reklama
pixi.nova
Fanka BB :)
Dziękuję za polecenie soków z buraka Muszę podziałać z przepisami.
Dziewczyny wstyd o tym pisać.. Ale kogo zapytać jak nie Was, czy to normalne, że przy spożyciu buraków w dużej ilości mocz zmienia kolor? Obawiam się czy nie mam coś z nerkami..
@Avita Gratuluję ślicznej córeczki!
@martaha123 Powodzenia przy dalszym testowaniu
@Porzeczka1234 Masz rację, że trzeba komuś zawierzyć i zdecydować się na leczenie. Dziękuję Kochana. Jak ty się czujesz?
@Destino Trzymam kciuki za wizytę!
Dziewczyny wstyd o tym pisać.. Ale kogo zapytać jak nie Was, czy to normalne, że przy spożyciu buraków w dużej ilości mocz zmienia kolor? Obawiam się czy nie mam coś z nerkami..
@Avita Gratuluję ślicznej córeczki!
@martaha123 Powodzenia przy dalszym testowaniu
@Porzeczka1234 Masz rację, że trzeba komuś zawierzyć i zdecydować się na leczenie. Dziękuję Kochana. Jak ty się czujesz?
@Destino Trzymam kciuki za wizytę!
@pixi.nova, ja (i tutaj nie tylko ja) też czasem po soku z buraków mam różowe siuśki Z tym, że ten kolor bardziej się bierze z nieszczelnych jelit - pisała tu kiedyś o tym jedna z dziewczyn. I to by się zgadzało, bo ja taki kolor moczu mam nie po wypiciu soku, ale np na następny dzień, kiedy i kupa jest czerwona (że tak to ładnie ujmę;P) Chociaż ostatnio tego nie obserwuję już.
martaha123
@pixi.nova różowe siuski są normalne. Przynajmniej u mnie [emoji6]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
@porzeczka od Małża szczepienia kosztowały 600zł od nowego roku [emoji4] tak będę miała na razie dwa pullowane
@Avita śliczna jest Niunieczka [emoji173]
@burczuś 220zł tańsze są od Męża, ale skoro nie działają to trzeba pullowane. Wiem że podrożały, bo jak umawiałam się po świętach w grudniu to była inna cena, a na pierwszym szczepieniu w lutym okazało się że są droższe [emoji6]
@Magda82... zapytaj Klarę (chyba dobrze imię pamiętam) czy chce rodzeństwo [emoji4]
@mała79 dziękuję [emoji8]
@matulkaa też się wysoko cenią w Krk [emoji15] najwyżej zrobię napad na bank [emoji6] dziękuję [emoji8]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@Avita śliczna jest Niunieczka [emoji173]
@burczuś 220zł tańsze są od Męża, ale skoro nie działają to trzeba pullowane. Wiem że podrożały, bo jak umawiałam się po świętach w grudniu to była inna cena, a na pierwszym szczepieniu w lutym okazało się że są droższe [emoji6]
@Magda82... zapytaj Klarę (chyba dobrze imię pamiętam) czy chce rodzeństwo [emoji4]
@mała79 dziękuję [emoji8]
@matulkaa też się wysoko cenią w Krk [emoji15] najwyżej zrobię napad na bank [emoji6] dziękuję [emoji8]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
M
Magda82...
Gość
@czarna_mala ona jest jeszcze na to za mała ☺Lubi dzieci ,ale obawiam się że gdyby miała rodzeństwo to nie byłaby zadowolona bo ja nie byłabym tylko jej ☺
@Avita - cudne malenstwo, jeszcze raz gratuluje.
Nogami sie nie przejmuj. Po cesarce nogi shreka to normalka. Ja teraz mialam tak spuchniete ze palce to jak napompowane baloniki wygladaly a kostek widac nie bylo. Staraj sie nogi w gorze trzymac. Ja karmilam na siedzaco i ciagle te nogi mi zwisaly i strasznie bolalo. Myslalam ze skora mi doslownie peknie. Szlam kilka razy dziennie pod zimny prysznic to czulam chwilowa ulge. Po ok tyg zeszlo wszystko. To skutek znieczulenia niestety. Bierzesz dalej clexane?
Nogami sie nie przejmuj. Po cesarce nogi shreka to normalka. Ja teraz mialam tak spuchniete ze palce to jak napompowane baloniki wygladaly a kostek widac nie bylo. Staraj sie nogi w gorze trzymac. Ja karmilam na siedzaco i ciagle te nogi mi zwisaly i strasznie bolalo. Myslalam ze skora mi doslownie peknie. Szlam kilka razy dziennie pod zimny prysznic to czulam chwilowa ulge. Po ok tyg zeszlo wszystko. To skutek znieczulenia niestety. Bierzesz dalej clexane?
reklama
Marthi
@Avita - jestes bardzo dzielna i jestes cudowną Mamą! Trzymam za Was mocno kciuki!
BTW. od czego dzieciom tak często wychodzi żółtaczka?
@pixi.nova - taaak, ja słyszałam, że picie buraków zmienia często odcień siuśków
BTW. od czego dzieciom tak często wychodzi żółtaczka?
@pixi.nova - taaak, ja słyszałam, że picie buraków zmienia często odcień siuśków
Podziel się: