reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Gabiś, wow jakie piękne fotki [emoji8]
@Porzeczka1234, genotyp na pewno lepszy niż AA, ale ważny jest nie tylko typ, ale też obecne i nieobecne receptory. Ale to robota dla lakarza, by zinterpretować dokładnie wynik [emoji4]
@marshia, ja żadnej zlotowki wydanej na badania i lekarzy nie żałuję, wiadomo, że pochłania to mnóstwo pieniędzy, ale nie potrafiłabym, tak w ciemno próbować, a nóż się uda. Wolę wiedzieć co w trawie piszczy [emoji13]
A wyniki w górnej granicy normy są powodem, by przyjrzeć się tematowi blizej.

A ja właśnie siedzę w poczekalni u Rajtar-Ciosek. Nie daję mi spokoju, że nikt nie chce przepisać mi heparyny. Chcę się jeszcze z nią skonsultować.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka kopiuje poprzedni post:
"Poronienie miałam wywołane tabletkami 2 tygodnie temu. Zarodek przestał się rozwijać już pod koniec 6 tygodnia.
Na MYHFR, pai, V leiden czekam jeszcze pewnue ze 2 tygodnie.
A normy:
ANA: wynik ujemny < 1,5, wynik dodatki => 1,5 mój: < 0,5 Ratio
Normy dla kardio:
Igg: wynik ujemny < 20. Mój: < 2,0
Igm: wynik ujemny < 13. Mój: <2,0"

Także robione na "bardzo świeżo"

Może trochę złe się wyraziłam. Nie jest mi szkoda pieniędzy na badania. Zrobię wszystko, żeby doczekać maluszka :) Tutaj bardziej chodziło mi o to, ze nic jednoznacznego na poczatku ja nie wywnioskowałam. Ze dalej trzeba drążyć temat, bo nie tedy droga. Ale dziewczyny już mi pokazały, ze może faktycznie tedy. Bo górna norma, to niby norma.... No ale w ciąży to już nie bardzo. Także krok za krokiem i może za 2 miesiące będę bogatsza o dużo większą wiedzę. A wtedy możemy się znów starać

reklama
@kas90 Troszkę się wcisnęłam [emoji56] bardzo zależało mi na konsultacji, więc po prostu przyjechałam i zapytałam czy mnie przyjmie między planowymi pacjentkami [emoji56] jeszcze dwie osoby przede mną a 7 za. Masakra kiedy ona skończy :-o

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry