reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Łoł dziewczyny:) po co te nerwy:)
Powiem Wam co ja myślę:)
Zawsze najpierw trzeba patrzeć co jest u siebie pod nosem,a potem dopiero u innych pod lasem;) Nikt nie jest w cudzych butach, by tak kategorycznie go oceniać;)
Powiedziałyście co myślałyście,ciśnienie zeszło, więc teraz wyluzujcie już:) Szeroki uśmiech i do przodu:)

reklama
Łoł dziewczyny:) po co te nerwy:)
Powiem Wam co ja myślę:)
Zawsze najpierw trzeba patrzeć co jest u siebie pod nosem,a potem dopiero u innych pod lasem;) Nikt nie jest w cudzych butach, by tak kategorycznie go oceniać;)
Powiedziałyście co myślałyście,ciśnienie zeszło, więc teraz wyluzujcie już:) Szeroki uśmiech i do przodu:)
Też tak uważam :) nie wypowiadam się co do kwestii "po porodzie", bo sama nie wiem jak to u mnie będzie ;)
A o @fondie też się martwię :( wiecie różne rzeczy dzieją się po porodzie :( i czy z małą jest wszystko ok

@nafoczka spokojnie :-), to ja miałam spięcie ze Strawbelka i ona się na mnie obraziła i uciekła. Ja wiem, że każdy może czytać ale jak ktoś ucieka i otwarcie pisze, że się usuwa razem z kontem a potem podczytuje to trochę dziwne.

A ja się niczym nie stresuję, jestem tutaj z Wami i napisałam co myślę, dla mnie to taka zwykła wymiana zdań a nie burza i nie awantura na wątku.
Lubię Was wszystkie więc mogę napisać co myślę.

Pewnie chcial kupic gumki na promocji :elvis::rofl2::laugh2::ninja2:
:laugh2::laugh2::laugh2: a były?

@Gabiś tak to "przez Ciebie" :D jak mi napisałaś że wymiotli półki u ciebie to się zebrałam żeby popatrzeć cóż tak dają :) przez internet faktycznie szło kiepsko więc zrobiłam obszerną liste mojemu M, pokazałam na obrazku, dałam karte i wysłałam w drogę :oo: wrócił... dwa wory zakupów i mówi mi: "pokazałem karte" ja: WTF? pokazałem? no tak ale pani jej nie wzięła" = rabatu żadnego z karty nie naliczyła a on myślał że pokazać wystarczy :baffled::baffled::baffled: wytłumaczyłam łopatologicznie, że trzeba pokazać i dać do rączki :evil:

PS a skąd wzielam kombinezon? No jak to skąd? Od mamusi ♡♡♡ ale niezły, nie? :D

Mi tez się wydaje , że tutaj na tym forum każdy może wyrazić swoje zdanie na każdy temat [emoji12]po to tutaj wszystkie jesteśmy żeby się wspierać i doradzać ale również jak coś jest nie Hello to również pisać !!!
To jest forum na każdy temat [emoji41][emoji41][emoji41][emoji12][emoji12][emoji12] .

Jakie macie plany na święta Wielkanocne ? Jak będziecie spędzać ?

Bo ja oczywiście w Londynie ! Ja i mój boyfrend razem jak co roku [emoji12][emoji12][emoji12]mam nadzieje ze będzie ładna pogoda ;)

U nas w weekend ma być ponad 20 stopni a na Wielkanoc 13-14 stopni . Ja to jak mam wolne to przeważnie jest pizgawica , wichury i opady !!! Taki pech ?
!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A ja juz ostatni raz dodam,że to nie jest forum pt,MOJE PRZYJACIOLKI! Tylko forum pt,Poronienia nawykowe,leczenie immunologiczne. Wiec chyba to normalne ze jesli ktos tej pomocy potrzebuje bo nie znajdzie jej wsrod swoich znajomych,to szuka pomocy tutaj,ale wcale to nie znaczy ze wiaze sie z tym forum na zawsze,i musi sie dzielic swoimi prywatnymi sprawami,jesli ktos ma ochote to niech to robi. Przeciez kazdy ma swoje życie,znajomych,przyjaciół,ja nie oczekuję ze znajde tutaj bratnia duszę,bo nie o to mi chodzilo,ale liczę na pomoc jesli jej potrzebuję i zrozumienie w zwiazku z tym,nie zapominajmy po co tu jesteśmy!a przede wszystkim z wlasnej woli!

reklama
Do góry