reklama
U
użytkownik m
Gość
Esz...przykro mi Destino,ktoras z dziewczyn tu na forum też miała AA ale niepamietam-matulka chyba?robiłaś jeszcze jakieś badania, kiry mówią o genach których brakuje,u mnie wyszło 3 nieobecne
Juz wiem ze to nienajlepszy fenotyp. Duze prawdopodobienstwo stanow przedrzucawkowych i rzucawki. I nawet invitro nie daje nadziei. A jak dolozyc do tego endomende, guz hormonalny i pcos... ale powiem ci, ze od momentu kiedy dr P powiedzial ze u nas marna szansa, to nawet wyniki specjalnie mnie nie rania. Chyba powoli przyzwyczajam sie do tej mysli. A nieobecnych mam 11 sztuk
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik m
Gość
Przykro mi bardzo, o Stanach rzucawkowych nieznalazlam takiej informacji, czytałam i pisała właśnie kiedyś albo Mała albo matulkaa?o kirach,a allo mlr robiłaś,lub kom nk?Juz wiem ze to nienajlepszy fenotyp. Duze prawdopodobienstwo stanow przedrzucawkowych i rzucawki. I nawet invitro nie daje nadziei. A jak dolozyc do tego endomende, guz hormonalny i pcos... ale powiem ci, ze od momentu kiedy dr P powiedzial ze u nas marna szansa, to nawet wyniki specjalnie mnie nie rania. Chyba powoli przyzwyczajam sie do tej mysli. A nieobecnych mam 11 sztuk
No właśnie jakbyście uzupełniły wątek o staraczkach to by było wiadomo kogo wywołaćPrzykro mi bardzo, o Stanach rzucawkowych nieznalazlam takiej informacji, czytałam i pisała właśnie kiedyś albo Mała albo matulkaa?o kirach,a allo mlr robiłaś,lub kom nk?
Tak robilam. Aktywnosc 12,6 przy normach 9,9-26,1, po "obcoazeniu" 25,1 przy normach 14,8-33,4. Moj maz jak uslyszal, to sie rozplakal. Kiepska zone sobie wybral
Allo mam 36,6 %
Allo mam 36,6 %
Destino ale NK i MLR nie są jeszcze u ciebie takie tragiczne. Ja aktywność miałam 17% a MLR dziewczyny tu miały znacznie niższeTak robilam. Aktywnosc 12,6 przy normach 9,9-26,1, po "obcoazeniu" 25,1 przy normach 14,8-33,4. Moj maz jak uslyszal, to sie rozplakal. Kiepska zone sobie wybral
Allo mam 36,6 %
Wiem Foczusia, ale jak widac nie do konca sie to ma do stanu zdrowia
matulkaa
Fanka BB :)
Tak robilam. Aktywnosc 12,6 przy normach 9,9-26,1, po "obcoazeniu" 25,1 przy normach 14,8-33,4. Moj maz jak uslyszal, to sie rozplakal. Kiepska zone sobie wybral
Allo mam 36,6 %
Destino, to ja miałam genotyp AA, do tego kiepska aktywność, a na dodatek brak przeciwciał blokujących, hamowanie 0%. I mimo wszystko walczę, nie przyjmuję do wiadomości, że się nie uda!!! Wczoraj byłam na drugiej szczepionce u Sachy, jeszcze jedna mnie czeka i sprawdzamy MLR.
reklama
U
użytkownik m
Gość
Destino nk masz wporzadku!!!a allo mlr cudowne to są naprawdę dobre wyniki baa bardzo dobry masz mlr,dziewczyno głową do góry ja nk mam 27%a aktywnosc ponad 40%Tak robilam. Aktywnosc 12,6 przy normach 9,9-26,1, po "obcoazeniu" 25,1 przy normach 14,8-33,4. Moj maz jak uslyszal, to sie rozplakal. Kiepska zone sobie wybral
Allo mam 36,6 %
Podziel się: