reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Funiu, mieszkanie w domku z ogrodkiem jest spoko... My mieszkamy w domu, ale na 2 pietrze i choc mamy ogrodek to nasze pieski nie mogly same chodzic po schodach wiec trzeba je znosic i to tez bylo problematyczne... W domu rodzinnym mialam caly dzien taras otwarty i piesek chodzil sobie na ogrodek kiedy chcial i w ogole, a tutaj u nas to juz wieksze zamieszanie z tym...
Dla pieskow chodzenie po schodach nie jest najzdrowsze, generalnie.
O ktorej wizyta Panna, bo sie denerwujemy tuuuu?! :*

@Destino - trzymam za Was kciuki!!! :*

Wczoraj zgadałam się z kuzynką < poroniła 3 razy teraz ma 2 chłopców > i mówiłam jej o tym encortonie , że biore i troche mam obawy co do niego . A ona do mnie , że ona encorton chłopakom na gardło dawała jak im nie przechodziło :O że to nie jest jakiś niebezpieczny lek i ,że im więcej sie czyta skutków ubocznych tym bardziej zapewniamy sobie stres . Ona ma toczeń tak wg...dowiedziała się niedawno i bierze leki , które musi sprowadzać i też sie naczytała skutków ubocznych leków a czuje sie po nich dobrze :) także troche mnie uspokoiła tym , że nie biore nie wiadomo czego
Roxie ja też podbieralam encorton od syna bo mu pediatra pisał na zapalenie oskrzeli a mi P nie chciał dać. Także to szczera prawda :)
@Funia90 tez czekam z niecierpliwością ps o jakie apce piszecie bi przegapiłam ;)

@Destino zdrowiej kochana, koniec!
@Liluli dobrze ze dobrze :)
Buziaki dla wszystkich ♡

@nafoczka - aplikacja do robienia zakupow - nazywa się LISTONIC ;)

Dziewczyny powiedzcie mi prosze, bo wczesniej nie uzyskałam odpowiedzi... Jak robicie zastrzyki clexane i bierzecie dupka, to w jakiej kolejnosci? Jak macie to zalecone? Mi gin powiedziala, ze u mnie to nie bedzie mialo wiekszego znaczenia czy np clexane rano a duphaston wieczorem lub na odwrot.

@nafoczka - aplikacja do robienia zakupow - nazywa się LISTONIC ;)

Dziewczyny powiedzcie mi prosze, bo wczesniej nie uzyskałam odpowiedzi... Jak robicie zastrzyki clexane i bierzecie dupka, to w jakiej kolejnosci? Jak macie to zalecone? Mi gin powiedziala, ze u mnie to nie bedzie mialo wiekszego znaczenia czy np clexane rano a duphaston wieczorem lub na odwrot.

Ja biore dupka o 10 i o 22 ....o 8 rano acard a o 20 clexane :)

@pixi.nova wiem te daty ja 3 raz mam rodzić na listopad jak się zagłebiam w tą datę to stach mnie paraliżuje odganiam od siebie te złe myśli. Kochana będzie dobrze i wam się uda zobaczysz
Dziękuję kochana, poprostu ta data to urodziny mojej mamy.. Tym bardziej bylo mi ciezko po poronieniu.. Myslalam, ze to moze jakis znak, ze teraz sie uda. Moze moja zmarla babcia czuwa nad nami... Wiem, ze to glupio brzmi ale czlowiek wkreca sobie rozne historie.. Teraz nie szukam juz magicznych dat, nie wkrecam sobie zadnych akcji ;) Kibicuje Ci! Dbaj o siebie :)

reklama
Do góry