reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Śliczne wasze bobaski!! :)
Bea, mocno trzymam kciuki za serduszko! Wierze ze bedzie dobrze, nie stresuj sie za bardzo.. :*

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Gabiś, kawał baby z tej Waszej królewny [emoji173]
@agatush a co tam u Ciebie?
@ovli22 masz rację, choć ja osobiście pewnie będę cieszyć się z dozą strachu [emoji28]
@nafoczka jak zwykle w sedno [emoji8]
@bea25ta czekamy na pikaweczkę bejbika [emoji173]
@mickey* napisz proszę co u Was
@burczuś życzę Ci, aby ten cykl mocno Cię zdziwił i żeby wyszły z zaskoczenia 2tłuste krechy [emoji4]
@Liluli jeeej jaki duży dzieć, super, marzę o takich zdjęciach [emoji7]
@lamia78 piękny wóz dla Księżniczki [emoji4]
@susana piękna ta Twoja Księżniczka [emoji7][emoji8][emoji173]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@czarna_mala siedzę jak na szpilkach bo mam polowkowe w poniedziałek i zaczynam się denerwować. Po Świętach jeszcze schudłam więc nie mogę narzekać [emoji23][emoji23] jutro u mnie zostanie równo 140 dni do końca... Połowa..... Śledzę Was na bieżąco i kciukam Kochana!!!

Susana i Liluli - ogromne ogromne gratulacje - bardzo się cieszę ze wszystko ok i Wasze Malenstwa tak rosną [emoji7]

Ostatnia edycja:
@czarna_mala siedzę jak na szpilkach bo mam polowkowe w poniedziałek i zaczynam się denerwować. Po Świętach jeszcze schudłam więc nie mogę narzekać [emoji23][emoji23] jutro u mnie zostanie równo 140 dni do końca... Połowa..... Śledzę Was na bieżąco i kciukam Kochana!!!

Susana i Liluli - ogromne ogromne gratulacje - bardzo się cieszę ze wszystko ok i Wasze Malenstwa tak rosną [emoji7]
Będę kciukać [emoji110] ja jadę jutro badać MLR na Prokocim [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@agatush juz poloweczka ,jejku jak to leci[emoji4]jestem ciekawa kto plywa w Teoim brzuszku[emoji4]
Dalej masz mdlosci,ze schudlas?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Porzeczka
Piękne trzy cm szczęścia
Całuję cie mocno i maluszka też

Asia
Trzymam kciuki dzisiaj za Was

Bea
Czekamy na serduszko
Myślę ciągle o Was

Liluli
Nawet mu dziurki w nosie widać wyrażnie
Cudeńko

Gabiś
Lamia
Ale wam dobrze
Wy już na wylocie jesteście .
Torby do szpitala spakowane ?

Czrna mała
Czekamy na wynik mlr .Ma być co najmniej 40 !!!!!!!!!!! I. bierzcie sie do roboty !!!!!!!!!

Agatush
Kas
Powodzenia na wizytach

Ostatnia edycja:
reklama
@agatush juz poloweczka ,jejku jak to leci[emoji4]jestem ciekawa kto plywa w Teoim brzuszku[emoji4]
Dalej masz mdlosci,ze schudlas?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to prawda niby leci, ale własną ciąża dużo wolniej niż czyjaś :-p ja też jestem bardzo ciekawa kto tam się kryje!! A w kwestii wagi - najwięcej schudłam jak wymiotowalam... A teraz odpukac już nie wymiotuje ale apetytu brak :-/ 5,5 kg mam na minusie póki co, ale moja gin mówi żebym się nie martwila, że zdążę nadrobić i ze to lepiej rokuje ze nie orzytyje bardzo dużo w ciąży :-*

@kas90 mocno trzymam kciuki za Twoje badania....!!!!!

Do góry