reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@zosiak 3 x 6 tyś czy 6 tysięcy łącznie? Jak się nazywa ten twój dr ponawiam zapytanie?

Ja sie lecze u prof Malinowskiego Łódź
Miałam 12 szczepień po 700 zl łącznie z tymi 2 w ciąży, 4200 badania przed szczepieniami jakies 4-tyś mrl i różne inne łącznie ok 15 tyś z benzyna i wizytami
6 tys za calosc lekarz Magnucki
@nafoczka haha glodnemu chleb na mysli, o czymmyslisz?
Szkoda ze tak ostatnio malo sie usmiecham a zawsze taka wesola bylam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@ovli22 boisz sie samego wklucia czy bolu? A moze widoku igly? Musisz sie przelamac to nie takie straszne wiesz jak mnie pokluli w szpitalu. Mam niskie cisnienie i niestety zylki mi zanikaja. Czlowiek wszystko zniesie byle bylo dobrze.

Wiesz co boje się tego uczucia wkuwania !!
Ja bardzo boje się pobierania krwi a mam praktycznie co miesiąc albo 2 razy w miesiącu ! Czasami tak się zestresuje ze mam później siniaki na pół ręki .
Głupie rzeczy sobie wtedy wyobrażam , cała się spinam , czasami jest Ok i daje radę a czasami nie mogą mi pobrać krwi bo dość ze mam malutkie to jeszcze pękają albo krew nie leci bo jestem cała sparaliżowana .

Teraz troszkę to opanowałem tak nie marudzę jak mi pobierają ale kiedyś masakra .

Pamiętacie czasy higienistki w szkole ? To ja ze szczepionki od niej uciekłam chyba z 3 razy to moim rodzice byli sądownie wzywani do doprowadzenia mnie to przychodni ! Tak strasznie się bałam ze zawsze takiego wstydu jej narobiłam mając 16-17 lat ha ha .

Wiem ze jestem dziwna ja się nawet boje zmierzyć ciśnienia !!! Serio boje się cholernie tego ! Nawet nie pytajcie co ja sobie wtedy wyobrażam !!! Słyszę każdy puls i się bardzo denerwuje ze mi żyły razem z sercem wyskoczą i umrę . Jak byłam w szpitalu to kilka razy mi mierzyli bo złe wyniki wychodziły . Masakra ale próbuje to pokonać za każdym razem jest lepiej . To jest taka moja fobia .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 dziekuje [emoji4]

@ovli rzeczywiscie hardcore z Ciebie.
Ja tez nie lubie pobierania krwi ale od zeszlego roku to dla mnie chleb powszedni[emoji4]
Jak juz urodze to zostane dawca krwi ,bo serio sie przyzwyczilam i nie bede mogla obejsc sie bez klucia.
A tak na powaznie to krew jest zawsze potrzebna,teraz nie moge bo musze zadbac o siebie ale w przyszlosci obiecuje oddawac[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak 3 x 6 tyś czy 6 tysięcy łącznie? Jak się nazywa ten twój dr ponawiam zapytanie?

Ja sie lecze u prof Malinowskiego Łódź
Miałam 12 szczepień po 700 zl łącznie z tymi 2 w ciąży, 4200 badania przed szczepieniami jakies 4-tyś mrl i różne inne łącznie ok 15 tyś z benzyna i wizytami
Duzo Cie to wynioslo:/ ale czytalam o tym profesorze to on to rozpoczal pomogly Ci jak u Ciebie to wyglada strasz sie dalej a moze juz ciaza?

Duzo Cie to wynioslo:/ ale czytalam o tym profesorze to on to rozpoczal pomogly Ci jak u Ciebie to wyglada strasz sie dalej a moze juz ciaza?
Dużo bo po piersze miałam tych szczepień mnóstwo zazwyczaj wystarczy 3 u mnie nie wystarczyło mrl nie chciało sie podnieść stad dodatkowo 7x700 zł. Jak to się skończyło nie wiem właśnie jestem w ciąży 8 tydzień zobaczymy. Dojazd do Łodzi też kosztuje mam ponad 200 km w jedna stronę. Tak on to rozpoczął myślę ze doświadczenie mu nie brakuje zobaczymy co los przyniesie

reklama
Dziewczyny, dzis przygoda z bb sie u mnie konczy. Za staraczki nieustanie bede trzymac kciuki! Za ciezaroweczki i mamusie także. Malo sie udzielam, nie mam.juz na tyle czasu przy dwojce szkrabow. Bardzi Wam DZIĘKUJĘ! Za pomoc, za.postawienie do pionu gdy panikowalam. Oby forum nie przetrwalo dlugo i ta ciezka droga do szczescia sie skonczyla. Zeby nas bylo jak najmniej!
Powodzenia!

Do góry