reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 obejrzałam film twój i robiłam koło pepka haha a ty mowisz 5 cm od pepka haha ja mam dawkę 0,6.

@czarna_mala @ovli22 będzie robić zobaczycie zastrzyk sam w sobie nie boli ale brzuch wygląda masakrycznie

@beri123 dzieki kochana ja chyba mam je od acardu bo wszędzie gdzie się uderze mam siniaka ale wczoraj zrobiłam attp i jest 33 a norma od 24-42 także dobre chyba

@zosiak witaj ja niestety nie robiłam tego badania ale mnie się wydaje ze lekarz wam proponuje wlewy czyli limfocyty od roznych dawców jesli sie nie mylę pogadaj z lekarzem u kogo sie leczysz? I na pewno ja bym to skonsultowala z innym lekarzem również dziękuje za instrukcję co do zastrzyków
Nie da rady, nie zrobię sama ;) ostatnio skończyło się to spoconymi rękami i łzami w oczach :) niestety jak mąż pojedzie w delegację, to po sąsiedzku mam koleżankę pielęgniarkę i do niej pójdę :D

reklama
Moj lekarz robi te szczepienia ostatnio bardzo dziala w kierunku poronien i wspolpracuje z centrum diagnostycznym. Wlewy intralipidu ponoc sa alternatywa tych szczepionek musze jeszcze poczytac na ten temat. Ja mysle ze teraz nie ma sensu sie szczepic moze z rok odczekam pieniadze uzbieram.

Dziewczyny, mam pytanie po ilu szczepieniach podniósł się wam poziom MLR, wiem że są wśród nas "rekordzistki" z wieloma szczepieniami na koncie, ale czy komuś wystarczyła tylko jedna seria (3 szczepienia)?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Mojemu mezowi robilam w posladki nie dawno bo biedaczek zachorowal na korzonki. Chociaz ja Wam powiem ze jak sama bylam pacjentka to wolalam dostac w posladek niz w brzuch bo te w brzuch sa bolesne.
Ile dziewczyny za te szczepienia placilyscie tez takie drogie sa u Was?

reklama
Do góry