reklama
A uświadom blondynke gdzie ten wątek zamknięty? Może jakiś link? [emoji12]Dziś krótki prolog waszej moderatorki: aaaa musze was ogarnąć zatem…
Zrobiłam dzięki waszej pomocy listę przydatnych rzeczy na wyjazd wakacyjny z dzieckiem. Będę pewnie jeszcze robić podobne akcje więc jeśli, któraś z Was chciałaby dołączyć do grupy MAM to napiszcie mi proszę. A takie listy i inne zostaną wam przesłane. Obecnie z naszego wątku są:
@Kitki @Tola32 @Kwiatuszekk23 @fondie @asia669 @lamia78 @Gabiś @alus.ia12 @Doris:-) @marzycielka81
Będą też akcje dla STARACZEK i tu też mnie skorygujcie jeśli potrzeba:
@marzycielka81 @dżoł @Czajak @iveo @ovli22 @pixi.nova @roxie123 @Marthi [USER=166628]@magda1208 @mickey* @czarna_mala @bertha @burczuś @tusia404 @martaha123
Mamusie z brzuszkami wg listy:
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Oczywiście to działa w obie strony bo jeśli nie chcecie uczestniczyć w moich prywatnych konwersacjach to tez poproszę o wiadomość
PS @bertha, @Gabiś, @DorisJ jesteście dodane do watku zamkniętego i czekamy na wasze focie [/USER]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
a poklikaj po mnie to znajdziesz a jak nie to ci podeśleA uświadom blondynke gdzie ten wątek zamknięty? Może jakiś link? [emoji12]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
@Marthi dawke dobral mi sydor ze wzgledu na 2poronienia, nadcisnienie tetnicze od pololen w rodzinie i zylaki z wywiadu, troche mhtfr i moje pekajace zyly, ktore zlewa kazdy lekarz. Natomiast milewicz pisze na ryczalt, bo przeciwciala przeciw fosfotadyloserynowe mam podwyzszone mhtfr i poronienia. On pisze 0,6 bo taka dawke bralam jak do niego trafilam. On bada ddimery i na tej podstawie dobiera.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Fanka BB :)
Funia90
@Marthi niestety wszystkie tutaj wiemy jakie to smutne nie widziec tego pikania lub nie slyszec[emoji22]
Mam nadzieje,ze nigdy wiecej.
@Destino wiem ,ze troszke szukam tej dziury,ale wiesz jak to jest[emoji4]
Aczkolwiek zauwazylam ta zmiane no i nic nie moge zrobic jak tylko dalej czekac[emoji4]
Wiem,wlasnie ,ze zaczyna sie ruszac,szkoda ,ze nie moze mnie kopnac jak sie martwie[emoji3]
Albo kopie a ja nie czuje[emoji5]
@Porzeczka1234 pewnie bedziesz chciala sie spotkac z malenstwem juz na pocztaku listopada i nie dziwie sie [emoji5]
Nie wiem dziewczyny ale niektorzy tak twierdZa z tych sluchaniem,ostatnio jak bylam na ip to tez mi tak mowil,ale co lekarz to opinia[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam nadzieje,ze nigdy wiecej.
@Destino wiem ,ze troszke szukam tej dziury,ale wiesz jak to jest[emoji4]
Aczkolwiek zauwazylam ta zmiane no i nic nie moge zrobic jak tylko dalej czekac[emoji4]
Wiem,wlasnie ,ze zaczyna sie ruszac,szkoda ,ze nie moze mnie kopnac jak sie martwie[emoji3]
Albo kopie a ja nie czuje[emoji5]
@Porzeczka1234 pewnie bedziesz chciala sie spotkac z malenstwem juz na pocztaku listopada i nie dziwie sie [emoji5]
Nie wiem dziewczyny ale niektorzy tak twierdZa z tych sluchaniem,ostatnio jak bylam na ip to tez mi tak mowil,ale co lekarz to opinia[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia90
reklama
Podziel się: