reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Foczka najłatwiejszy sposób na podglądnięcie Twojego wątku to właśnie napisanie @nafoczka więc Cię wywyołałam ;) Musiałam zaglądnąć kiedy odstawić encorton i właśnie dziś zmniejszam dawki może wtedy nie będę tak puchła tzn będę ale z ciąży a nie leków. :D Miłego dnia dziewczyny.

@anetkruczek jak starania? @bertha ciągle myslę o Twoim cudzie i czekam na niego, @czarna_mala szczep się mała i do dzieła, @burczuś , @magda1208 cza Was też kciuki teraz wspaniały czas na płodzenie gdzieś w lesie czy na łące czy hamaku ja moge tylko pomarzyć. Lecę się zbierać bo w lidlu dziś coś jakieś dzianinowe kiece więc lece. :*

reklama
@Marthi powodzenia!
@Funia90 gratuluję i życzę dobrej ciąży.
@Destino mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze i te plamienia są zupełnie niezależnie od rozwijającego się ludzika
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
U mnie stagnacja w oczekiwaniu na wizyte u Maliny ale lipiec coraz blizej

@bertha ciągle myslę o Twoim cudzie i czekam na niego,
Lecę się zbierać bo w lidlu dziś coś jakieś dzianinowe kiece więc lece. :*
Dziekuje :* Musze dzisiaj zaciagnac M do seksów, bo owu powinna sie juz zblizac, a tu posucha :)
A żeby wygrać trzeba grać :)

O, ja tez musze do Lidla, ale po frezarke - jesli jeszcze bedzie :D

@bea25ta hmmm powiem tak takiego sexu to jeszcze nigdy nie miałam hahahah :-D:-D:-) :):rolleyes: w moim przypadku to lamette całkiem rozwaliło mój cykl :errr::errr::errr: chyba susana kiedyś pisała że jak ktoś ma prawidłowe cykle to lepiej jednak tego nie stosować a przynajmniej przy pierwszej próbie i bez noża na gardle czyli w takim przypadku jak ja byłam :-D ale doktor zalecił więc spróbowałam. Jak pojechałam w 10 dc to miałam 8 jajeczek z czego 4 po 11 mm... po tygodniu miałam zamiast lepiej to dziwniej bo z 8 zostały dwa też po 11 mm a Pan doktor pyta się mnie co się stało :eek::errr::-D kazał przyjechać po kolejnym tygodniu.... ale w środku tygodnia dzwoniłam do kwiatuszka o_O nawet nie będę pisać z jakim pytaniem bo dziewczyna pewnie będzie miała ze mnie ubaw do następnego roku o_O ale ja mam takie rozkminy..... i teraz sama nie wiem czekam chyba nigdy nie miałam takiej schizy :errr::errr::errr:

@marzycielka81 Dziękuję za informację. Mogę podpytać u kogo się leczysz? Widzę, że jesteś z Poznania? Super, że znalazłaś ginekologa, który wypisuje clexane na refundację. Przepraszam ale nie znam tu wszystkich dziewczyn. Mogę podpytać na jakim jesteś etapie? Widzę, że masz już pięknego 3 latka ;) Pozdrawiam!

@anetkruczek a moja teoria jest taka w 10 dniu 4 jajka te po 11 mm urosły na tyle ze doszła do owu a moze z jakieś się wchloneły i 2 te wyrzutki nie zdarzyły urosnąć i się wchłoną monit robi sie częściej niż co 7 dni ja tak uważam z doświadczenia ale nie neguję tego lekarza. Były bobosexy miedzy pierwszą a drugą wizytą?

@Funia90 gratuluję serduszka

@bea25ta co kupiłaś? Ja byłam ale jakoś nic na siebie nie widziałam taki tam burdel ci ludzie robią a jak się rzucają

@magda1208 co u Ciebie jak po wizycie ? Widziałam ze usunełaś post i nic nie napisałaś wszystko dobrze?

@Czajak trzymam kciuki

Która testuje? Przyznać sie @dżoł nie pamiętam kto jeszcze?

)Kupilam spodnie ciążowe takie cienkie za 40zł i je zostawiam, kupiłam kombinezon ,ale to nie dla mnie wyglądam jak balonik na sznurku i to oddaje, spódnicę do ziemi dresową też oddaję wuglądam jak worek kartofli albo kartofel heh, bluzki na ramiączkach w dwupaku które też oddaję bo bleee prezencja

Dziewczyny, Dzieki za życzenia i kciukasy!!!!!! Melduje, ze juz obroniona!!!! [emoji6] z pracy 5.0 i na dyplom za naukę 5.0! Uffff w koncu z głowy i moge sie zająć Tym o czym najbardziej marze z maksymalna siła!!!!!!! [emoji173]️
Jeszcze raz Wam bardzooo Dziekuje!!!! [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bea25ta ja nie mogłam ich znaleźć tych spodni fajne sa ubierz zrob zdjęcie PROSZĘ A też chciałam ta spódnicę maxi ale się nie zdecydowałam bo wydawała mi się ta gumka za gruba która będzie mnie uciskać tzn bydlunia :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry