@anetkruczek ja mam A RhD-,a moj mąż +,
reklama
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebiegLiluli gratuluję już szczęśliwej 7
No mi nie chodzi o przeci ciała tylko patrzę na zależność grupy krwi względem MLR
Liluli mogłabyś napisać jakie masz leczenie ?
Anet na watku Nafoczki sa wszystkie historie w tym i moja.
Matulka szacun za tabelkę. Dok P tez wszystko fajnie pisze ale nie aż tak a powiedz mi czy ty widziałaś ♡? Bo to bym Ci dodała jeśli było?Ja również dodałam swoją historię, może komuś się przyda.
@fiolkowa, cudna nowina, wow [emoji5]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba pamiętać jak sie urodzi dziecko,ważne zeby pytac jaka grupę ma dziecko,bo jesli ojca,to musza podac te globuliny,zeby przy kolejnej ciazy bylo wszystko ok,bo inaczej grozi to zazwyczaj poronieniem,z wlasnego doswiadczenia wiem,ze czasami olewaja sprawę,lepiej pilnowac to sobie samemu,i caly czas sie upominac,jesli szpital tylko moze zaoszczędzić,to zrobi to,nie baczac na ludzkie cierpienie!
matulkaa
Fanka BB :)
Tak, serduszko biło jeszcze w 7 i 9 tygodniu.Matulka szacun za tabelkę. Dok P tez wszystko fajnie pisze ale nie aż tak a powiedz mi czy ty widziałaś ♡? Bo to bym Ci dodała jeśli było?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik m
Gość
Sus możesz napisać dokładnie w których miesiącach ciązy ile brałaś intralipidów?
na początku to po pozytywnym teście, po serduszku czyli co 2 tygodnie, a póżniej co 3 tygodnie do którego miesiąca?
na początku to po pozytywnym teście, po serduszku czyli co 2 tygodnie, a póżniej co 3 tygodnie do którego miesiąca?
Dziewczyny mam pytanie!wiem ze pewnie histeryzuje,ale od kilku godzin boli mnie wlasciwie trudno to okreslic,niedaleko pepka,jakby skura pod spodem,a macica,w jednym miejscu,jest bol nie przyjemny,doswiadczylyscie cos takiego?proszę odpiszcie,dziękuję :-*
reklama
Podziel się: