Dziewczyny serduszko bije i to szybko. Nie mogę w to uwierzyć. BETA spadła o 60 %. Pewnie myślicie, ze ja jakąś wariatka jestem . Pani dr zleciła żebym wiecej bety nie robiła i ze zwiększenie do 0,6 claxena nic nie da.
reklama
burczuś
Fanka BB :)
Ooo jaaaa no i to nazywa sie cud no to oby do przodu!Dziewczyny serduszko bije i to szybko. Nie mogę w to uwierzyć. BETA spadła o 60 %. Pewnie myślicie, ze ja jakąś wariatka jestem . Pani dr zleciła żebym wiecej bety nie robiła i ze zwiększenie do 0,6 claxena nic nie da.
matulkaa
Ja również dodałam swoją historię, może komuś się przyda.
@fiolkowa, cudna nowina, wow [emoji5]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fiolkowa, szok! A jakie miałaś te wartości bety? Robiłaś w tym samym labo?
Ja bym jednak zwiększyła clexane, może bierz dwa [emoji111] zastrzyki.
Super, że wszystko dobrze
Witam Resztę Dziewcząt!
Ja bym jednak zwiększyła clexane, może bierz dwa [emoji111] zastrzyki.
Super, że wszystko dobrze
Witam Resztę Dziewcząt!
matulkaa
Dzięki, uzupełniam ją na bieżąco, by było mi łatwiej panować nad wszystkimi badaniami.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny zastanawiałam się nad dyskusją nad hormonami tarczycy, i ja wszystkie mam prawidłowe. Również leczę się u dr Przybycienia i on powiedział mi że tarczyca to nie jego dziedzina, może sprawdzić wyniki ale to tyle nad gdybaniem on się nie zna. Endokrynolog do którego mnie wysłał w Krakowie Huszno, zrobił mi badania wszystkie całościowo łącznie z USG i kazał powtórzyć po ok pół roku dokładnie po świętach będzie powtarzać. Powiedział że hashimoto to bardzo poważna choroba bardzo trudna to wykrycia ponieważ posiada kilka zmiennych i w różnych etapach. Pomimo dobrych wyników kazał mi ograniczyć jedzenie glutenu i odstawić chleb. Wydaje mi się że właśnie naszym największym problemem z chorobami immunologicznymi to to że jesteśmy pod obserwacją kilku lekarzy na raz, a prawda jest taka że każdy ma swój styl leczenia.
Gabiś uważam że bardzo dobrze że to napisałaś, jest sporo dziewczyn które np nie mogą się szczepić z równych powodów i jest pocieszające że przy tak równych złych wynikach na dobrze dobranym zestawie idziesz do przodu z ciążą
Ponadto postaram się napisać na drugim wątku jakie leczenie zaproponował mi doktor P bo chyba żadna dziewczyna tutaj u niego takiego zestawu nie ma
Gabiś uważam że bardzo dobrze że to napisałaś, jest sporo dziewczyn które np nie mogą się szczepić z równych powodów i jest pocieszające że przy tak równych złych wynikach na dobrze dobranym zestawie idziesz do przodu z ciążą
Ponadto postaram się napisać na drugim wątku jakie leczenie zaproponował mi doktor P bo chyba żadna dziewczyna tutaj u niego takiego zestawu nie ma
reklama
Podziel się: