reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
aaaaaaaaa, takie buty!
to o to nie dopytałam mojej ginki...
Czyli lepiej robic 12h przerwy miedzy clexane i accard...jak rozumiem? a dupek swoja droga?
Dokladnie clexane na noc bo lepiej rozrzedza kiedy spisz jest wieksza szansa na zakrzepy, acard rano. Luteina to hmm zazwyczaj rano i wieczorem. Ale ja bym nie przesadzala jak nie ma boli brzucha czy plamien. Mi Jerzak w ogole nie kazala. Pamietaj, ze progesteron zageszcza krew..

@Marthi to nie ma znaczenia kiedy clecsan kiedy dupek. Mi sydor mowi ze nawet nie ma znaczenia kiedy acard a kiedy cleksan, ze nie trzeba robic przerwy bo maja rozne dzialanie i to nie ma znaczenia.

@porzeczka a mi powiedziano ze acard i cleksan, ze to nie ma znaczenia kiedy.

@funia [emoji8]

Moje drogie od 2 tygodni moj tato walczy o swoja mame ale powoli tracimy babcie. Wczoraj miala zawal i lezy nieprzytomna. Chyba szykuje nam sie pogrzeb. Babcia ma przeszlo 90 lat i zmeczona juz jest bardzo. Gdybyscie mogly tak zdrowaske za nia by uchylic jej nieba bedziemy wdzieczni.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka - aplikacja do robienia zakupow - nazywa się LISTONIC ;)

Dziewczyny powiedzcie mi prosze, bo wczesniej nie uzyskałam odpowiedzi... Jak robicie zastrzyki clexane i bierzecie dupka, to w jakiej kolejnosci? Jak macie to zalecone? Mi gin powiedziala, ze u mnie to nie bedzie mialo wiekszego znaczenia czy np clexane rano a duphaston wieczorem lub na odwrot.
MArthi, wejdz w drugi wątek. Ja dokladnie rozpisalam co o ktorej bralam :)
@Funia90, super! Napisz cos wiecej!

Ostatnia edycja:
@Destino modlitwa zapewniona...:*

Z om mam dzis 8t3d a z usg dzidzi ma 9t0d[emoji5]
Krwiak dalej jest,chyba sie nie zmniejszyl,ale to tak na moje oko,bo ciezko stwoerdzic jak usg bylo robione na innym sprzecie.
Generalnie wszystko wyglada dobrze ,takze jestem pelna nadzieji i optymizmu[emoji4]
Dziekuje za wszystkie kciuki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry