reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Podbijam pytanko odnosnie przeciwcial przeciwplemnikowych ktoś coś? Nie mam żadnych dodatkowych zaleceń odnosnie tego wyniku...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się, że Mąż Fondie dostał na to Encorton po wizycie u Maliny

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@susana, dobrze, ze się odezwałaś, martwiłyśmy się:*

Powiedz mi proszę, co najlepiej jeść na poprawę wyników krwi. Hemoglobina z dziś 11,6, a 2 miesiące temu była 13,2. Chyba, że to efekt rozrzedzonej krwi, bo wszystkie parametry krwi spadły.
Kas
Ja też miałam identyczne wyniki jak ty
Hemoglobina ponad 13 a po dwóch miesiącach 11,6
Zaczęłam brać żelazo -Ascofer dwa razy dziennie .
Po trzech tygodniach podniosło sie na 11,9
Gin mówi że nie jest żle .Ważne że noe spada
Oprócz tego mąż mi.miksuje pęczek pietruszki plus 500 ml wody plus jedno kiwi plus sok z cytryny i taką miksture pije

@Destino czekam z niecierpliwością
@burczuś @bertha trzymam wciąż za was kciuki
@czarna_mala popytaj @Kwiatuszekk23 bo ona miała szczepienia od dawcy a w temacie szczepień nic nie pomogę.
@mickey* a ty jak skarbie?
@kas a ty bierzesz jakieś witaminy wogole?
@Avita @Gabiś @lamia78 macie przepiękne dzieciaczki :* wrzućcie fotki na nasz zamknięty warek tez jest o dzieciach a listę juz zaktualizowana :*
https://www.babyboom.pl/forum/temat/nasze-pociechy.88548/

Teraz słowo o mnie bo się dzieje i trochę was zaniedbuje.
Moj Karol był chory. Przez 5 dni miał temp powyzej 39, czopek a po 6h spowrotem i tak w kółko. Nic a nic innego mu nie dolegalo bo byłam u lakarza. Dziś 1 dzień bez temp a wygląda jak cień cienia :(
Potem mój WikUs tez trochę narozrarial bo polizal zel do WC gdy Karol robił siku. Myslalam ze zejde na zawał :(
No i jeszcze policja. Przyjechała mnie przesłuchać bo z rossmana ktoś wkradł moje dane i na moje imię i nazwisko korzystal z karty rabatowej na drugim końcu Polski. WTF?!
O pracy nie wspomnę bo sprawa nie rozwiazana a moja dyr czeka na mój powrót bo sama się boi!
Tak a w domu mam jeszcze robotników także dzieje się...

Ale żeby było weselej to wszystkim moim imienniczkom z całego serca życze zdrowia ♡ :*

Kas
Ja też miałam identyczne wyniki jak ty
Hemoglobina ponad 13 a po dwóch miesiącach 11,6
Zaczęłam brać żelazo -Ascofer dwa razy dziennie .
Po trzech tygodniach podniosło sie na 11,9
Gin mówi że nie jest żle .Ważne że noe spada
Oprócz tego mąż mi.miksuje pęczek pietruszki plus 500 ml wody plus jedno kiwi plus sok z cytryny i taką miksture pije
Sus nie żeby panikować ale w ciąży nie należy jeść dużo pietruszki bo powoduje skurcze macicy kiedyś w pytaniu na śniadanie pani dietetyk się wypowiadała żeby nie popadać w skrajnośći bo co prawda można spożywać np do zupy ale zeby nie robić koktajlow własnie na bazie pietruszki
martaha123 też pamiętam że fondie mąż miał asa i miał od maliny steryd fondie też chyba miała asa o ile dobrze pamiętam poprawić mnie jeśli się mylę,nafoczuś to niemożesz narzekać na brak wrażeń,
dużo zdrówka dla Was, i buziaki 4all
@kas90 dodatkowo możesz sprawdzić poziom ferrytyny to białko magazynujące żelazo i jest bardzo ważnym badaniem w diagnostyce tylko niektórzy lekarze o tym zapominają, to badanie się robi zeby zobrazować ile masz zapasu w organizmie bo hemoglobina tylko pokazuje ile masz żelaza "krążącego "we krwi

Mickey
O widzisz nie wiedziałam o tej pietruszce !!!!!
Jeżeli chodzi o badania to ja też ferytyne robie
A powiedz mi jak twoje dolegliwości po metce ????? Ustępują czy nadal cie męczą ?

reklama
Mickey
O widzisz nie wiedziałam o tej pietruszce !!!!!
Jeżeli chodzi o badania to ja też ferytyne robie
A powiedz mi jak twoje dolegliwości po metce ????? Ustępują czy nadal cie męczą ?
już spoko, metka przez około 3 dni przeczołgała moje jelita ale już jest ok miałam trochę ekscesów ale przeszło;)
tak z pietruszką trzeba uważać, ostatnio tez przeczytałam ze siemię też powoduje skurcze macicy:oo:
Sus który to już tc?

Do góry