reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się wieczornie z Wami. Pamiętam o filmiku z zastrzykiem który Wam obiecałam, jest gotowy, właśnie dogaduję się z @nafoczka jak jej go wysłać żeby mogła udostępnić na swoim wątku :)

@Funia90 i @Destino - bardzo mocno Wam kibicuję i trzymam za Was kciuki - wierząc w to, że będzie wszystko dobrze!!!!

@kas90 @susana @Porzeczka1234 o Was też myślę i trzymam kciuki - za wszystkie inne brzuchatki również. Nowym zafasolkowanym gratuluję ogromnie, a staraczkom niezmiennie wysyłam pozytywne fluidy.

Co do mamyginekolog o której pisze Funia.... śledzę ją na bieżąco... widziałam wpis już około południa i powiem Wam, że nie mogę sie uspokoić... ona tak jak ja miała termin na wrzesień... a mnie łzy same napływają do oczu... staram sie oczywiście myśleć pozytywnie, ale dotknęła mnie ta informacja...

reklama
Dzięki @agatush:*
Funia, Destino, najwazniejsze, ze macie dobre nastawienie. Jest cos takiego w ciąży, że ma się niesamowite pokłady siły, prawda?
Straszna informacja z "mamagin."Niestety straty jak widać dotyczą każdego... wiadomo dlaczego tak się stalo?ja wolę nie wchodzić i nie czytac...

@agatush jak sobie mysle,ze ja tez mialam termin na wrzesien i moja dzidzia mialaby teraz umrzec to chyba sama bym nie przezyla[emoji24]
Wiem,ze to jej deuga strata,poprzednia na wczesniejszym etapie,to super babeczka.
Bardzo jej wspolczuje.
Ale my musimy wierzyc ,ze u nas bedzie dobrze.
Wczoraj rozmawialam ze znajoma ,ktorej dziecko umarlo w 38 tyg ,jest teraz w drugiej ciazy,bierze zastrzyki ,okazalo sie ,ze miala podwyzszony antykoagulant tocznia.
Tez biedaczka zyje w stresie ale walczy....i my wszystkie tez musimy ile sil

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 dobre nastawienie to podstwa i przy staraniach i w ciazy[emoji4]musimy wierzyc nic na nie poZostaje[emoji5]

Ja tez konkretnie nie wiem dlaczego,tez nie bardzo chcialam tam grZebac w tych komentarzach.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Martaha dziwne jest to ze z taka beta wychodza Ci testy moze cos pomylili?. Sikasz dzis czy robisz bete? Trzymam kciuki zeby szlo do gory a nie odwrotnie,

@Destino kciuki za wizyte.

@Funia90 Nicola miala saczace sie wody na grudniowkach dziewczyny pisaly i byla w szpitalu w 15-16 tyg mi jak sie zaczely saczyc tez sie tak skonczylo :(

U mnie pobudka jak co rano toaleta wszystko ok wracam do lozka na przescieradle krew..ze jak to powrot do toalety nie no czysto patrze a to koszulka ciapy po zastrzyku uff ulzylo. Leze sobie na boku i czytam patrze a tu nowa krew szcholera przeciez klulam sie 10h temu chyba ze to przez otwory w brzuchu wyplywa tluszcz zabarwiony ;-) sinca nie mam wcale a pranie trzeba zrobic buu

Ostatnia edycja:
Witam się z wami kochane po weekendzie

@bea25ta ja też tak mam albo jak np cipuszke ogole nogi itd można zejść na zawał masakra. Jak się czujesz który to tydzień?

@Funia90 wystraszyłyście mnie wczoraj z tą mamą ginekolog ja jej nie czytam ale... aż mnie sparaliżowło przez moment

@Martaha trzymam mimo wszystko kciuki aby beta rosła. Najlepsze testy dla mnie to bobo test ten żółty

@kas90 Kiedy wizyta?

@Destino ale ty masz przeboje trzymam kciuki za serduszko i innej opcji nie biorę pod uwagę

@mala_czarna bydluń chyba mnie tam smyra coś nie jestem do końca pewna ale chyba to to.
Kochana a ty kiedy do lekarza kiedy szczepienia?

Poza tym u mnie 2 dni grilowania sobota u znajomych ale kompan ze mnie marny wpół do dziesiątej padałam spac mi się chciało ale bylo miło. Niedziela z rodzicami i tak minęło.
Kochane moje u mie we czwartek msza za dzieci w łonie i za matki brzemienne za zdrowie dzieci i aby całe i zywe przyszły na świat pomodlę się za każdą z was

Ostatnia edycja:
Jutro 20.40 wizyta i nasza 2 rocznica slubu :)
Ciekawe jak leki dalej mi rozpisze. Wydaje mi się, że mam już za duzo progesteronu, bo wali mi w czache, piersi mega bolą i widziałam w nich płyn. Chyba, że te płacze są normalne. :oWczoraj się darłam na M a potem ryczałam, ze moje dziecko będzie mieć matkę furiatkę
Beata, zaczęlam czytać twoj post i też się przestraszyłam!

reklama
Przepraszam za straszenie ale dobre cisnienie z rana nie jest zle ;-) . sSzukam bluzek ciazoeych bo wygladam jak kubus puchatek tylko z bembenkiem w sincach koszulka w gore spodnie zjezdzaja tesciowa patrzy jak na napuchnieta wariatke. Jutro mam prenatalne to po nich ja poinformuje bo babina stresu nie potrzebuje jak wy hehe. @Porzeczka1234 u mnie 12 tydzien+1 :-D .

Ktora ma chec moze sie za moje dziecko pomodlic za dobre wyniki.

Do góry