Porzeczka1234
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 3 Czerwiec 2016
- Postów
- 4 635
Przrstudiowałam temat salami nie skromnie powiem ze jestem mistrzem pizzy mama i od siostry córka zamowiły na piątek i chciałam zrobić wegetariańską, z boczkiem i śmietanowym sosem i z salami właśnie przeczytałam ze jak salami parzone to mozna zjeść ale jak dam kilka plastrów i zapiekę w piekarniku w 180 stopniach to chyba mogłabym zjeść kawałek czy raczej nie jak uważacie?
@Marthi i @pixi.nova ja też miałam taki etap ze się obwiniałam że chciałam zwiedzać swiat jeździć a później dzieci mąż zawsze chciał od razu a ja miałam zew przygody ale preszło mi każdy ma swój krzyż. Ściskam was to nie nasza wina
@susana widzisz nie pomyślałam o tym suhi z grilowana rybą u nas jest z łososiem i maślaną rybą. Pleśniowego sera tez nie jem ale jak jest z mleka pasteryzowanego np turek to nie szkodzi kobiecie w ciąży ale nie jem bo się boję
@Marthi i @pixi.nova ja też miałam taki etap ze się obwiniałam że chciałam zwiedzać swiat jeździć a później dzieci mąż zawsze chciał od razu a ja miałam zew przygody ale preszło mi każdy ma swój krzyż. Ściskam was to nie nasza wina
@susana widzisz nie pomyślałam o tym suhi z grilowana rybą u nas jest z łososiem i maślaną rybą. Pleśniowego sera tez nie jem ale jak jest z mleka pasteryzowanego np turek to nie szkodzi kobiecie w ciąży ale nie jem bo się boję