reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Gabiś gratulacje! Ale ma dużo włosków!! Śliczna!!
To już teraz moja kolej!!!!
@Destino supwer że beta rośnie:)
@nafoczka dopisz mnie też!!

A co do diet to powiem Wam tak, w ciąży od samego początku mam ochotę na wiele rzeczy ale jednych nie jem bo zgaga pali jak diabi, drugich nie jem bo zaparcia i wzdęcia a jeszcze innych w ciąży nie wolno. Ale dziś zaszalałam zjadłam princesse kokosową mniam, popiłam czkoladą mniam i zaraz idę do położnych po coś na mega zgagę bo będzie strasznie!! Ale musiałam bo mnie skręcało!!
Jedzcie na co macie ochotę bo w ciąży i po ciąży bywa różnie!!!!!!!!

reklama
@marzycielka Kochanie zrob kolonoskopie. Ja tez wiele lat mialam jazdy z jelitami. Nikt sobie z tym nie radzil. Do kolonoskopi tez podchodzilam az 3 razy zanim udalo sie wykonac badanie i bylo warto, bo maly polipek juz byl zmiana nowotworowa. A wchlanianie jest bardzo wazne dla maluszka by sie zdrowo rozwijal. Wiem jak to jest kiedy czekasz i ciagle cos. U nas duzo bylo cosiow. Marzycielka juz dluga droga za toba. Kibicuje ci Kobietko i czekam na pozytywny test u ciebie [emoji8]

@bea25ta niestety niewiele. Mam tylko dufaston 3x1

@melania86 bardzo Ci dziekuje za odpowiedz. Niech do konca wszysko u Was bedzie w jak najlepszm porzadku. Mi tez mowia po co robie progesteron, ale bolu brzucha ktory z dnia na dzien sie nasila nikt inny nie czuje. Wiem ze panikuje. Ale to czas dla nas przelomowy. Tak sie wlasnie wszystko u nas konczylo od narastajacego bolu brzucha wiec nic dziwnego ze swiruje. Moze po tym czasie bede spokojniejsza. Poza tym nikt mi rozsadnie nie chce wytlumaczyc dlaczego progesteron spada i czemu to nie ma znaczenia.

Teraz zostawiam tel i ide na spacer. Mam wszystkiego dosc. Brakuje mi lekarza z prawdziwego zdarzenia. Trudno w to uwierzyc, ale mi nikt nie chcial dac zelaznego zestawu wiec walcze o malenstwo dzieki dobroci aniolow

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gabis Lamia gratuluje :* mam nadzieje, ze nie pomyliłam nikow :p
Dziewczyny zadna nie ma lutki na zbyciu zeby poratowac Destino? Progesteron ma.bardzo niski. A lutka lepiej sie wchłania, bo nie jest syntetyczna jak.dupek. Destino ja na Twoim miejscu pojechala bym na ip z jakas sciema żeby Ci przepisali lutke i sciemnila bym jak by chcieli dac dupka ze mam na niego uczulenie. Dr P zaleca 3x1 dupla i lutke 2x2. Trzymam kciuki!!!!

Też mam 20 tabletek luteiny 100mg z zeszłego roku (data do 2019). Jesli potrzebujesz, to daj znac.
Destino, a Przybycień Cię nie prowadzi? Szkoda, że nie masz lekarza, który zdjąłby z ciebie odpowiedzialnosc. Najwazniejsze, ze beta rosnie:*

reklama
@Destino ja też uważa ze lutka jest lepsza ja nie mam ale mogę 24 poprosić lekarke o receptę . Dziewczyny mnie sie jednak wydaje ze ze względu na to ze dupek jest syntetyczny nie wyjdzie we krwi w badaniu tylko luteina podnosi ten progesteron naturalny.

Do góry