reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Sus ciesze sie razem z toba [emoji1]

Kas gratuluje krzywej. Mnie bez ciazy mdlilo [emoji3]

Nusia czas bardzo szybko minie, zobaczysz.

Marthi rozumiem cie bardzo. Coraz wiecej ludzi z dziecmi i brzuszkami i ciesze sie ze innym sie udaje, ale bol wciaz odzywa sie w sercu. Tule cie Kochana

Matulkaa co powiedzial ci lekarz jak zobaczyl twoje wyniki haplotypow?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kas super ze badania wyszly dobrze [emoji5]
Mnie jutro czeka picie glukozy..

Sus super ze szyjka i dzidzia ma sie sie dobrze.
Moze pij tez sok z buraka.
Ja mam teraz hemoglobine 11.9 ale poki co zelaza mi nie dal.

@Marthi jestem tu nowa ale odpowiem[emoji4]
Tez mam taki czas ,ze kazdy albo rodzi,albo jest w ciazy albo juz ma dzieci,bardzo ciesze sie z ich szczescia,ale w koncu chcialabym zasmakowac swojego[emoji4]pocalowac takie male szpytki...jak nie to moze ktoras udostepni od swojega baczka szpytke do pocalowania dla cioci?[emoji16]
Chcialabym sie zebrac w sobie i nabrac energii ale ciezko mi,a zawsze mialam tyle optymizmu w sobie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak acard heparyna progesteron i steryd = żelazny zestaw. (Chyba to dopisze w wątku :) )
Jeśli chodzi o bole i złe samopoczucie to nie ma reguły. Ja dwa poronienia miałam z plamieniami a dwa zdradliwie czulam się extra dobrze.
Dziekuje kochana mam nadzieje ze teraz ci sie uda:):) a jaki steryd?? Na co jest acard?

Acard rozrzedza , clexan przeciw zakrzepowe , encorton daje kopa to jest steryd.

Funia możebyc moja pytka?Albo meza mego dlugasne ma dłużej można ciumkac ;-)

reklama
Do góry