reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@porzeczka @anetakruczek bavaria ma na 200% 0 alkoholu ,np lech free czy karmi maja do 0,5 % takze nie wiadomo ile[emoji4]
I szczerze mowiac dobre nawet te bavarie,peszeniczna tez mialam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 mi przy dodatnich wszystkich ana,lekarz zalecal zejsc calkowicie z dawki w 14 tyg ciazy,mowil ze wtedy juz jest lozysko i jest bezpiecznie,ale ja przeciagalam z tygodnia na tydzien,bo bardzo sie balam,az poradzilam sie tutaj dziewczyn na forum,przepraszam ze nie pamietam ktora,ale jestem jej wdzięczna doradzila mi zebym w 20 tygodniu zaczela zchodzic z dawki,poniewaz uklad immunologiczny juz przestaje dzialac wtedy na dziecko,i nie moze juz mu zaszkodzic,a skonczylam calkowicie na przelomie 24 a 25 tydzien,skrupulatnie schodząc z dawki,dalej sie balam ale juz trochu mniej,na polowkowym wspominalam ze spotkalam lekarza ktory sie na tym zna i radzilam sie Go jeszcze,potwierdzil to wszystko co mi tu doradzono :-) POZDRAWIAM Was wszystkie :-)
A widzisz bendula
To dlatego ja ostatni wlew z intralipidu wzięłam w 21 tygodniu ciąży i ginka już dalej nie kazała brać .
Porzrczko a z tymi trumnami to nie jest tak że jednak mimo wszystko tam jakiś % jest bo pamiętam taka imprezę firmową gdzie nie chciałam odstawać a było to 10 lat temu i właśnie pialam sobie takie niby piwa bezalkoholowe i tak już po którymś z rzędu doczytałam że jednak jakiś procent był poszłam zmierzyć i wyszło 0,4 o_O jak nie ma to napisz markę bo mam nadzieję że się przyda :D

Gabis bardzie się cieszę że już jesteś tak blisko na "wylocie" :* czuję że ten Maj będzie pięknym miesiącem :D

Destino kochana na tą walkę która toczysz z samą sobą to powinnaś mieć to dziecko ! Podziwiam Cię bardzo ! I moco kibicuję !

Susana a mi prof J jak przyszłam z wynikami zapytala się ile jestem po ślubie mówię że 4 lata ale z mężem znam się od gimnazjum czyli już 14 lat jesteśmy parą, i ona mi wtedy mówi że jak byśmy w liceum dzieci mieli to tych problemów by nie było bo organizm młody a potem jest tak jest. Nie wiem czy to ma jakiś sens bo chyba wolę wierzyć w cuda <3
Anetkruczek
Ale wyskoczyłaś z tymi TRUMNAMI :p:D:-D:szok::wściekła/y::-D:p

Tusia, z tego co kojarzę to wieksze problemy z cukrem miała tylko Asia, ale chyba nie miała cukrzycy.

Ja z duphastonu i encortonu mam schodzić właśnie ok. 20 tyg. Jak będę we wtorek na wizycie, to najwyzej dopytam. W Koperniku chyba taką szkołę mają, bo Magda82 też widzę w 20 tyg odstawiała te leki, a u Milewicza się leczyła.
Ale myślę Porzeczko, że śmiało możesz słuchać Maliny, on wie co robi.

@mickey* ja z dawki 15mg schodze.3dni po 10 i 3dni po 5 i tyle.

Wlasnie mialam pisac do Ciebie z zapytaniem jakie badania dr kazal Ci zrobic nasienia i ile placilas . Aaa i.pytanie na temat podejscia dr P do staran po poronieniu ile kazal odczekac ??

Wlasnie dziewczyny ktore badaly mezom armie to ktore badanie wykonywaly??
Hello,
przepraszam że dopiero dziś odp,
Bea jeśli chodzi o starania to zależy od wielu czynników, dr jest taki ze jak jest poronienie samoistne bez zabiegu to zapewne pozwolił by w kolejnym cyklu, ja nie byłam gotowa więc dokładnie niewiem, najlepiej by było bez zabiegu, zresztą sama wiesz, mi dr nie kazał robić żadnych badan nasienia, bo u nas problem jest ewidentnie u mnie, dla mnie najważniejsze badanie było to z kosmówki, bo ono może powiedzieć czasem wszystko niestety
Bea a leki bierzesz nadal?
miłej majówki, i leniuchowania;)

Jaka cisza ?! Chyba grilowanie w akcji ?

A ja w pracy bo u mnie święta nie ma ;(
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry