reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, mam pytanie po ilu szczepieniach podniósł się wam poziom MLR, wiem że są wśród nas "rekordzistki" z wieloma szczepieniami na koncie, ale czy komuś wystarczyła tylko jedna seria (3 szczepienia)?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie zdazylam zrobic mlr bo bylam.w ciazy. I szczesliwe ja donosil. Przed szcsepieniami mialam.mlr 18%. Po nie mam pojecia...

reklama
Jestem przyszla pielegniarka :) po prostu musisz to szybko zrobic pomalu wprowadzac i szybko wyciagnac. Czasami nie masz wplywu i since sie i tak pojawia dlatego wybieraj rozne miejsca kat wbicia 90 stopni. Dasz rade:) Ja wole sobie sama wbijac wtedy czujesz jak to zrobic by nie bolalo:)

No super wsadzić i wyciągnąć jak najszybciej !! Super teoria a teraz zosia napisz jak to brzmi w praktyce ha ha u mnie majty pełne !!!

Mój M się nie nadaje do robienia zastrzyków [emoji12] pewnie by uciekł gdzie pieprz rośnie !niestety

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 boisz sie samego wklucia czy bolu? A moze widoku igly? Musisz sie przelamac to nie takie straszne wiesz jak mnie pokluli w szpitalu. Mam niskie cisnienie i niestety zylki mi zanikaja. Czlowiek wszystko zniesie byle bylo dobrze.

reklama
Do góry