reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino modlitwa zapewniona...:*

Z om mam dzis 8t3d a z usg dzidzi ma 9t0d[emoji5]
Krwiak dalej jest,chyba sie nie zmniejszyl,ale to tak na moje oko,bo ciezko stwoerdzic jak usg bylo robione na innym sprzecie.
Generalnie wszystko wyglada dobrze ,takze jestem pelna nadzieji i optymizmu[emoji4]
Dziekuje za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia aż mi się łezka zakręcila

Ps a tak wogole to beksa ze mnie ♡ za tydzień zdradzę wam czemu :*

reklama
No Foczka bo klapsa dostaniesz co to za sicret servis :p

@Funia90 toż to cudooownie. A ty głuptasie jak idziesz to nie pytasz o rozmiary krwiaka tylko o bobo pytasz i wsio??

@Destino uchylimy babci nieba juz swoje ciężkie czasy przeżyła czas jej w spokoju pozwolić odejsć.

@Porzeczka1234 foxterier super tylko nie luzem i nie na wsi to urodzeni łowcy więc jak masz wolne zwierzaki chodzące po ogródku łącznie z teściową to trzymać z daleka ;p

Do góry