reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 mysle,ze ta bezsennosc na pewno byla spowodowana wizyta,w dodatku od wczoraj boli mnie glowa.
Jedank stresu przed wizyta nie da sie uniknac[emoji58]
Jestem w poczekalni ale sa 2 babki przede mna wiec moze to potrwac nawet z godzine zanim wejde do srodka:/
Dam znac od razu po o ile tu biegunki nie dostane[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 wierze ... ja mam zawsze to samo ból głowy , żołądka ...od razu mnie ściga z nerwów do łazienki :D także nerwy same przychodza i nie da się ich powstrzymać ;) no to jeszcze poczekasz chwile ... ja czekam na relacje :*

@Funia90 - już zrobiłam wspóldzielenie :D SUPER APKA!

@Liluli - będzie dobrze! :* Mamuśko nasza! No tak z pieskami już jest niestety... :(

@kas90 - Ty już 20 tydzień!?! Łaaaaaaaaaał, jak ten czas leci! Dopiero co pamiętam jak zaciążyłaś :O

@Destino - jak się czujesz, Kochana? Zdrówka! :*

@bea25ta - tak, sunia też odczuwa trochę brak tego pieska, którego pożegnaliśmy... jest taka nerwowa, niepewna, chodzi wszędzie za mną... Dziś zostala sama jak poszlismy do pracy, mam nadzieje, ze da rade..>ahh, zal mi tego naszego malucha, ktorego juz nie ma z nami :(
Co do głowy - to może to od tych upałów? Mnie dwa dni temu wzięła mega migrena, po lekarzy (chyba ze stresu), a wczoraj i dziś boli głowa :(

@Funia90 - dwa pieski to duży problem i odpowiedzialność... Pod kątem wyjąścia na spacer, wyjazdu gdzieś, itd... Ja jak u nas na wioske wychodziłam z maluchami na spacer i podleciały jakieś psy to nie wiedziałam co robić jak miałam dwa na smyczy i jak je tu szybko zebrać. Mam teraz jednego pieska i nie chcę kolejnego na razie. z jednym łatwiej, a dwa, myślę, że nowy piesek i tak nie zastąpi mnam tego, który odszedł...
Wiadomo, z dwoma jest weselej, kazdy (mąż i ja) ma jakby swoją przytulanke itd, ale ja sądzę, że małe dziecko + dwa psy to już hardcore!

FUNIA TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* :* :*

@Marthi dlatego wlasnie narazie odpuscilismy drugiego pieska.
Z rozsadku.
Tym bardziej ,ze nasza funia sama jest grzeczna a jakby byly dwa to pewnie by rozrabialy bo buldozki tak maja[emoji4]
Takze narazie zostaje sama,ale tez myslalam w tym wszystkim o niej ,ze nie bylaby samotna[emoji4]
Nic ,zobaczymy jak bedzie jak bedziemy mieszkac juz w domu,bedzie ogrod to bedzie tez inaczej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Liluli super ze wszystko dzis dobrze

@bea25ta niestety potwierdzona wymazami. Ja przed ciaza prawie dwa lata leczylam i w koncu sie udalo. Nie pchalam palcow, nawet luteine do odbytu dawalam by nie padlo. Moj problem nie moge nabialu

@kas gratuluje maluszkaw rodzinie

@Marthi psy czuja. Jak nam kotek odszedl to tez duzo czasu ze psem spedzalismy. A raz w lecznicy jak miauknal kot to lila usiadla na srodku i zaczela wyc. Nie dalo sie jej uspokoic. Oj bardzo sie zzywaja.

Dzis juz lepiej tylko lekaz moze dac leki, ktore niebardzo toleruje wiec krwi duzo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj zgadałam się z kuzynką < poroniła 3 razy teraz ma 2 chłopców > i mówiłam jej o tym encortonie , że biore i troche mam obawy co do niego . A ona do mnie , że ona encorton chłopakom na gardło dawała jak im nie przechodziło :O że to nie jest jakiś niebezpieczny lek i ,że im więcej sie czyta skutków ubocznych tym bardziej zapewniamy sobie stres . Ona ma toczeń tak wg...dowiedziała się niedawno i bierze leki , które musi sprowadzać i też sie naczytała skutków ubocznych leków a czuje sie po nich dobrze :) także troche mnie uspokoiła tym , że nie biore nie wiadomo czego

Załączniki

• upload_2017-6-22_10-45-26.png
    upload_2017-6-22_10-45-26.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry