reklama
magda1208
Fanka BB :)
agatush
Moderatorka
@czarna_mala siedzę jak na szpilkach bo mam polowkowe w poniedziałek i zaczynam się denerwować. Po Świętach jeszcze schudłam więc nie mogę narzekać [emoji23][emoji23] jutro u mnie zostanie równo 140 dni do końca... Połowa..... Śledzę Was na bieżąco i kciukam Kochana!!!@Gabiś, kawał baby z tej Waszej królewny [emoji173]
@agatush a co tam u Ciebie?
@ovli22 masz rację, choć ja osobiście pewnie będę cieszyć się z dozą strachu [emoji28]
@nafoczka jak zwykle w sedno [emoji8]
@bea25ta czekamy na pikaweczkę bejbika [emoji173]
@mickey* napisz proszę co u Was
@burczuś życzę Ci, aby ten cykl mocno Cię zdziwił i żeby wyszły z zaskoczenia 2tłuste krechy [emoji4]
@Liluli jeeej jaki duży dzieć, super, marzę o takich zdjęciach [emoji7]
@lamia78 piękny wóz dla Księżniczki [emoji4]
@susana piękna ta Twoja Księżniczka [emoji7][emoji8][emoji173]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Susana i Liluli - ogromne ogromne gratulacje - bardzo się cieszę ze wszystko ok i Wasze Malenstwa tak rosną [emoji7]
Ostatnia edycja:
czarna_mala
Będę kciukać [emoji110] ja jadę jutro badać MLR na Prokocim [emoji6]@czarna_mala siedzę jak na szpilkach bo mam polowkowe w poniedziałek i zaczynam się denerwować. Po Świętach jeszcze schudłam więc nie mogę narzekać [emoji23][emoji23] jutro u mnie zostanie równo 140 dni do końca... Połowa..... Śledzę Was na bieżąco i kciukam Kochana!!!
Susana i Liluli - ogromne ogromne gratulacje - bardzo się cieszę ze wszystko ok i Wasze Malenstwa tak rosną [emoji7]
agatush
Moderatorka
Ja za Twoje MLR też [emoji110] [emoji110] [emoji110]Będę kciukać [emoji110] ja jadę jutro badać MLR na Prokocim [emoji6]
Madziu, po południu napiszę więcej co u nas, bo mam dzisiaj prenatalne! Na razie, nie uwierzycie, stresu nie ma. Ja ogólnie jak jestem w ciąży to nie jestem sobą, zero paniki, szok A przed ciążą szalałam.
Czarna, powodzenia!!
Czarna, powodzenia!!
susana
Porzeczka
Piękne trzy cm szczęścia
Całuję cie mocno i maluszka też
Asia
Trzymam kciuki dzisiaj za Was
Bea
Czekamy na serduszko
Myślę ciągle o Was
Liluli
Nawet mu dziurki w nosie widać wyrażnie
Cudeńko
Gabiś
Lamia
Ale wam dobrze
Wy już na wylocie jesteście .
Torby do szpitala spakowane ?
Czrna mała
Czekamy na wynik mlr .Ma być co najmniej 40 !!!!!!!!!!! I. bierzcie sie do roboty !!!!!!!!!
Agatush
Kas
Powodzenia na wizytach
Piękne trzy cm szczęścia
Całuję cie mocno i maluszka też
Asia
Trzymam kciuki dzisiaj za Was
Bea
Czekamy na serduszko
Myślę ciągle o Was
Liluli
Nawet mu dziurki w nosie widać wyrażnie
Cudeńko
Gabiś
Lamia
Ale wam dobrze
Wy już na wylocie jesteście .
Torby do szpitala spakowane ?
Czrna mała
Czekamy na wynik mlr .Ma być co najmniej 40 !!!!!!!!!!! I. bierzcie sie do roboty !!!!!!!!!
Agatush
Kas
Powodzenia na wizytach
Ostatnia edycja:
reklama
agatush
Moderatorka
No to prawda niby leci, ale własną ciąża dużo wolniej niż czyjaś ja też jestem bardzo ciekawa kto tam się kryje!! A w kwestii wagi - najwięcej schudłam jak wymiotowalam... A teraz odpukac już nie wymiotuje ale apetytu brak :-/ 5,5 kg mam na minusie póki co, ale moja gin mówi żebym się nie martwila, że zdążę nadrobić i ze to lepiej rokuje ze nie orzytyje bardzo dużo w ciąży :-*@agatush juz poloweczka ,jejku jak to leci[emoji4]jestem ciekawa kto plywa w Teoim brzuszku[emoji4]
Dalej masz mdlosci,ze schudlas?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@kas90 mocno trzymam kciuki za Twoje badania....!!!!!
Podziel się: