reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny ja nie wiem jak wy to robicie !!
Te zastrzyki , ja chyba nie dam rady . Normalnie was podziwiam . Ja to chyba będę się cały dzień przygotowywać .

A można np lodem zimnym potrzeć skórę przed podaniem zastrzyku ? Takie zrobić sobie troszkę znieczulenie ? Przeszło by to ze nie za bardzo ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez robiły się ogromne śliniaki. W wakacje mialam taki wylew nas cala dłoń. Dubrawski kazal mi nawet zrobic krzepluwosc jak to zobaczyl. Teraz nie jej acardu i siniakow nie mam...

Mnie też robi mój mąż ;-) i nie dlatego że się boję, bo robię też sama jak muszę, ale sam się zaoferował więc nie będę opanowała ;-)

Jestem przyszla pielegniarka :) po prostu musisz to szybko zrobic pomalu wprowadzac i szybko wyciagnac. Czasami nie masz wplywu i since sie i tak pojawia dlatego wybieraj rozne miejsca kat wbicia 90 stopni. Dasz rade:) Ja wole sobie sama wbijac wtedy czujesz jak to zrobic by nie bolalo:)

@kas90 obejrzałam film twój i robiłam koło pepka haha a ty mowisz 5 cm od pepka także zle chyba zrobiłam ja mam dawkę 0,6.

@czarna_mala @ovli22 będzie robić zobaczycie zastrzyk sam w sobie nie boli ale brzuch wygląda masakrycznie

@beri123 dzieki kochana ja chyba mam je od acardu bo wszędzie gdzie się uderze mam siniaka ale wczoraj zrobiłam attp i jest 33 a norma od 24-42 także dobre chyba

@zosiak witaj ja niestety nie robiłam tego badania ale mnie się wydaje ze lekarz wam proponuje wlewy czyli limfocyty od roznych dawców jesli sie nie mylę pogadaj z lekarzem u kogo sie leczysz? I na pewno ja bym to skonsultowala z innym lekarzem również dziękuje za instrukcję co do zastrzyków

@agatush mój mąż chyba by padł niz zrobił zastrzyk tylko krzyczy do mnie wieczorem kochanie juz

Jestem przyszla pielegniarka :) po prostu musisz to szybko zrobic pomalu wprowadzac i szybko wyciagnac. Czasami nie masz wplywu i since sie i tak pojawia dlatego wybieraj rozne miejsca kat wbicia 90 stopni. Dasz rade:) Ja wole sobie sama wbijac wtedy czujesz jak to zrobic by nie bolalo:)

Witaj :) większość z nas decyduje się na szczepienia limfocytami :( u kogo się leczysz? Podał Twój lekarz kogoś to ewentualnie zajmuje się proponowanymi przez niego szczepieniami?
Podziwiam za wybór zawodu :)

reklama
@funia bo to dopiero 2 rok a juz mam w plecy 6 dni praktyk, chcialam zrobic sobie przerwe skoro zaszlam w ciaze ale wszystko odrobie. Jeszcze 1,5 roku mi zostalo wiec troche czasu jeszcze jest:/

Do góry