reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino dziękuję kochana a jeszcze jedno pytanie czy mąż/partner też musi zrobić ten kir??czy jak jedna osoba z pary zrobi to coś wnosi koleżanka po 3 poronieniu jesteś kochana bardzo ci dziękuję

@Gabiś zdjęcia super tez bym sobie ściankę fototapetą oblepiła

@marshia ja myślę ze masz coś na pewno z krzepliwością polecam dobrego lekarza i nie daj się zbyć

Dzięki za pierwsze opinie. Laik to myśli, ze jak w normie, to w normie..... z Waszego doświadczenia sądzicie, ze te "górne granice" mogą być powodem poronień?
Dziewczyny, które miały podobnie (jeśli takie są tutaj) co braliście na obniżenie tych wartosci?
A powiedz jaki czas po poronieniu robilas badania bo najbardziej wiarygodne są te najwcześniej zrobione czyli do 6 tygodni.

@Gabiś najcudowniejsze zdjęcia!oj jak ja żałuję że nie mam takich ♡

Nosz kurka! Mam was kopnąć w tylek czy faktycznie wszystkie wymienilam? Bo ze mnie olewacie nie przyjmuje :) @ovli22 dziękuję ze jako jedyna się opowiedziałas :) a wstyd :p

Kasiu to pomidorki papryka bazylia i widać zalażki kopru i miety i mam kilka takich sztuk ale zdjęcie musiała okroić zeby nie bylo za duże

Załączniki

• IMG_20170620_191541.jpg
    IMG_20170620_191541.jpg
    492,2 KB · Wyświetleń: 76
@porzeczka maz robi tylko wtedy jak pani wyjdzia aa, bo tyljo to sprzezenie jest niebezpieczne. Z innymi haplotypami to nie jest konieczne
Piekny twoj ogrodek. U mnie pomidory dopiero zaczynaja kwitnac i ogorki. Kopry mam juz wielkie. Sadzilam fenkuly. Zobaczymy czy wyrosna w szerz, bo duze sa

@nafoczka o tyle sie nie odzywam, ze nie wiem, czy bede sie czesto odzywac. Jak widzis nie mam problemu ze zdjeciami choc osobiscie fotogeniczna nie jestem. Mozesz mnie wpisac. Jak sie nie sprawdze to mnie wywalisz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry