reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sorki ale nie mogę się z tobą zgodzić to jest właśnie forum " przyjaźni " i " poronień " z tego co zanotowałam i obserwuje co się dzieje tutaj to wiem że dużo dziewczyn przeżywa to co się dzieje u innej , martwią się jedna o drugą , płaczą i modlą sie wspólne i nie chodzi o przypadkowe osoby ale takie które zawsze były , są i będą . Jak zauważyłam dużo osób spotyka się po za forum i maja kontakty nie tylko na forum Wiec jestem tego na 100 % pewna ze z stąd wypływają naprawdę wspaniałe znajomości i a może nawet przyjaźnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ovli 22
Nic dodać nic ująć .

reklama
Marzycielka jak wszystko oki to nie szukaj kochana [emoji8]
Ja jeszcze ok 2 tyg musze czekac ☹️ no i siknac musze czy dalej mam ta ureaplasme [emoji20]
Zosiak witaj [emoji5]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@dżoł, mam nadzieję, że antybiotyk teraz już pomógł!
@Kwiatuszekk23, powodzenia, niech maluchy zdrowo rosną:*
@ovli22, to faktycznie nie masz za ciekawie. Ja za to panicznie się boję borowania zębów. Zawsze jestem na fotelu cała spocona ze strachu, mimo znieczulenia, a dentystka ma ubaw.
Nawet chodzę do kliniki o nazwie "skrzat" :D

Ostatnia edycja:
Nafoczka to czytanie z doskoku wychodzi Ci fantastycznie też tak jakby czytam z doskoku,ja po kolejnej dawce intralipidu jeszcze 1wlew i śmigam na Prokocim czy spadła moja agresja,
Sus jak brzunio?uspokoiła się z twardnieniem?
Kwiatuszka powodzenia i zdroweczka dla całej rodziny

Kwiatuszek, powodzenia!!! :*

Dziewczyny, przygotowujcie piękne brzuszki do przejęcia w maju! Maj bedzie moj! ;) juz nie liczę kwietnia, olewam teraz starania, czekam na in vitro. to bedzie 20 cykl starań po poronieniu.. moze bedzie w końcu sukces..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Kocha
Hej dziewczyny byłam dziś u ginekologa i szyjke mam 3,62cm zaczął mi się 23 tydzień co myślicie mówił że tragedii nie ma a i ruchy czuje dość już mocne i częste oraz rano miałam twardy brzuch :(
Co do wyników morfologii poprawiło się 8,2 było 1 kwietnia a z dziś 8,6 fakt nie ma rewelacji ale coś idzie w dobrym kierunku tyle ze ta szyjka:( jak myślicie dziecko może być juz tak ruchliwe ?
To moja 3 ciaza i nigdy nie czułam ruchów:(
A teraz tego się boje bo myślę że to skurcze..
Powodzenia dla innych! :***
Kochana ja mam dwoje i w 23 tygodniu napewno juz czuc ruchy dzidzia ma duzo miejsca i szaleje:*:* jakbys sie martwila jedz na ip zrobia usg i sie uspokoisz:)

reklama
Marthi, rozumiem kochana. Tez mialam w sobie taki bol dlatego zniknelam na jakis czas. Sa takie sinusoidy. Co jakia czas dystansuje sie by zlapac rownowage

Czarna mala a mnie bola nasze ciaze i jest mi przykro, bo kolejnej z was sie udalo a nam nie wychodzi. Wiem jednak, ze to zazdrosc i ucze sie z tym radzic, bo tak naprawde to bardzo sie ciesze z kazdego babelka, tylko te radosc czasem przyslania bol ducha

Asiu 669 mam nadzieje ze to tylko bledy urzadzenia a maluszek caly i zdrowy bedzie umilal ci zycie

Witaj Zosiak

Kwiatuszku dziekujemy za twoja obecnosc. Moze czasem uda ci sie nas podczytac i znowu cos podpowiedziec. kurde przykro sie rozstawac. Wszystkiego dobrego

Bertha niedlugo cie dogonie. U nas mimo zakazow 13 cykl staran od ostatniego poronienia i nic

Dzol to juz niedlugo wracasz do gry

Marzycielka, powodzenia. Dziekuje za slowa zyczliwosci.

Mnie malo bo duzo pracuje. Czasem nawet z mezem sie nie widze. Ale to dobrze, bo nie mam czasu na mysli.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry