reklama
ROxie, dobrze masz, spokojnie. Ja mam ten sam zestaw co ty, bo jak matulkaa mówi my się nie szczepilysmy ( a matulkaa była u mojej lekarki).@matulkaa dobrze ze masz leki a ja to już teraz nie wiem ... jedni lekarze tak inni tak....kogo słuchać :< ja mam encorton i clexane do tego acard i dupek ;/
Chociaż są lekarze co dają encorton po szczepieniach (np wybitny Malina)i też się udaje. Każdy lekarz trochę inaczej działa, ale trzeba ktoremus zaufac i wierzyc
@matulkaa, a mnie zawsze clexane wypisywała. Ciekawe od czego to zależy (moze dlatego, że od początku clexane brałam). Muszę się dopytać.
TO jak będziesz dzwonić się rejestrować, to mów od razu, że doktor kazała za 2 tygodnie i Cię wpiszą na godzinę.
Ostatnia edycja:
Funia90
Fanka BB :)
@gabis piekne zdjecia[emoji7][emoji7][emoji7]
@Porzeczka1234 sliczny ogrodeczek[emoji5][emoji5]
@matulkaa superrr[emoji4]
A ja padlam ,wlasnie wstalam z 3 godzinnej drzemki,dzis jakas nie do zycia jestem,pewnie przez upal
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Porzeczka1234 sliczny ogrodeczek[emoji5][emoji5]
@matulkaa superrr[emoji4]
A ja padlam ,wlasnie wstalam z 3 godzinnej drzemki,dzis jakas nie do zycia jestem,pewnie przez upal
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
matulkaa
Dzięki @kas90 za radę [emoji8] będę dzwoniła jutro, chcę połączyć doszczepianie u Sachy z wizytą w Słomnikach. Mam nadzieję, że ogarnę terminy [emoji56]
Nie wiem, od czego to zależy, może chciała ulżyć trochę mojemu portfelowi, bo biorę jeszcze accofil, który mocno uderza po kieszeni [emoji13] (neoparin - 3,20 a clexane - 35,49 za 10 strzykawek robi małą różnicę) dostałam receptę na refundację [emoji7] hurrra.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, od czego to zależy, może chciała ulżyć trochę mojemu portfelowi, bo biorę jeszcze accofil, który mocno uderza po kieszeni [emoji13] (neoparin - 3,20 a clexane - 35,49 za 10 strzykawek robi małą różnicę) dostałam receptę na refundację [emoji7] hurrra.
matulkaa
@kas90 wiem, wiem widziałam info na stronie. Tak, dziś stóweczka.
ps. nasza Pani doktor zna i doktora Malinowskiego i jego metody leczenia, uważa jednak, że steryd poleca jak leci wszystkim po szczepieniach, często niepotrzebnie. Porównała stosowanie encortonu jako gaszenie pożaru ogniem. Szczepienia i steryd mają wzajemnie wykluczające się działanie. Ale co lekarz to inna teoria. Mi ulżyło, że mam heparynę, bo na tym zależało mi najbardziej.
ps. nasza Pani doktor zna i doktora Malinowskiego i jego metody leczenia, uważa jednak, że steryd poleca jak leci wszystkim po szczepieniach, często niepotrzebnie. Porównała stosowanie encortonu jako gaszenie pożaru ogniem. Szczepienia i steryd mają wzajemnie wykluczające się działanie. Ale co lekarz to inna teoria. Mi ulżyło, że mam heparynę, bo na tym zależało mi najbardziej.
czarna_mala
Bierzesz magnez albo mgnez+potas?Dziewczyny, znow mialam skurcz łydki nad ranem. Czy to niepokojące? Zawsze lewa noga (spię na lewym boku).
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
reklama
Podziel się: