reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Swoją drogą ja mam dziewczyny jakieś dwie paczki (nówki, cewki, nierdzewki) tabletek antykoncepcyjnych, jeśli któraś by potrzebowała. ;)

Kupiłam je z niecały rok temu... Miałam sobie przełożyć okres, bo wypadał mi terminowo na wyjazd wakacyjny, a okazało się wówczas, ze jestem w ciąży ;) straconej niestety ;(

Termin ważności jest chyba do lipca, ale to muszę sprawdzić dokładnie jak będę w domu! ;)
Podejrzewam, że chętnych nie będzie, ale a nóż! :):p:D

reklama
Wpadam na chwile pochwalic sie, ze w wakacje zrobia mi laparoskopie i histero na nfz. Spotkalam wreszcie cudowna pania doktor, ktora wie co znaczy miec endometrioze i walczyc bedzie z nami do konca o dziecko. Sprobuje mi zrobic droznosc jak sie uda. Wspaniala kobieta. Od dwoch dni spotykam Anioly... tak bardzo ich potrzebujemy razem z M.
Caluje wszyskie razem i kazda z osobna [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Witam nowe kolezanki [emoji4][emoji4]

Foczusia a dla Ciebie... sprobuje byc w czwartek [emoji33] Taki maly prezencik [emoji253][emoji512][emoji320][emoji322][emoji320][emoji512][emoji253] Tylko badz w domu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam [emoji6]
Moje tsh z dzisiaj 0,39 , ft4 : 15,47. Biore euthyrox 75, myslicie zeby zmiejszyc do 50? Gina mam dopiero 08.05 [emoji20]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny sama się zastanwialam jak to jest z tymi methylami. Ja je tak jak mówiłam brałam od 19 stycznia do 19 kwietnia spadła mi homocysteina z 8,9 do 5,7. Natomiast sam poziom witaminy b12 i kwasu foliowego wzrósł mi bardzo. Narazie odstawiłam metyle i wprowadza je znowu w ciazy a na razie zostałam na febion natal 1. Jak byłam u Przybycienia i prof Jerzak to nie sugerował badania poziomu w trakcie leczenia tylko przyjmowanie ciągle leków. W sumie dla siebie zbadalam czy cokolwiek wzrosło. A ponowne starania mam ustalone dopiero na Maj.

@dżoł, a jakie tsh miałas wcześniej i jak długo bierzesz?
@anetkruczek, jak mnie genetyczka zlecała badanie kwasu w krwi, to kazała prosić o "normy przy suplementacji kwasem" (niestety żadne laboratorium mi takiej normy nie mogło podać:/), bo ponoć są inne... Jakie dawki metyli brałaś?

Destino, cieszę się:*:*

@Destino - świetna wiadomość!!!! :*

@dżoł - byle nie spadło jakoś mocno to tsh... mi jak spadło nagle przy braniu euthyroxu N88 do 0,02 to się wytraszyłam mega i zaczęłam brać N50 i nowy endokrynolog mówił, że bdb zrobiłam, a zatem kazał mi się też tej dawki N50 trzymać.

reklama
@anetkruczek ja biorę folian solgaru raz dziennie 400 , raz dziennie b6 swansona i b 12 1000mcg idę zrobić badania w czwartek ile spadła w ciągu miesiąca homocysteina , ale boję się własnie zeby nie przedobrzyć z resztą ;/ i teraz jak to jest jeśli homocysteina jest większa niz 7 a witaminy sa na górnej granicy to trzeba odstawic tak ? ale wtedy jak się starac skoro dalej ta homocysteina nie jest miedzy 5-7 ;/ nie rozumiem tego wszystkiego eh

Do góry