reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@apolinka nystantyne albo natamycyne, probiotyk najlepiej trivagin bo jest doustny ale ginekologiczny, myc sie lacibios femina, i najlepiej myc sie raz dziennie, duzo wietrzyc, nie nosic spodni i jak to mozliwe w domu duzo chodzic bez majtek. Nie siedziec duzo. Mozna myc sie jogurtem naturalnym, i robic nasiadowki z vagosanu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@apollinka ja nie widzialam efektu. Siedzisz w domu. Umyj sie, wez recznik, usodz w pozycji pollezacej, nadmaruj sie i posiedz ze 5 min. Moze troche szczypac. A potem zmyj. Moze wtedy efekt bedzie lepszy. Ja mialam gigant grzybice jak tego probowalam. Mi pomogla dieta i to bardzo

@gogac85 jemu,ale super,że Pieruszce się udało! Przekaż jej wielkie gratulacje :-) :)
@agatush ale dobre wiadomości! Super :-)
Mi chyba też zawsze mówiono,że hormony to 3-5 dzień cyklu...Ale może co lekarz to inna teoriA...?
Dziewczyny, chyba jakąś grzybica mi się przypaletala na dole...wiecie co można użyć w pierwszych tygodniach ciąży? Ehh...JesZcze tego mi brakowało...://
Ja miałam w ciąży abiofem probiotyk i tez zalecenie tylko prysznic a potem wietrzenie magazynu :) do tej pory mi zostało :D

@nafoczka uwielbiam wietrzyc, a ze caly dzien jestem sama nikt mi nie przeszkadza. Szybciej sie goi
Foczusia a mialas te w zelu dopochwowe z aplikatorem? Bo chcialabym cos takiego a nie wiem czy mozna

reklama
Kochane ja tylko na chwile i zmykam. Tylko prywata. Zmarla moja babunia. Oby teraz bylo jej tylko dobrze [emoji22][emoji22][emoji22]

Gdyby ktoras mogla za nia slowo do nieba... dziekuje juz teraz

Do góry