reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Swoją drogą ja mam dziewczyny jakieś dwie paczki (nówki, cewki, nierdzewki) tabletek antykoncepcyjnych, jeśli któraś by potrzebowała. ;)

Kupiłam je z niecały rok temu... Miałam sobie przełożyć okres, bo wypadał mi terminowo na wyjazd wakacyjny, a okazało się wówczas, ze jestem w ciąży ;) straconej niestety ;(

Termin ważności jest chyba do lipca, ale to muszę sprawdzić dokładnie jak będę w domu! ;)
Podejrzewam, że chętnych nie będzie, ale a nóż! :):p:D

reklama
Wpadam na chwile pochwalic sie, ze w wakacje zrobia mi laparoskopie i histero na nfz. Spotkalam wreszcie cudowna pania doktor, ktora wie co znaczy miec endometrioze i walczyc bedzie z nami do konca o dziecko. Sprobuje mi zrobic droznosc jak sie uda. Wspaniala kobieta. Od dwoch dni spotykam Anioly... tak bardzo ich potrzebujemy razem z M.
Caluje wszyskie razem i kazda z osobna [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Witam nowe kolezanki [emoji4][emoji4]

Foczusia a dla Ciebie... sprobuje byc w czwartek [emoji33] Taki maly prezencik [emoji253][emoji512][emoji320][emoji322][emoji320][emoji512][emoji253] Tylko badz w domu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam [emoji6]
Moje tsh z dzisiaj 0,39 , ft4 : 15,47. Biore euthyrox 75, myslicie zeby zmiejszyc do 50? Gina mam dopiero 08.05 [emoji20]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny sama się zastanwialam jak to jest z tymi methylami. Ja je tak jak mówiłam brałam od 19 stycznia do 19 kwietnia spadła mi homocysteina z 8,9 do 5,7. Natomiast sam poziom witaminy b12 i kwasu foliowego wzrósł mi bardzo. Narazie odstawiłam metyle i wprowadza je znowu w ciazy a na razie zostałam na febion natal 1. Jak byłam u Przybycienia i prof Jerzak to nie sugerował badania poziomu w trakcie leczenia tylko przyjmowanie ciągle leków. W sumie dla siebie zbadalam czy cokolwiek wzrosło. A ponowne starania mam ustalone dopiero na Maj.

@dżoł, a jakie tsh miałas wcześniej i jak długo bierzesz?
@anetkruczek, jak mnie genetyczka zlecała badanie kwasu w krwi, to kazała prosić o "normy przy suplementacji kwasem" (niestety żadne laboratorium mi takiej normy nie mogło podać:/), bo ponoć są inne... Jakie dawki metyli brałaś?

Destino, cieszę się:*:*

@Destino - świetna wiadomość!!!! :*

@dżoł - byle nie spadło jakoś mocno to tsh... mi jak spadło nagle przy braniu euthyroxu N88 do 0,02 to się wytraszyłam mega i zaczęłam brać N50 i nowy endokrynolog mówił, że bdb zrobiłam, a zatem kazał mi się też tej dawki N50 trzymać.

reklama
@anetkruczek ja biorę folian solgaru raz dziennie 400 , raz dziennie b6 swansona i b 12 1000mcg idę zrobić badania w czwartek ile spadła w ciągu miesiąca homocysteina , ale boję się własnie zeby nie przedobrzyć z resztą ;/ i teraz jak to jest jeśli homocysteina jest większa niz 7 a witaminy sa na górnej granicy to trzeba odstawic tak ? ale wtedy jak się starac skoro dalej ta homocysteina nie jest miedzy 5-7 ;/ nie rozumiem tego wszystkiego eh

Do góry