reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
jej ale ładne macie kociaki,
marzycielka no cudo poprostu:biggrin2:dzoł Twój też
a psiak czarnej też fajny kudłacz
@czarna_mala jesli chodzi o ostawienie encortonu już kiedyś napisałam fondie moje zdanie na ten temat mnie jakby prowadził jakiś mega specjalista to bym mu zaufała i słuchała w 100%, tu lepiej słuchać lekarza żeby sobie nic nie zarzucić...
zdrówka, esz sama jestem ciekawa jaki masz poziom nk
@magda1208 co u Ciebie?

Bosze, nie lubię kotów ale ten jest cudowny [emoji7]

Ja jestem zakochana w psach, a to moja półroczna piękność:
4b3bffbe4a5bd44e3e8db8f805531ef9.jpg

A tak się śmieje:
fc97346de9257a0ea211b9c04fc4f505.jpg
Kochanie a Ty nie mialas innej psinki tez ?
Slodka jest [emoji2]
Uwielbiam psy [emoji6]

Marzycielka sliczny [emoji5]
Choc nie ukrywam ze sie boje kotow

jej ale ładne macie kociaki,
marzycielka no cudo poprostu:biggrin2:dzoł Twój też
a psiak czarnej też fajny kudłacz
@czarna_mala jesli chodzi o ostawienie encortonu już kiedyś napisałam fondie moje zdanie na ten temat mnie jakby prowadził jakiś mega specjalista to bym mu zaufała i słuchała w 100%, tu lepiej słuchać lekarza żeby sobie nic nie zarzucić...
zdrówka, esz sama jestem ciekawa jaki masz poziom nk
@magda1208 co u Ciebie?
Zaufam Paśnikowi, ja dużo lepiej funkcjonuje bez Encortonu ;) chodzi tu o moje samopoczucie i wagę :)
Kochanie a Ty nie mialas innej psinki tez ?
Slodka jest [emoji2]
Uwielbiam psy [emoji6]

Marzycielka sliczny [emoji5]
Choc nie ukrywam ze sie boje kotow

Si, oprócz Berneńczyka, mam jeszcze dwa kundelki :D

Dziewczyny tu w tym szpitalu nie podadzą mi tego żelaza dozylnego wypisują mnie do domu a tak mam zalecenia że muszę się zgłosić do ośrodka o wyższym poziomie opieki perinatalnej celem dalszego leczenia i tyle znacie może jakiś taki szpital ?

Zaufam Paśnikowi, ja dużo lepiej funkcjonuje bez Encortonu ;) chodzi tu o moje samopoczucie i wagę :)

Si, oprócz Berneńczyka, mam jeszcze dwa kundelki :D
@czarna_mala z tą wagą przy Encortonie to jakiś koszmar. Mi poszybowała waga do góry jak szalona. Tyle to ja dawno nie ważyłam:(
@motylek1234 czyli spędziłaś noc w szpitalu-bo byłą decyzja o podaniu leku,a dziś Ci mówią,że Ci go nie podadzą? I Ty nic z tym nie robisz?? Szukaj w Trójmieście, bo masz blisko. I weź zaangażuj męża by ci pomógł w tym temacie, bo mam wrażenie,że jesteś sama z tym wszystkim.

@czarna_mala ja zmniejszylam sobie sama dawke dzienna z 20 na 10 mg. za ok. 1,5-2 miesiace planuje isc zbadac czy wzrosly. jak narazie "spadlo" mi 2 kg.
tylko nie wiem czy to od encortonu czy od calodniowej głodówki przed histero ;-)

reklama
@czarna_mala z tą wagą przy Encortonie to jakiś koszmar. Mi poszybowała waga do góry jak szalona. Tyle to ja dawno nie ważyłam:(
@czarna_mala ja zmniejszylam sobie sama dawke dzienna z 20 na 10 mg. za ok. 1,5-2 miesiace planuje isc zbadac czy wzrosly. jak narazie "spadlo" mi 2 kg.
tylko nie wiem czy to od encortonu czy od calodniowej głodówki przed histero ;-)
Dziewczynki ja po Encortonie wyglądam jakbym zjadła mojego Męża [emoji41]

Do góry