reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Malutka liluli a sorry za pytania ale mogę nie być na bieżąco czy któraś z was na już dziecko ? I czy mialyscie podana immunoglobulina ?
Nie nie mam jeszcze dzieci.
Za kazdym razem po poronieniu mialam podawana immunoglobulne.

Teraz jestem w ciazy i dzis zaczelam 7 miesiac [emoji2]

Susana tez robilam przeciwciala i tez mam ujemne.

@anetkruczek na drugim watku tez dziewczyny wspominaly o odstawieniu glutenu i laktozy[emoji4]

@fiolkowa kojarzy mi sie ,ze beta spada od 8tc

@ovli czytalam ,ze ta choroba moze przebiegac bezobjawowo.
U mnie jest tak ,ze rzeczywiscie ciagle jestem zmeczona i miewam stany depresyjne,ale wiadomo,tego typu objawy zrzuca sie na wiele innych rzeczy.
Wlosy mi nie wypadaja i nie mam tez problemow z nieuzasadnionym tyciem,czyli jak nie zre jak prosiaczek to jest w porzasiu[emoji5]
Czasem mam problemy z koncentracja ale gdyby nie wynik to nie przypisalabym tego tarczycy ,a juz na pewno nie moj M ,jakbym mu to powiedziala nawet teraz to mnie na miejscu wysmieje[emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Liluli gratuluję już szczęśliwej 7 :D
No mi nie chodzi o przeci ciała tylko patrzę na zależność grupy krwi względem MLR :)
Liluli mogłabyś napisać jakie masz leczenie :)?

@anetkruczek na drugim watku tez dziewczyny wspominaly o odstawieniu glutenu i laktozy[emoji4]

@fiolkowa kojarzy mi sie ,ze beta spada od 8tc

@ovli czytalam ,ze ta choroba moze przebiegac bezobjawowo.
U mnie jest tak ,ze rzeczywiscie ciagle jestem zmeczona i miewam stany depresyjne,ale wiadomo,tego typu objawy zrzuca sie na wiele innych rzeczy.
Wlosy mi nie wypadaja i nie mam tez problemow z nieuzasadnionym tyciem,czyli jak nie zre jak prosiaczek to jest w porzasiu[emoji5]
Czasem mam problemy z koncentracja ale gdyby nie wynik to nie przypisalabym tego tarczycy ,a juz na pewno nie moj M ,jakbym mu to powiedziala nawet teraz to mnie na miejscu wysmieje[emoji38]

Hasimoto nie daje żadnych objawów bardziej jak się ma nadczynność lub niedoczynność ale tak jak pisałam wcześniej jak się ma hasimoto to przeważnie później niedoczynność i zaczną się objawy !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ovli czyli wszystko przede mna ,mam nadzieje,ze trafie na dobrego endo i jednak zapobiegniemy[emoji4]

Do góry