reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczko, Wszystkiego Najlepszego dla Wikusia!!!
Czytałam Twój post. Pięknie to opisałaś.

mhsv3e5ez4n46979.png

@bea25ta no dostaniesz lanie mam nadzieję ze już dziś nie siedzisz w truskawkach. Ja dziś poszłam po fasolki szparagowe i myślałam ze padnę u mnie 34 stopnie siedzę w domu i się kitram

Tak grzecznie się wyleguję a tesciowa ugotowała dla mnie barszcz z botwinki - uwielbiam. @kas90 jutro planuje gołąbi ale też w Helenkowej kuchni tam się nie rozpłynę jak zacznę gotować.

Dziewczynki dobrze kojarzę, że przy becie powyżej 6000 serducho już musi być widoczne. U nas w niedzielę będzie 6+0

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie nie było serduszka jak miała 7790 więc wiesz...róznie bywa nie nastawiaj się przynajmniej te durnowate mysli Cie nie dopadną

Ja po wizycie. Maly wazy 3000g i termin CC jest nieaktualny,czekamy na porod SN. Maluszek sie obrocil [emoji3][emoji11]
Gin mowil ze moge sobie wybrac jak chce rodzic wiec wybralam SN.QUOTE] To świetna wiadomość. Ciekawe czyje maleństwo będzie pierwsze heh Twoje czy @tęczowa89

@Destino cudowny dzidziolek☺ Jakoś coraz szybciej ta Twoja ciaza upływa już tak daleko jesteś.
* dla Babci na pewno się Wami opiekuje z nieba
@nafoczka piękne świadectwo!
@kas90 @agatush @Porzeczka1234 cieszę się że z Waszymi malenstwami wszystko OK
@matulkaa na pewno niedługo usłyszysz serduszko
@Funia90 udanej wizyty. Jak tyle śpisz to znak że ciaza się dobrze rozwija
@bea25ta oszczędzaj się żeby dzidkowi było komfortowo
@burczuś @marzycielka81 i Wy się niedługo doczekacie upragnionych 2 kreseczek
Najważniejsze to się nie poddawać mimo przeciwności

U mnie stagnacja coraz bliżej do wizyty w Lodzi czekam na wyniki allo mlr jak wyjdzie niskie to przynajmniej będę widzieć sens leczenia się tam.

@Destino swiatelko dla babci (*)
A zdjecie skarbka super niech rosnie
U mnie chyba jakaś blokada nie czuje nic mysle ze miesiaczka przyjdzie w weekend i kolejny cykl stracony chyba zlapalam jakąs blokade :( pozdrawiam Was wszystkie

@bobasek1990 więcej wiary moze życie Cię zaskoczy i będą 2 krechy bardzo ci tego życzę

@nafoczka Wikuś mhhh miód

@matulkaa serduszko u mnie było 6+4 moze wcześniej tez ale na usg byłam 4+4 a później juz jak biło

@czarna_mala kiedy wyniki mrl co u Ciebie odezwij się

@bea25ta @kas90 narobiłyście smaka tymi gołębiami

A ja właśnie zjadłam pomidory z cebulą śmietaną pyszne było i leze

reklama
Do góry