reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino narazie arbuzik mikroskopijny[emoji5]
Mniejszy niz Wasza dzidzia

@Liluli oj to mi dobrze weszlo[emoji16]pewnie sie uzaleznien,bo malo co mi smakuje niestety.
Dzis np w arbuzie trafilam na pestke i nigdy mi to nie przeszkadzalo tak teraz stwierdzilam ,ze jest okropny i smakuje jak slonecznik[emoji85]
Co za porownania Matko...schabowy czuc swinskim lojem,surowke ryba i wez tu cos zjedz[emoji38]
Jednynie wszystko co slodkie to dobre ,a ja poza ciaza malo jem slodkiego[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Laseczki kochane. Mam pierwsze wyniki dzisiejszych badań.
Spece i znawczynie tutejsze - chyba są ok? tak wynika z norm, prawda?
Jeszcze czekam na przeciwciała przeciwbeta2glikoproreinie i te wysłane do genetycznych.
I pytanie :( jak nic nie wyjdzie to co dalej???? Przecież musi być Jakus powód? :(

Białko c 134% norma 70-140
Białko s 122% norma 55-124
Antykoagulant tocznia 1,08 ujemny przy 0,8-1,1
Homicysteina 8,98 norma 4,4-13,56
25OH D 41,03
Przeciwjądrowe ANA < 0,50
P/c kardioplinowe igM < 2,0
P/c kardiolip igG < 2,0

Hmmmmmm.... 670 zł wydane niepotrzebnie jak się okazuje - wiec co dalej

Laseczki kochane. Mam pierwsze wyniki dzisiejszych badań.
Spece i znawczynie tutejsze - chyba są ok? tak wynika z norm, prawda?
Jeszcze czekam na przeciwciała przeciwbeta2glikoproreinie i te wysłane do genetycznych.
I pytanie :( jak nic nie wyjdzie to co dalej???? Przecież musi być Jakus powód? :(

Białko c 134% norma 70-140
Białko s 122% norma 55-124
Antykoagulant tocznia 1,08 ujemny przy 0,8-1,1
Homicysteina 8,98 norma 4,4-13,56
25OH D 41,03
Przeciwjądrowe ANA < 0,50
P/c kardioplinowe igM < 2,0
P/c kardiolip igG < 2,0

Hmmmmmm.... 670 zł wydane niepotrzebnie jak się okazuje - wiec co dalej
Moim zdaniem białko c i s i antygulant tocznia w górnej granicy normy homocysteina do zbicia może nie na darmo wydane niech się inne dziewczyny wypowiedzią

Hej dziewczyny ale żeście nadrukowały ! Ja pikole !

Nafoczka co do twojego postu o nowych wątkach to jestem na "tak"

Funia ja jak byłam w którejś z kolejki ciąży tez ciagle piłem kakao ! Nic mi tak noe smakowało jak one ;)
Piłem je codziennie !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzięki za pierwsze opinie. Laik to myśli, ze jak w normie, to w normie..... z Waszego doświadczenia sądzicie, ze te "górne granice" mogą być powodem poronień?
Dziewczyny, które miały podobnie (jeśli takie są tutaj) co braliście na obniżenie tych wartosci?

reklama
@marshia dziewczyny napisaly ci juz bialko s i c to wartosci odnoszace sie do problemow z krzepliwoscia krwi. Na to wlasnie jest heparyna

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry