reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 boisz sie samego wklucia czy bolu? A moze widoku igly? Musisz sie przelamac to nie takie straszne wiesz jak mnie pokluli w szpitalu. Mam niskie cisnienie i niestety zylki mi zanikaja. Czlowiek wszystko zniesie byle bylo dobrze.
38dcf3805e3e0e021e45dde4d8ad26a6.jpg
to moje ciśnienie ;) zawsze przed badaniem piję wodę, a szukanie żyłki trwa trochę, no chyba że zemdleję :) choć ostatnio jestem dzielna i zdążę powiedzieć że coś jest nie tak i w porę zostaję uratowana :) no taka cholera już wrażliwa jestem, jedyna taka czarna owca w rodzinie [emoji12] dlatego napisałam, że chylę czoła pielęgniarkom i położnym, ja nie dałabym rady :)
@zosiak ja u doc Paśnika w Łodzi w APC płacę 600zł za jedną, czyli za jeden zestaw wychodzi 1800zł :)

reklama
@zosiak 3 x 6 tyś czy 6 tysięcy łącznie? Jak się nazywa ten twój dr ponawiam zapytanie?

Ja sie lecze u prof Malinowskiego Łódź
Miałam 12 szczepień po 700 zl łącznie z tymi 2 w ciąży, 4200 badania przed szczepieniami jakies 4-tyś mrl i różne inne łącznie ok 15 tyś z benzyna i wizytami

@zosiak to ja mam taki skarb pod reka,dobrze wiedziec jakbym potrzebowala wklucia[emoji5][emoji12]
Rzeczywiscie sporo to wszystko kosztuje,ale czegoz czlowiek sobie nie odmowi zeby utulic dzieciatko[emoji4]
A powiedzcie mi czy te przeciwciala allo moga same jakos sie zmienic?lub czy jesli ktos ma niskie ,to ma zerowe szanse?czy tylko przy 100% zgodnosci z matka (Tak zrozumialam Kwiatuszka jak mi tlumaczyla)?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wolę sama, bo mam kontrolę nad wszystkim :D U dentysty też bym najchętniej sama sobie borowała zęby, haha;p

Mam tak samo, mnie robi mój mąż [emoji6] umarłabym jakbym sama musiała sobie zrobić zastrzyk, dlatego chylę czoła pielęgniarkom i położnym [emoji4]
Ja tez robie sama. Czasami w ramie dla odmiany. jak moj T.zaczal sie kiedys modlic na tym zastrzykiem to podziekowalam,wole osobiscie [emoji2]

Ovli jak bedziesz musiala miec juz zastrzyki to bedziesz je robila bez mrugniecia okiem [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
No super wsadzić i wyciągnąć jak najszybciej !! Super teoria a teraz zosia napisz jak to brzmi w praktyce ha ha u mnie majty pełne !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha i jak się czyta z doskoku to można różnie to odebrać
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,018_Ve_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,018_Ve_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,018_Ve_orig.gif
    62,5 KB · Wyświetleń: 481
Do góry