reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino dobrze sie stalo, najgirszy jest bol i cierpienie kiedy nadziei nie ma. Babcia na pewno ucieszyla sie ,ze juz moze odejsc. Pamietam jak kiedys przeczytalam cos takiego. Kiedy sie urodziles plakales a wszyscy dookolo sie cieszyli, teraz kiedy ochodzisz wszyscy placza a Ty sie cieazysz. Myslenie w ten sposob wiele pomaga.

Dziewczyny jestem z Wami podczytuje tylko weny na pisanie nie mam. Teraz obudzil mnie bol brzucha po wczorajszym rozprawianiuie z ogrodkiem, jutro mam wizyte oby bylo dobrze.

@bertha siedzisz w krzakach czy na wakacjach??

Pamietam o Was dziewczyny starajace sie i baardzo mocno trzymam kciuki.

Destino wyrazy wspolczucia z powodu śmierci babci...
Kas90 super że wszystko ok.
U mnie nadal biel. Chyba już tak zostanie. Tylko waham się czy już odstawić dupka jeśli zastrzyk ovitrelle był w środę rano 2 tygodnie temu...a jajco we wtorek (dzien wcześniej )mialo 17,5mm...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) co tam u Was ? czytam sobie jak zwykle zaległości :)
Wczoraj spędziłam cały dzień u szwagierki żeby jej troche pomóc bo miała troche do zrobienia w domu i opiekowałam się Niunią w sierpniu roczek kończy , takie kochane cioci słoneczko :D przyjechałam wieczorem wykąpałam się i padłam przez upał głównie , ale mała też dała wycisk ma tyle energii , raczkuje i zwiewa hehe

@agatush piękna nóżka <3 cieszę się , ze mała tak pięknie rośnie :)
@apolinka ostatnio kupiłam provag probiotyk i do tego żel tej samej firmy , i jak mnie nabiera to od razu biorę , a do tego myję się tantum rossa i pomaga chyba ze juz zaawansowany stan to wtedy lekarz :) niby w ciąży można stosować bo czytałam w internetach , ale dziewczyny tez się mogą wypowiedzieć w tym temacie :)
@Destino [*]
@kas90 super , że u Was wszystko dobrze :)

reklama
@bertha co ci naopowiadali w klinice. Kiedy ciag dalszy?

@kas90 ciesze sie ze wszystko u was dobrze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz histero w piątek (udało się dołączyć mirko infekcje i ponownie zrobić wymaz pod koniec @ i umówić na histero), potem czekam na wyniki. Jeśli jakimś cudem będą dobre to zaczynam w kolejnym cyklu antykoncepcję. W międzyczasie muszę jeszcze pójść na wizytę do endokrynologa w nOvum. I dalej wizyta startowa w 20dc i długi protokół.
Trzeba być po prostu cierpliwym już teraz.

Histero mam mniej więcej w owu (12dc, u mnie ostatnio wtedy właśnie jest owu), a dzień przed nie może być sexow, wiec dzisiaj będą, może 2 dni przeżyją żołnierze. Potem dopiero w sobotę wieczorem damy radę ponowne sexy.
Byłabym zła tracąc całkiem cykl. Wiec mimo ze szanse małe na cud w samym środku histero, ale chociaż będę miała nadzieje, ona dodaje sił.

Do góry