reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino super tak się cieszę, maluch rośnie pięknie:):):)
@matulkaa super wieści, życze owocnych starań!!!! zazdraszcam MLR :)
@magda1208 u mnie jeszcze nie ustalony plan działania:frown:, czekam jeszcze na wyniki....
@burczuś trzymam kciuki za tówj cykl... oby w końcu kropek się pojawił:)
@Porzeczka1234 @bea25ta @kas90 dobrze że u Was wszystko dobrze i dzieciątka rosną oby tak do końca:happy::happy:

Dziewczęta a co Was tak mało się ujawniło na forum "poprostu my" a tyle się zgłaszało - odwagi koleżanki, czekam na resztę fotek;););)

reklama
@mała79 wierzę mocno że i u ciebie wyniki będą w końcu OK [emoji56]

Jeżeli chodzi o info. z wczorajszej wizyty. Sacha kategorycznie odradzał steryd w ew. ciąży, a wy leczące się u Maliny przecież brałyście Encorton, czy inny podobny specyfik. Czemu to nie matematyka, gdzie 2+2 daje zawsze ten sam wynik. Co lekarz to inny tor myślenia.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino super tak się cieszę, maluch rośnie pięknie:):):)
@matulkaa super wieści, życze owocnych starań!!!! zazdraszcam MLR :)
@magda1208 u mnie jeszcze nie ustalony plan działania:frown:, czekam jeszcze na wyniki....
@burczuś trzymam kciuki za tówj cykl... oby w końcu kropek się pojawił:)
@Porzeczka1234 @bea25ta @kas90 dobrze że u Was wszystko dobrze i dzieciątka rosną oby tak do końca:happy::happy:

Dziewczęta a co Was tak mało się ujawniło na forum "poprostu my" a tyle się zgłaszało - odwagi koleżanki, czekam na resztę fotek;););)
Też się dziwię,że tam nas tak mało:)
Tutaj nie dałabym fotki z tego względu,że jakby ktoś ze znajomych szukał informacji na temat np MTHFR lub poronień, to nie chciałbym by wiedział,że mam tyle niepowodzeń za sobą. Taka moja anonimowość...i prywatność;/ Nie dziwota:)
Ale na wątku zamkniętym? czemu nie:)

@matulkaa Sydor tez jest przeciwny sterydom jak wiekszosc lekarzy. Oni uwazaja, ze nie ma wskazan, biore na wlasna odpowiedzialnosc

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moi też są przeciwni i biorę encorton na własne żądanie i odpowiedzialność. Oni odpowiedzialności nie chcą brać a przy nie udanych ciążach mówią jedynie starać się nadal!!

@Destino ja przez parę miesięcy bralam steryd tylko i wylacznie na własną odpowiedzialność,proponowalam lekarzowi a on ze musimy powtorzyc ana,ja w glowie mam tylko jedna mysl,biore juz od dwoch tygodni enkorton,to juz obnizyl mi przeciwciala,zaplace 300 zl za badania ktore nic nie wniosa,krzyczał na mnie ze jak ma mnie leczyc skoro nie robie badan,wiec zmienilam lekarza na kase chorych,ktory przepisywal mi rowniez kleksan na ryczalt,przyznalam sie ze biore enkorton,kazala natychmiast odstawic,straszyla chorobami dziecka,do dzis gdzies mam to z tylu głowy ze dziecko moze byc dwuplciowe,ale sie nie zlamalam,czulam ze muszę walczyc o to dziecko,@Destino ona mnie nie badala ginekogicznie,bala sie,bo mialam krwiaka pozakosmowkowego,mowila ze to moze wywolac skurcze macicy,a ona nie bedzie ryzykować,matka wie co dla jej dziecka najlepsze,wiadomo strach był,ale minął gdy wyladowalam w szpitalu z krwawieniem,bo lozysko czesciiwo pokrywalo ujscie szyjki macicy,ordynator na moje niepokoje stwierdził ze jestem tak obstawiona lekami,ze wiele juz nic nie mozna zrobic,wtedy sie ucieszylam ze postepowalam słusznie,i nie robilam pappy,ani zadnych innych badan,oprocz usg prenatalnego w szpitalu,bo akurat bylam,bo wiedzialam ze i tak urodze,bez względu na to jakie Ono jest,co nie znaczy że nie upewnialam sie czy zdrowe,choc do końca i tak tego nie mozemy wiedzieć! @lamia78 GRATULUJĘ Szczęścia jakie masz :-)

@Destino ja przez parę miesięcy bralam steryd tylko i wylacznie na własną odpowiedzialność,proponowalam lekarzowi a on ze musimy powtorzyc ana,ja w glowie mam tylko jedna mysl,biore juz od dwoch tygodni enkorton,to juz obnizyl mi przeciwciala,zaplace 300 zl za badania ktore nic nie wniosa,krzyczał na mnie ze jak ma mnie leczyc skoro nie robie badan,wiec zmienilam lekarza na kase chorych,ktory przepisywal mi rowniez kleksan na ryczalt,przyznalam sie ze biore enkorton,kazala natychmiast odstawic,straszyla chorobami dziecka,do dzis gdzies mam to z tylu głowy ze dziecko moze byc dwuplciowe,ale sie nie zlamalam,czulam ze muszę walczyc o to dziecko,@Destino ona mnie nie badala ginekogicznie,bala sie,bo mialam krwiaka pozakosmowkowego,mowila ze to moze wywolac skurcze macicy,a ona nie bedzie ryzykować,matka wie co dla jej dziecka najlepsze,wiadomo strach był,ale minął gdy wyladowalam w szpitalu z krwawieniem,bo lozysko czesciiwo pokrywalo ujscie szyjki macicy,ordynator na moje niepokoje stwierdził ze jestem tak obstawiona lekami,ze wiele juz nic nie mozna zrobic,wtedy sie ucieszylam ze postepowalam słusznie,i nie robilam pappy,ani zadnych innych badan,oprocz usg prenatalnego w szpitalu,bo akurat bylam,bo wiedzialam ze i tak urodze,bez względu na to jakie Ono jest,co nie znaczy że nie upewnialam sie czy zdrowe,choc do końca i tak tego nie mozemy wiedzieć! @lamia78 GRATULUJĘ Szczęścia jakie masz :-)

reklama
Do góry