście suuuuuuper będzię jak wszystkie doczekamy się dwóch kreseczek i bobasków.
Magda, za Ciebie też trzymam kciuki!!!

@nafoczka, Destino ode mnie przejęła brzuszek. Mój Tymus w czwartek kończy 11 tygodni.

mhsv3e5ez4n46979.png

@burczuś @roxie123 @dżoł @magda1208 kciuki zacisnięte [emoji8]

@Destino przykro mi, że u ciebie ciągle pod górę. Ale musi być dobrze, maleństwo ma bardzo waleczną mamę, która pokona wszystkie przeciwności.

@kas90 plamienia ustały P. nie znalazł przyczyny, może podrażniłam coś przy aplikacji Luteiny.
My jutro pędzimy na doszczepianie do Sachy. Może to głupie pytanie, ale któraś sprawdzała mlr w ciąży?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny która testuje w tym miesiącu ? :)
Ja testuje jak co miesiąc od lat kilku :)
Termin @ na 14.07. Ale u nas tylko jedne sexy były 2 dni przed potencjalna owu. A w dzień owu histero wiec nie liczę na wiele.

@bertha, ja cały czas o Tobie pamiętam. Do Ciebie w szczególności idą moje pozytywne fluidki!!!

mhsv3e5ez4n46979.png

Dziękuje kochana :)

Ależ macie piękne te bobaski!!!! Wszystkie!!!
A juz całkowicie rozpłynęłam się nad ta dziurka w policzku Blanki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję nowym fasolkom :) rosnijcie w siłę!!!
Teczowa gratulacje:*
Malutka mlr nie robi sie w ciąży bo on rosnie wiec mija sie z celem. Ja w ogole nie zrobiłam mlr po szczepieniach bo nie zdazylam a Sacha sam mowil, ze teraz nie ma sensu.

U nas ciagle coś. Adas jutro idzie pierwszy raz na rehabilitacje metoda vojty. Juz sram w majtki jak damy rade. Ja sama chodze na.rehabilitację bo rozeszly mu sie mięśnie na kregoslupie i idzie oszalec z bólu.a nie ma.mi kto pomóc. Wiec musze jakos funkcjonować.

reklama
@Destino pisałam już kiedyś, że na skurcze mnie pomogła spasmolina, bo nospa nie działała, może Tobie też pomoże!! Mam nadzieje że wszystko będzie oki!!
@Funia90 no chyba Ty masz brzuszek po mnie. Obyś miała spokojniejszą ciążę niż ja!!!
Dziewczynki kochane zastrzyki z heparyny to naprawdę nic w porównaniu z imnymi bólami ciążowymi!! Wszystko do przeżycia!!
Ja podobnie jak @Gabiś skończyłam je robić 3 dni temu. Malina zwalecił 5/6 tyg. po porodzie a zaczęłam z pozytywnym testem(20 września). Na początku robił mi maż, później się przyznał że to był dla niego mega stres!!! Od 4 m-ca robiłam sama najpierw w podbrzusze a później w uda bo bałam się w napięty brzuch. Po porodzie znowu w podbrzusze! Sińców i zrostów mam b.dużo bo te ostatnie to waliłam nieraz na śpiocha, gdzie złaoałam trochę sadełka!!;)
Może spróbujcie w zew. stronę uda. Na drugim wątku jest filmik jak robić. Ja jak robiłam w uda to chociaż się nie stresowałam, że Małą ukłuje chociaż to podobno niemożliwe!!

Do góry