reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fiolkowa, szok! A jakie miałaś te wartości bety? Robiłaś w tym samym labo?
Ja bym jednak zwiększyła clexane, może bierz dwa [emoji111] zastrzyki.
Super, że wszystko dobrze

Witam Resztę Dziewcząt!

@fiolkowa cud, podbijam pytanie Doris w tym samym labo robiłaś bety?
@matulkaa tabelka rewelacja;)
fiolkowa a lekarz powiedział ile crl ma maluszek?ile uderzeń serducha? cokolwiek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny zastanawiałam się nad dyskusją nad hormonami tarczycy, i ja wszystkie mam prawidłowe. Również leczę się u dr Przybycienia i on powiedział mi że tarczyca to nie jego dziedzina, może sprawdzić wyniki ale to tyle nad gdybaniem on się nie zna. Endokrynolog do którego mnie wysłał w Krakowie Huszno, zrobił mi badania wszystkie całościowo łącznie z USG i kazał powtórzyć po ok pół roku dokładnie po świętach będzie powtarzać. Powiedział że hashimoto to bardzo poważna choroba bardzo trudna to wykrycia ponieważ posiada kilka zmiennych i w różnych etapach. Pomimo dobrych wyników kazał mi ograniczyć jedzenie glutenu i odstawić chleb. Wydaje mi się że właśnie naszym największym problemem z chorobami immunologicznymi to to że jesteśmy pod obserwacją kilku lekarzy na raz, a prawda jest taka że każdy ma swój styl leczenia.
Gabiś uważam że bardzo dobrze że to napisałaś, jest sporo dziewczyn które np nie mogą się szczepić z równych powodów i jest pocieszające że przy tak równych złych wynikach na dobrze dobranym zestawie idziesz do przodu z ciążą :)
Ponadto postaram się napisać na drugim wątku jakie leczenie zaproponował mi doktor P bo chyba żadna dziewczyna tutaj u niego takiego zestawu nie ma :)

reklama
Do góry