reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziś krótki prolog waszej moderatorki: aaaa musze was ogarnąć :D zatem…

Zrobiłam dzięki waszej pomocy listę przydatnych rzeczy na wyjazd wakacyjny z dzieckiem. Będę pewnie jeszcze robić podobne akcje więc jeśli, któraś z Was chciałaby dołączyć do grupy MAM to napiszcie mi proszę. A takie listy i inne zostaną wam przesłane. Obecnie z naszego wątku są:
@Kitki @Tola32 @Kwiatuszekk23 @fondie @asia669 @lamia78 @Gabiś @alus.ia12 @Doris:-) @marzycielka81

Będą też akcje dla STARACZEK i tu też mnie skorygujcie jeśli potrzeba:
@marzycielka81 @dżoł @Czajak @iveo @ovli22 @pixi.nova @roxie123 @Marthi [USER=166628]@magda1208 @mickey* @czarna_mala @bertha @burczuś @tusia404 @martaha123

Mamusie z brzuszkami wg listy:

Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
Oczywiście to działa w obie strony bo jeśli nie chcecie uczestniczyć w moich prywatnych konwersacjach to tez poproszę o wiadomość

PS @bertha, @Gabiś, @DorisJ jesteście dodane do watku zamkniętego i czekamy na wasze focie :p[/USER]
A uświadom blondynke gdzie ten wątek zamknięty? Może jakiś link? [emoji12]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi dawke dobral mi sydor ze wzgledu na 2poronienia, nadcisnienie tetnicze od pololen w rodzinie i zylaki z wywiadu, troche mhtfr i moje pekajace zyly, ktore zlewa kazdy lekarz. Natomiast milewicz pisze na ryczalt, bo przeciwciala przeciw fosfotadyloserynowe mam podwyzszone mhtfr i poronienia. On pisze 0,6 bo taka dawke bralam jak do niego trafilam. On bada ddimery i na tej podstawie dobiera.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi niestety wszystkie tutaj wiemy jakie to smutne nie widziec tego pikania lub nie slyszec[emoji22]
Mam nadzieje,ze nigdy wiecej.

@Destino wiem ,ze troszke szukam tej dziury,ale wiesz jak to jest[emoji4]
Aczkolwiek zauwazylam ta zmiane no i nic nie moge zrobic jak tylko dalej czekac[emoji4]
Wiem,wlasnie ,ze zaczyna sie ruszac,szkoda ,ze nie moze mnie kopnac jak sie martwie[emoji3]
Albo kopie a ja nie czuje[emoji5]

@Porzeczka1234 pewnie bedziesz chciala sie spotkac z malenstwem juz na pocztaku listopada i nie dziwie sie [emoji5]

Nie wiem dziewczyny ale niektorzy tak twierdZa z tych sluchaniem,ostatnio jak bylam na ip to tez mi tak mowil,ale co lekarz to opinia[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kakao mi sie zachcialo[emoji41]
1497962427-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry