reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Burczuś dziękuję za odpowiedź. Chyba tak zrobię odstawie część leków zostawię sobie febionnatal 1 bo tam chyba jest firma metylko kwasu :) w sumie nie wiem Po co to badała teraz tylko problem :) bo raczej wątpię żeby tylko mi wyniki do tak zmieniły a żaden lekarz z przepisujacych mi ten zestaw nie zalecił kontroli :)
Wybacz, ale już nie pamiętam - Ty miałaś MTHFR i stąd brałaś formy metylowe?
Też myślę że lepiej odstawić i za jakiś czas sprawdzić.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tak mam MTHFR i w sumie poziom kwasu foliowe przed rozpoczęciem leczenia miałam na poziomie 4,5 więc no nie za wiele po roku na pregnie miałam 8, 2 a teraz to jakiś kosmos po tych trzech miesiącach :D

Cześć ciocie!
Rosnę sobie (mam juz 6 cm) i mam się dobrze!

full.jpg

Wyniki pappy i ocenę ryzyka wyślą mi za tydzień. Ale z usg wszystko ok! Przeziernosc 1,4mm, nosek, rączki, nóżki, główka, serduszko,kręgoslupek prawidłowe. Maluszek ładnie leżał i udało się wszystko szybko zbadać :)
Tylko tętno wysokie- 176u/min, ale pani dr mowila, ze pewnie się denerwuję. Mial którejs maluch takie wysokie?

P.s. Foczusiu wyedytuj zdjęcie jesli mozesz:*

Załączniki

• full.jpg
    full.jpg
    634,6 KB · Wyświetleń: 427
Kas
Ciesze sie razem z Tobą !!!!!!!
Cudny piękny człowieczek
Moja królewna na prenatalnym w 12 tygodniu miała tętno 171
Też sie martwiłam ale po 14 tygodniu zaczęło spadać
Wczoraj na usg fhr bylo 149

hello,
i znów tyle stron do nadrobienia, ale jak przyjemnie się czyta:pi ogląda takie cudne focie
oj nie moge się ostatnio obrobić ze wszytskim po świętach:oops::oops:
powiem tak tzn napisze:p prym w dziedzinie wstawiania fotek moim zdaniem wiedzie @kas90 :Dszacun naprawde takie fajne ujęcia gin robi że się śmiałam dziś sama do siebie
gratuluje wizyt i pozytywnych wiadomości, Sus, kas, Liluli, śliczne fotki miło się ogląda, najważniejsze że maluchy zdrowiutkie

@burczuś a jak u Ciebie z intralipidem? robisz wlewy co 2 tyg dalej?
@czarna_mala ja jestem po 3 wlewach po niedzieli mykam na prokocim zbadać poziom nk, biorę też 15 sterydku, mam nadzieje że to wspomoże,bo te moje nk wysoko są ale coż zobaczymy
@bea25ta a na wizycie byłaś u lokalnego gina czy u dr P?
@motylek1234 co u Was?
@magda1208 jak ten cykl?
@asia669 czekamy na radosną wiadomośc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć ciocie!
Rosnę sobie (mam juz 6 cm) i mam się dobrze!

Zobacz załącznik 803313
Wyniki pappy i ocenę ryzyka wyślą mi za tydzień. Ale z usg wszystko ok! Przeziernosc 1,4mm, nosek, rączki, nóżki, główka, serduszko,kręgoslupek prawidłowe. Maluszek ładnie leżał i udało się wszystko szybko zbadać :)
Tylko tętno wysokie- 176u/min, ale pani dr mowila, ze pewnie się denerwuję. Mial którejs maluch takie wysokie?

P.s. Foczusiu wyedytuj zdjęcie jesli mozesz:*
Cudowności!!! Gratuluję i bardzo się cieszę :-) [emoji7][emoji7]

Do góry