@anetkruczek nie ma zadnego problemu,ja w tym momecie mam 39 lat,mam dwoje dzieci,w wieku 18 i 13 lat,dwie corki i maja moja grupe krwi,pisalam o tym pilnowaniu w szpitalu,bo jak rodzilam córkę,byla kobieta z obumarla ciąża,z konfliktem,i opowiadala ze nikt jej nie dal tych globulin,a teraz tego pilnowala,ja mialam tylko jedna strate lecz potrojna,prawie dokladnie rok temu,dwa zarodki przestaly sie rozwijac,trzeci żył,i bilo serduszko,za tydzien bilo juz nie rowno,a pozniej juz wcale,wiedzialam ze mam dodatnie wysoko wszystkie trzy ana,kazdy lekarz to bagatelizowal,powiem Ci ze w pierwszych ciazach ich nie mialam,bo mam wyniki z przed paru lat,kiedy podejrzewano u mnie tocznia,wtedy mialam tylko ana jeden,niestety posunelo sie to dalej,i trzy lata temu bylam w szpitalu na szczegolowych badaniach,zeby bylo wiadomo czy choroba nie zaatakowala calego organizmu,ale narazie nie,po stracie dotarlam na to forum,i inne z ana,i wiedzialam ze bez zelaznego zestawu nie zostawie tej ciazy,narazie szczesliwie donoszonej do 7 miesiaca zycia,enkorron bralam bez niczyjej zgody,bo nikt mi go nie przepisał, na kleksanie i akardzie,magnez ,nospa,witaminy,bralam rowniez metyle,kardiolipidowych nie mam,tarczyca zdrowa,Przyznaje ze jest to trudny dla mnie czas,poniewaz rok temu,o tej samej porze dowiedzialam sie ze moje dziecko umiera,wszystko wróciło,ja nie mam tyle strat co niektore dziewczyny,i nie ma co porownywac cierpienia,ale jest mi smutno,choć bardzo ciesze sie z mojego szkraba w brzuszku,i nadal sie boję!