@mała79 dziękuję za odp
@matulkaa bardzo Ci dziękuję! Potrzebuję właśnie takiej motywacji jak Twoja! Ja była kiedyś szczupła.trenowałam piłkę ręczną.zero tłuszczu na sobie a potem z biegiem lat stałam się wagą raczej ciężką. Po ciąży ładnie zrzuciłam zbędne kg ale po paru latach jestem po prostu przytyta:/
I mam rowerek stacjonarny,więc muszę go uruchomić Garnek do gotowania na parze mam...Czy mogę napisać do Ciebie na priv z paroma pytaniami?
p.s. Ja tu o diecie, czy tam zdrowym odżywianiu, a tu gwiazdy zaczynają pisać o pizzy z salami... jesteście okrutne ;p ślinotoku dostałam ;p
@Gabiś, ale cudo!!! Pokażę mężowi, bo on się już nie może doczekać kangurkowania.
Domowa pizza na cienkim spodzie z warzywami przecież jest zdrowa No chyba, że faktycznie trzeba zwracać uwagę na IG lub gluten. A tak serio, to motywujemy:* Moge przepisy na rózne sałatki podesłać:* My jemy bardzo czesto na kolację
Ja jem wszystko, ale domowe, czytam składy wszystkiego w sklepie i bazuję na podstawowych produktach. Z przypraw tylko sól, pieprz i zioła. Dbam o 5 posiłków dziennie, 5 porcji warzyw i owoców, a teraz jeszcze 3 porcje nabiału. Słodyczy właściwie nie jem, bo mnie nie ciągnie w sumie, no jedynie domowe ciasto babci i lody, ale to tylko gałkowe w sprawdzonej lodziarni. Natomiast trudno byłoby mi sobie odmówić dań mącznych i chleba, ale chyba nie ma takiej potrzeby, żebym z tego rezygnowała. Staram się tylko jeść razowe, chociaż taki makaron u mnie nie bardzo przejdzie.
Podsyłam Ci taka stronkę: Link do: Na zdrowie | Kwestia Smaku
Ma super przepisy i naprawdę można mega smacznie zjeść. Polecam Ci wszelkie warzywa faszerowane, np: kaszą jaglaną.
Ostatnia edycja: