reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kitki juz cie bola?? A chcialam prosic zebyscie jeszcze tydzien potrzymaly bo serduszka nie bylo. Albo sie pokaze albo nie i trzeba czekac.
Ale pecherzyk byl? I serduszko bedzie. Spokojnie. Jak trzeba czekac to czekamy i trzymamy kciuki ze zdwojona sila, trudno najwyzej odpadna[emoji6] a tak na serio - wierze ze bedzie dobrze, pomodle sie za Was

reklama
My już po.
36t1d, malutka waży 3300g, wszystko pozamykane, wysoko, na poród się w ogóle nie zanosi. Ciśnienie ok, ale jak opowiedziałam o świątecznych skokach ciśnienia to Dopegyt mam brać 4 razy dziennie. W razie gdyby znów kilka dni było duże to idę na.oddział do.szpitala.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta modlimy się i wierzymy. Teraz odpocznij a potem napisz więcej szczegółów. Nasza fasolka musi być silna ♡

@asia669 jesteśmy z tobą :*

@Porzeczka1234 cudowny bobodyn :)

@Gabiś to duża 3300 :) Wikus miał 3170 w 36+4

@susana jeszcze ty :) i @Liluli ?

@EvitaO ja miałam w kariotypach zwiększony region heterochromatyny pary 9 a M. zwiększone satelity pary 13 i mamy dwóch chłopców co nie oznacza ze lekarz patrzył na to sceptycznie.

@burczuś mocno trzymam kciuki &&&

@mickey* co u ciebie?

Co to dawania odpowiedzi lub nie i koła adoracji to jeśli są dziewczyny które wyskakują z pytaniem i znikają na całe tygodnie i nie piszą to trudno aby je wszystkie pamiętać a tym bardziej aby nawiązała się jakaś większą nic sympatii. Tak jak @czarna_mala kiedyś pisała ze aby otrzymać trzeba czasem też coś i dać nawet jeśli piszemy tylko jak zrobić śledzie na święta :)

Witam Was kochane,
niezaglądałam od poniedziałku i tyle stron że nie wiem już co komu odpisać
@Porzeczka1234 gratuluje maleńkiego bobasa
@bea25ta maluszek zapewne chce zrobić psikusa i się chowa, musi być dobrze
@Gabiś gratuluje pozytywnej wizyty, mała nie taka mała ;)ładna waga
@EvitaO bardzo mi przykro ale uwierz to nie koniec świata, Ja to mówię;)
ja mam podobny problem choć nie w kariotypach, też rozmawiałam z dr P o ivf z badaniem zarodków ale jak On to ujął, musisz być świadoma że to kosztuje kupę kasy, podał za przykład parę, która straciła kilka ciąż, po czym zbadali 4 zarodki i każde miało wadę genetyczną i to nie jest łatwa decyzja choć jest to zależne ile jesteś w stanie wytrzymać,ale musisz miećt rochę czasu żeby to sobie wszystko poukładać;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jestem i ja [emoji5]
A to moj Skarbus [emoji7][emoji7]

1492621840-aaaaaa.jpeg

Jakas dzis bylam zestresowana przed wizyta i nawet nie zapytalam ile moje malenstwo warzy. Ale o zdjecie sie upomnialam [emoji13]
za 2 tyg.kolejna wizyta [emoji5]

Bea Kochanie ktory masz tc? Ja wciaz trzymam kciuki[emoji110][emoji110]
To bedzie ciezki tydzien dla Ciebie ale bedzie dobrze,tez czekalam na serduszko i widzisz mamy juz 28tc.

@Destino [emoji8][emoji8]

@gabis super [emoji5]

Do góry