reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Trzeba pamiętać jak sie urodzi dziecko,ważne zeby pytac jaka grupę ma dziecko,bo jesli ojca,to musza podac te globuliny,zeby przy kolejnej ciazy bylo wszystko ok,bo inaczej grozi to zazwyczaj poronieniem,z wlasnego doswiadczenia wiem,ze czasami olewaja sprawę,lepiej pilnowac to sobie samemu,i caly czas sie upominac,jesli szpital tylko moze zaoszczędzić,to zrobi to,nie baczac na ludzkie cierpienie!

Sus możesz napisać dokładnie w których miesiącach ciązy ile brałaś intralipidów?
na początku to po pozytywnym teście, po serduszku czyli co 2 tygodnie, a póżniej co 3 tygodnie do którego miesiąca?

Dziewczyny mam pytanie!wiem ze pewnie histeryzuje,ale od kilku godzin boli mnie wlasciwie trudno to okreslic,niedaleko pepka,jakby skura pod spodem,a macica,w jednym miejscu,jest bol nie przyjemny,doswiadczylyscie cos takiego?proszę odpiszcie,dziękuję :-*

Bentula a mogłabyś mi napisać w jakim wieku masz już dzieci ? I kiedy miałaś straty i z jakich przyczyn ? Chyba że nie chcesz pisać ze względu na obecną ciążę to nie ma problemu.

reklama
Do góry