reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzięki Wam kochane...! :*
Mamy jeszcze jednego pieska, który jest z nami, także boli nieco mniej...
Dziś się popołudniu zmobilizowałam, poszłam z drugim pieskiem na długi spacer, potem pojechaliśmy z pieskiem na obiad do knajpki by nie siedział sam tylko z nami i jakoś minęło... Wierzę, że dobrze zrobiliśmy zabierając mu to cierpienie...

Tak dziś pomyślałam, że może to jakiś znak... Może nasz piesiu zrobił miejsce w domu dla nowego członka rodziny... Może teraz się uda i będzie synuś lub córeczka... Któż to wie!?

@Funia90, zaciekawiłaś mnie tą apką listonic - ściągam właśnie :) Ty ją masz po angielsku? bo tylko w Apstorze widzę po ang.
@bea25ta nic nie szkodzi, ze nie pamiętasz... :) dziękuję za wsparcie :* no, pies jest jak członek rodziny..
@Liluli - trzymam kciuki Dziewczyno!!! dacie radę! :*

Dziekuje Dziewczynki [emoji8][emoji8]
Doczekac sie nie moge az moj Maluch bedzie po tej stronie brzuszka bezpieczny,chociaz wiem ze nadal bede sie o niego martwic.
Teraz kreci sie jak szalony i kopie,jakby wszystko czul i chcial mnie uspokoic [emoji4]

Dziekuje Dziewczynki [emoji8][emoji8]
Doczekac sie nie moge az moj Maluch bedzie po tej stronie brzuszka bezpieczny,chociaz wiem ze nadal bede sie o niego martwic.
Teraz kreci sie jak szalony i kopie,jakby wszystko czul i chcial mnie uspokoic [emoji4]

Liluli to już prosta pochyla w jedna stronę :) cudownie kochana!

@Marthi teraz musi sie Wam udac[emoji5]

Ps listonic jest super,kartki zawsze sie gubia.
Mozesz sobie zrobic osobna liste z nazwami sklepow.
I zrob sobie wspoldzielenie z M[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@agatush ja tez wiec nie wiem o co chodzi[emoji23]ale jak rano nigdzie Ci sie nie spieszy to spij do oporu,ja musze jakos zasnac bo o 7 wstaje[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry