@bea25ta oczywiście ,że nie musi ale może
trzeba wychodzić z pozytywnym nastawieniem
@iveo ja już dawno wyluzowałam , ten cykl zaczęłam tak super , że co będzie to będzie
ale tak jak dziewczyny piszą nie da się do końca ...do póki nie ma 2 kresek to nie jest takie proste . Tym bardziej ,że jedne z nas muszą pilnować kiedy ov , albo tak jak ja brać leki i zastrzyki od 16dc to wtedy włącza się myślenie czy wykorzystaliśmy ten cykl czy znowu wszystko na darmo . Teraz nie wiem kiedy będę miała ov ... mogę tylko przewidywać , ale wszystko jest tak świetnie między mną a M ,że czego chcieć więcej
@martaha123 3mam kciuki za testowanie
jak jest coś więcej niż biel vizira to coś może być na rzeczy
@bertha a co tam u Ciebie ?
@czarna_mala dobry przykład
i nie pomyślałam o tym wcześniej ... a i 3mam kciuki za mrl
@Ag86 chciałoby się powiedzieć zapraszamy do wspólnej zabawy
haha u mnie też tak wczoraj było dziś 11 dc
mmm góry uwielbiam !
@burczuś Ty łobuzie Ty
ale takie niegrzeczne myśli akurat wskazane teraz hihi
@anetkruczek ja chce ! ja chce !
@marzycielka81 bo niektórzy czasami tak coś rąbną bez sensu i zastanowienia ... nie rozumieją tego , że dla nas czas jest ważny...nie przejmuj się , olej to :*
U mnie od rana a nawet od wieczora bardzo pozytywnie
Mój M mnie dzisiaj zadziwił...dzwoni do mnie z pytaniem " kochanie kiedy Ty masz owulacje teraz ? " haha ja gały wystawiłam o co mu chodzi , nie wiem czy sie śmiac czy co... odpowiadam '' a co cie to obchodzi , nie licze nie nastawiam sie '' xD on : ,, bo się w pracy pytają czy w poniedziałek na Śląsk nie pojede na 2 dni w delegacje ...'' ja: ,, aha , no dobra nie wiem kiedy mam , ale tak by się chyba składało ze zaczyna się w poniedziałek xD " a ten : ,, aha dobra to nie jade ... to wytłumacze szefowi że żonie bardziej potrzebny jestem ;D ''
...to było takie słooodkie , że mam dzisiaj taki dobry humor
Czekam na telefon mam nadzieje ze go nie zmuszą :O ale miał szefowi wytłumaczyć , bo to taki spoko gość na luzie ,że mamy taką sytuacje troche podbramkową bo biore te leki itd . Ale faktycznie po co miałabym się kłuć i wg jeśli bym wiedziała ,że cykl niewykorzystany ;/