reklama
Tak postanowiłam Beatko, jak raz nie wezmę 25euthyroxu, to się nic nie stanie. A jego trzeba na czczo, a po glukozie to juz nie na czczo. Dobrze, że trochę mdłosci odpuściły to jakoś wypiję może ten czarujący napój
A przynajmniej koło 9.30 bede mogla encorton wziąc.
A przynajmniej koło 9.30 bede mogla encorton wziąc.
agatush
Moderatorka
Kasiu a wiesz czy u Ciebie w laboratorium można wspomóc się cytryną? W Łodzi pozwalają :-*Tak postanowiłam Beatko, jak raz nie wezmę 25euthyroxu, to się nic nie stanie. A jego trzeba na czczo, a po glukozie to juz nie na czczo. Dobrze, że trochę mdłosci odpuściły to jakoś wypiję może ten czarujący napój
czarna_mala
Fanka BB :)
Dziewczynki, czy któraś z Was orientuje się, czemu nigdzie nie można dostać ACTIFOLINu?
Można, ale będę chciała probowac bez, żeby nie zaklocic wyniku.Kasiu a wiesz czy u Ciebie w laboratorium można wspomóc się cytryną? W Łodzi pozwalają :-*
agatush
Moderatorka
Dzielna Dziewczyna ;-) ja nie dam rady bez cytryny... Mam non stop słodki posmak w buzi i bez glukozy więc się nie odwazeMożna, ale będę chciała probowac bez, żeby nie zaklocic wyniku.
czarna_mala
Fanka BB :)
Kurde patrzyłam ze Swansona teraz ale dupnie to wygląda bo 0,8mg za 30tabletek w cenie 20zł to ja mam 2mg i 30tabletek Actifolinu za tę samą cenę
reklama
Bea gratuluje. Teraz czekamy na pecherzyk i serduszko.
Dziewczyny mam pytanie, czy ktoras z was robila badanie haplotyp kir?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam pytanie, czy ktoras z was robila badanie haplotyp kir?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: