reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@bea25ta kochana ja wiem ze będzie dobrze ktory dziś tydzień masz? Jestem jakoś spokojna jesli chodzi o Ciebie wiem ze dzidziuś się pokaże.
@Liluli piękne bobo super
@burczuś trzymam kciuki za teścik
@Gabiś juz jesteś na końcówce ale Ci dobrze
@asia669 trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
@susana jestem z Tobą
@lamia78 i tobie również gratuluję nie martw sie 2500 to tez duzo jeszcze podtyje. Pamiętaj o pomiarze błędu wszystko jest dobrze
@Liluli piękne bobo super
@burczuś trzymam kciuki za teścik
@Gabiś juz jesteś na końcówce ale Ci dobrze
@asia669 trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
@susana jestem z Tobą
@lamia78 i tobie również gratuluję nie martw sie 2500 to tez duzo jeszcze podtyje. Pamiętaj o pomiarze błędu wszystko jest dobrze
mała79
@bea25ta wiem ze się martwisz, ale zobaczysz dobrze będzie za tydzień serducho będzie bić jak dzwon. Poprostu może jeszcze za wcześnie na serduszko. Ja tez trzymam kciuki nieustannie.
@susana , @Porzeczka1234 cudne te wasze szkraby, aż się rozczuliłam.
@Gabiś duża ta twoja dziewczyna, moja w 36 tyg. ważyła 2200g. Na poròd musisz czekać cierpliwie choć wiadomo ze to niełatwe.
To czekam @burczuś na twoje testowanie.
@susana , @Porzeczka1234 cudne te wasze szkraby, aż się rozczuliłam.
@Gabiś duża ta twoja dziewczyna, moja w 36 tyg. ważyła 2200g. Na poròd musisz czekać cierpliwie choć wiadomo ze to niełatwe.
To czekam @burczuś na twoje testowanie.
Gabis - moj synus w 36tyg wg usg wazyl ponad 3900[emoji54] urodzil sie tydzien pozniej z waga 3710. Corka za to w 39tyg wg usg 4600 a urodzona 2 dni pozniej z waga 3600 takze roznie moze byc. Corcia wcale nie musi byc bardzo duza
D
Deleted member 170039
Gość
Hej dziewczyny mam pytanie czy ktoras wie cos o powiklaniach przy szczepieniach limfocytami??
To wcale nie mało, jeszcze urośnie. Moja od początku była na pomiarach duża i przy okazji usg u Bednarka zawsze mi cukrzycę wciskal, co nie było prawdą. I wiem też, że różnie z tymi pomiarami może być, na usg może być pomyłka.Ja też dziś po wizycie. Wszystko ok , mała nisko ale oznak porodu nie widać.
@Gabiś ja mam 36 +2 i moja mała waży ok 2500 to drobinka przy twojej! I teraz się martwię, ale gin mówił ze z wagą ok.
Może po prostu będzie mała?
Gin sprawdził mi jeszcze wszystkie przepływy, pepowina ok, tętnice maciczne ok, przepływy w mózgu u Małej ok. Pobrał też wymaz na.GBS. Kolejna wizyta 10 maja, ciekawe.czy doczekam..
...aaaa i dziś gin nam pokazywał jakie malutka ma bujne włosy,.cudnie sobie falowały, byłam w.szoku...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
@Gabiś, kawał baby z tej Waszej królewny [emoji173]
@agatush a co tam u Ciebie?
@ovli22 masz rację, choć ja osobiście pewnie będę cieszyć się z dozą strachu [emoji28]
@nafoczka jak zwykle w sedno [emoji8]
@bea25ta czekamy na pikaweczkę bejbika [emoji173]
@mickey* napisz proszę co u Was
@burczuś życzę Ci, aby ten cykl mocno Cię zdziwił i żeby wyszły z zaskoczenia 2tłuste krechy [emoji4]
@Liluli jeeej jaki duży dzieć, super, marzę o takich zdjęciach [emoji7]
@lamia78 piękny wóz dla Księżniczki [emoji4]
@susana piękna ta Twoja Księżniczka [emoji7][emoji8][emoji173]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@agatush a co tam u Ciebie?
@ovli22 masz rację, choć ja osobiście pewnie będę cieszyć się z dozą strachu [emoji28]
@nafoczka jak zwykle w sedno [emoji8]
@bea25ta czekamy na pikaweczkę bejbika [emoji173]
@mickey* napisz proszę co u Was
@burczuś życzę Ci, aby ten cykl mocno Cię zdziwił i żeby wyszły z zaskoczenia 2tłuste krechy [emoji4]
@Liluli jeeej jaki duży dzieć, super, marzę o takich zdjęciach [emoji7]
@lamia78 piękny wóz dla Księżniczki [emoji4]
@susana piękna ta Twoja Księżniczka [emoji7][emoji8][emoji173]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
reklama
Podziel się: