reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 Kochana nie dostąpiłam tego zaszczytu , ale ucieszyłam się widząc remont bo się przyda. Już kiedyś w rozmowie z dziewczynami wspomniałam , że mogli by się postarać o remont. Rozmawiałam z Panią Ewą w kwestii wizyty u profesora. Stwierdziła , że skoro niema wzmianki na kartce to nie ma potrzeby. Po namyśle stwierdziłam , że skoro na kartce którą od niego dostałam jest tylko napisane doszczepianie i za 2 tyg MRL to pewnie ma rację. Tylko teraz mam mętlik czy mogę czy nie dalej się starać .
Kochana ja bym się normalnie starała to doszczepianie. Teraz jest ładnie u Maliny rozmawialiśmy o foto tapecie mówiłam ze ładna nawet ja dotykałam taki był zadowolony dużo zyskuje przy bliższym poznaniu w sensie lekarskim. A ty tam szukaj dni plodnych i uprawiaj bobo sexy

@Gabiś moze córka wcześniej Cię zaskoczy czekamy

@lamia78 jak u Ciebie?

No dziewczynki poczułam jakbym balon w brzuchu pękł i wody się sączą. Skurcze dość bolesne. Trzymajcie kciuki.

Dzidzia ok przezierność 1,7 żołądek jest nóżki raczki mózg na ta chwilę wszystko dobrze czekamy na papę
Bardzo się cieszę ze wszystko dobrze! :)

Ja po wizycie.
Oznak porodu brak, wszystko wysoko. Mała waży 3848g, w poniedziałek mam się stawić na oddział a we wtorek działamy.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To spokojnie czekamy na malutka :)

Lamia!!!! Dzieje się!!! Powodzenia!!!! :):):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry