reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mała79 dziękuję za odp:)
@matulkaa bardzo Ci dziękuję! Potrzebuję właśnie takiej motywacji jak Twoja! Ja była kiedyś szczupła.trenowałam piłkę ręczną.zero tłuszczu na sobie;) a potem z biegiem lat stałam się wagą raczej ciężką. Po ciąży ładnie zrzuciłam zbędne kg ale po paru latach jestem po prostu przytyta:/
I mam rowerek stacjonarny,więc muszę go uruchomić:) Garnek do gotowania na parze mam...Czy mogę napisać do Ciebie na priv z paroma pytaniami?
p.s. Ja tu o diecie, czy tam zdrowym odżywianiu, a tu gwiazdy zaczynają pisać o pizzy z salami... jesteście okrutne ;p ślinotoku dostałam ;p

@Gabiś, ale cudo!!! Pokażę mężowi, bo on się już nie może doczekać kangurkowania.

Domowa pizza na cienkim spodzie z warzywami przecież jest zdrowa:D No chyba, że faktycznie trzeba zwracać uwagę na IG lub gluten. A tak serio, to motywujemy:* Moge przepisy na rózne sałatki podesłać:* My jemy bardzo czesto na kolację
Ja jem wszystko, ale domowe, czytam składy wszystkiego w sklepie i bazuję na podstawowych produktach. Z przypraw tylko sól, pieprz i zioła. Dbam o 5 posiłków dziennie, 5 porcji warzyw i owoców, a teraz jeszcze 3 porcje nabiału. Słodyczy właściwie nie jem, bo mnie nie ciągnie w sumie, no jedynie domowe ciasto babci i lody, ale to tylko gałkowe w sprawdzonej lodziarni. Natomiast trudno byłoby mi sobie odmówić dań mącznych i chleba, ale chyba nie ma takiej potrzeby, żebym z tego rezygnowała. Staram się tylko jeść razowe, chociaż taki makaron u mnie nie bardzo przejdzie.

Podsyłam Ci taka stronkę: Link do: Na zdrowie | Kwestia Smaku
Ma super przepisy i naprawdę można mega smacznie zjeść. Polecam Ci wszelkie warzywa faszerowane, np: kaszą jaglaną.

Ostatnia edycja:
reklama
@Gabiś wspaniały widok małej zabki ♡

@burczuś ja też cie zmotywuje! Tez bylam na diecie o niskim IG. Podstawa to 4-5 posilkow o wmiare tej samej porze. Wyeliminiwac cukier, jasne pieczywo, ziemniaki, jesc duzo kaszy. A resztę po prostu jesc/ograniczać z rozsądkiem. Tak jak @mała79 pisze. Ja schudłam 8 kg przed zajściem w ciąże i ważyłam 55 kg teraz do tej wagi mam tylko +1 bo trudno przy dziecku jesc o stałych porach i nie podjadac tego co on :) w zamian za podjadanie walczyłam ćwiczenia 15 min :) dla małego różowego bobasa dasz rady i ty :* to nie jest absolutnie drakonska dieta :)
@Porzeczka1234 ale że Foczki od razu? :D
@kas90 przykro mi ale takie jest niesprawiedliwe życie :(

PS oczywiście dodam was do wątku ze zdjęciami ale nie na zasadzie podglądać tylko na zasadzie żeby coś wyjac trzeba coś wsadzić :D

Kangurki

1495011744-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczności maleńkie!!! :)
Gabisku, udało się SN czy jednak cc?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gabi gratulacje uwielbiam podziwiać kangurowanie;)
dziolszki Wy tu o dietach,a ja właśnie wprowadziłam do mojego menu na noc od wczoraj metke:pi chyba mam problem:
ale mnie w nocy przegoniło niewiedziałam co się dzieje, myślałam że puszczę pawia tylko niewiedziałam z ktorej strony ale udalo się doleciałam do toalety, a dziś po obiedzie tak mnie wszytsko boli w sensie żoładek jelita, też tak macie?po metce? Sus Ciebie zwalniam z odp :szok:zobacze kilka dni jak się będę czuła ale coś czuje że łatwo nie będzie
a teraz zdam relacje bo byłam u slynnej pani dr Janosz
pani dr bardzo empatyczna. merytoryczna, wiele rzeczy co prawda wcześniej wiedziałam od dr Quenn nt intralipidu ale trochę zmodyfikowała mi zażywanie leków, intralipid jednak co miesiąc a acard mimo wszytsko kazała brać ale odstawiać na czas @
Sus do kiedy miałaś intralipid? do ktorego tc? mi zapisała że do 25 tc

Do góry