agatush
Moderatorka
Gratulacje!!! Bardzo się cieszę!!!!Dziewczynki dzidzka zyje[emoji5][emoji5][emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!! Bardzo się cieszę!!!!Dziewczynki dzidzka zyje[emoji5][emoji5][emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokladnie clexane na noc bo lepiej rozrzedza kiedy spisz jest wieksza szansa na zakrzepy, acard rano. Luteina to hmm zazwyczaj rano i wieczorem. Ale ja bym nie przesadzala jak nie ma boli brzucha czy plamien. Mi Jerzak w ogole nie kazala. Pamietaj, ze progesteron zageszcza krew..aaaaaaaaa, takie buty!
to o to nie dopytałam mojej ginki...
Czyli lepiej robic 12h przerwy miedzy clexane i accard...jak rozumiem? a dupek swoja droga?
MArthi, wejdz w drugi wątek. Ja dokladnie rozpisalam co o ktorej bralam@nafoczka - aplikacja do robienia zakupow - nazywa się LISTONIC
Dziewczyny powiedzcie mi prosze, bo wczesniej nie uzyskałam odpowiedzi... Jak robicie zastrzyki clexane i bierzecie dupka, to w jakiej kolejnosci? Jak macie to zalecone? Mi gin powiedziala, ze u mnie to nie bedzie mialo wiekszego znaczenia czy np clexane rano a duphaston wieczorem lub na odwrot.