reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczko buzi

@kas90 cieszę się oby tak dalej

@Destino ja nazywałam bydlunia jak był taki jak twój krewetką. Wspaniały radość miesza się ze smutkiem ściskam Cię

@bea25ta no dostaniesz lanie mam nadzieję ze już dziś nie siedzisz w truskawkach. Ja dziś poszłam po fasolki szparagowe i myślałam ze padnę u mnie 34 stopnie siedzę w domu i się kitram

reklama
@Destino cudooooooo [emoji8] dobrze widzę, że kończycie już 11 tydzień [emoji4] jak ten czas leci
@nafoczka buziak dla Wikusia
@kas90 gratuluję udanej wizyty [emoji8] masz jakieś zdjęcia?

Ja też mam nadzieję, że w niedzielę zobaczę pięknie bijące serducho [emoji173] dziś kolejna beta, mówię sobie, że już ostatnia [emoji13] było 5357,80 a jest 9445,50. Uspokaja mnie prawidłowy przyrost, bo wróciły niestety plamienia.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@matulkaa 10t5d. Dzidziol wykracza swoj wiek. Dzis nawet wyszlo 11t3d. Tylko wiercil sie. Piekna beta a z plamieniami podejdz do gina niech sprawdzi. Moze dufaston wystarczy, a ty bedziesz spokojniejsza
Ja nie biore acardu bo u mnie krwawienia wciaz sa choc na szczescie duzo mniejsze. Tylko ja znam przyczyne
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa 10t5d. Dzidziol wykracza swoj wiek. Dzis nawet wyszlo 11t3d. Tylko wiercil sie. Piekna beta a z plamieniami podejdz do gina niech sprawdzi. Moze dufaston wystarczy, a ty bedziesz spokojniejsza
Ja nie biore acardu bo u mnie krwawienia wciaz sa choc na szczescie duzo mniejsze. Tylko ja znam przyczyne
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Destino ja już biorę 3x1 Duphastonu i 3 x Luteiny, nie wiem czy ktoś zwiększy mi jeszcze dawkę. Dziewczynki dobrze kojarzę, że przy becie powyżej 6000 serducho już musi być widoczne. U nas w niedzielę będzie 6+0

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Destino ;(
Ale nie smućmy się . Babcia teraz jest szczęśliwa bez bólu i cierpienia .
Teraz tańczy z naszymi aniołkami i na pewno się nimi zaopiekuje .

I wspomni tam na gorze o tobie do naszego staruszka ;)

I gratulacje bombelka jest cudowny ;) ;)
To jest twój rok kochana.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry