reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino dobrze sie stalo, najgirszy jest bol i cierpienie kiedy nadziei nie ma. Babcia na pewno ucieszyla sie ,ze juz moze odejsc. Pamietam jak kiedys przeczytalam cos takiego. Kiedy sie urodziles plakales a wszyscy dookolo sie cieszyli, teraz kiedy ochodzisz wszyscy placza a Ty sie cieazysz. Myslenie w ten sposob wiele pomaga.

Dziewczyny jestem z Wami podczytuje tylko weny na pisanie nie mam. Teraz obudzil mnie bol brzucha po wczorajszym rozprawianiuie z ogrodkiem, jutro mam wizyte oby bylo dobrze.

@bertha siedzisz w krzakach czy na wakacjach??

Pamietam o Was dziewczyny starajace sie i baardzo mocno trzymam kciuki.

Destino wyrazy wspolczucia z powodu śmierci babci...
Kas90 super że wszystko ok.
U mnie nadal biel. Chyba już tak zostanie. Tylko waham się czy już odstawić dupka jeśli zastrzyk ovitrelle był w środę rano 2 tygodnie temu...a jajco we wtorek (dzien wcześniej )mialo 17,5mm...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) co tam u Was ? czytam sobie jak zwykle zaległości :)
Wczoraj spędziłam cały dzień u szwagierki żeby jej troche pomóc bo miała troche do zrobienia w domu i opiekowałam się Niunią w sierpniu roczek kończy , takie kochane cioci słoneczko :D przyjechałam wieczorem wykąpałam się i padłam przez upał głównie , ale mała też dała wycisk ma tyle energii , raczkuje i zwiewa hehe

@agatush piękna nóżka <3 cieszę się , ze mała tak pięknie rośnie :)
@apolinka ostatnio kupiłam provag probiotyk i do tego żel tej samej firmy , i jak mnie nabiera to od razu biorę , a do tego myję się tantum rossa i pomaga chyba ze juz zaawansowany stan to wtedy lekarz :) niby w ciąży można stosować bo czytałam w internetach , ale dziewczyny tez się mogą wypowiedzieć w tym temacie :)
@Destino [*]
@kas90 super , że u Was wszystko dobrze :)

reklama
@bertha co ci naopowiadali w klinice. Kiedy ciag dalszy?

@kas90 ciesze sie ze wszystko u was dobrze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz histero w piątek (udało się dołączyć mirko infekcje i ponownie zrobić wymaz pod koniec @ i umówić na histero), potem czekam na wyniki. Jeśli jakimś cudem będą dobre to zaczynam w kolejnym cyklu antykoncepcję. W międzyczasie muszę jeszcze pójść na wizytę do endokrynologa w nOvum. I dalej wizyta startowa w 20dc i długi protokół.
Trzeba być po prostu cierpliwym już teraz.

Histero mam mniej więcej w owu (12dc, u mnie ostatnio wtedy właśnie jest owu), a dzień przed nie może być sexow, wiec dzisiaj będą, może 2 dni przeżyją żołnierze. Potem dopiero w sobotę wieczorem damy radę ponowne sexy.
Byłabym zła tracąc całkiem cykl. Wiec mimo ze szanse małe na cud w samym środku histero, ale chociaż będę miała nadzieje, ona dodaje sił.

Do góry