reklama
Funia aż mi się łezka zakręcila@Destino modlitwa zapewniona...:*
Z om mam dzis 8t3d a z usg dzidzi ma 9t0d[emoji5]
Krwiak dalej jest,chyba sie nie zmniejszyl,ale to tak na moje oko,bo ciezko stwoerdzic jak usg bylo robione na innym sprzecie.
Generalnie wszystko wyglada dobrze ,takze jestem pelna nadzieji i optymizmu[emoji4]
Dziekuje za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ps a tak wogole to beksa ze mnie ♡ za tydzień zdradzę wam czemu :*
Funia90
Fanka BB :)
Porzeczka1234
Fanka BB :)
U
użytkownik m
Gość
Foczus nam się rozkleja bo wracają wspomnienia walki, przeciwności ale ostatecznie najpiękniejszego momentu w życiu, zbliżaNam się roczek WiktorkaFunia aż mi się łezka zakręcila
Ps a tak wogole to beksa ze mnie ♡ za tydzień zdradzę wam czemu :*
reklama
No Foczka bo klapsa dostaniesz co to za sicret servis
@Funia90 toż to cudooownie. A ty głuptasie jak idziesz to nie pytasz o rozmiary krwiaka tylko o bobo pytasz i wsio??
@Destino uchylimy babci nieba juz swoje ciężkie czasy przeżyła czas jej w spokoju pozwolić odejsć.
@Porzeczka1234 foxterier super tylko nie luzem i nie na wsi to urodzeni łowcy więc jak masz wolne zwierzaki chodzące po ogródku łącznie z teściową to trzymać z daleka ;p
@Funia90 toż to cudooownie. A ty głuptasie jak idziesz to nie pytasz o rozmiary krwiaka tylko o bobo pytasz i wsio??
@Destino uchylimy babci nieba juz swoje ciężkie czasy przeżyła czas jej w spokoju pozwolić odejsć.
@Porzeczka1234 foxterier super tylko nie luzem i nie na wsi to urodzeni łowcy więc jak masz wolne zwierzaki chodzące po ogródku łącznie z teściową to trzymać z daleka ;p
Podziel się: