reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
jej ale ładne macie kociaki,
marzycielka no cudo poprostu:biggrin2:dzoł Twój też
a psiak czarnej też fajny kudłacz
@czarna_mala jesli chodzi o ostawienie encortonu już kiedyś napisałam fondie moje zdanie na ten temat mnie jakby prowadził jakiś mega specjalista to bym mu zaufała i słuchała w 100%, tu lepiej słuchać lekarza żeby sobie nic nie zarzucić...
zdrówka, esz sama jestem ciekawa jaki masz poziom nk
@magda1208 co u Ciebie?

Bosze, nie lubię kotów ale ten jest cudowny [emoji7]

Ja jestem zakochana w psach, a to moja półroczna piękność:
4b3bffbe4a5bd44e3e8db8f805531ef9.jpg

A tak się śmieje:
fc97346de9257a0ea211b9c04fc4f505.jpg
Kochanie a Ty nie mialas innej psinki tez ?
Slodka jest [emoji2]
Uwielbiam psy [emoji6]

Marzycielka sliczny [emoji5]
Choc nie ukrywam ze sie boje kotow

jej ale ładne macie kociaki,
marzycielka no cudo poprostu:biggrin2:dzoł Twój też
a psiak czarnej też fajny kudłacz
@czarna_mala jesli chodzi o ostawienie encortonu już kiedyś napisałam fondie moje zdanie na ten temat mnie jakby prowadził jakiś mega specjalista to bym mu zaufała i słuchała w 100%, tu lepiej słuchać lekarza żeby sobie nic nie zarzucić...
zdrówka, esz sama jestem ciekawa jaki masz poziom nk
@magda1208 co u Ciebie?
Zaufam Paśnikowi, ja dużo lepiej funkcjonuje bez Encortonu ;) chodzi tu o moje samopoczucie i wagę :)
Kochanie a Ty nie mialas innej psinki tez ?
Slodka jest [emoji2]
Uwielbiam psy [emoji6]

Marzycielka sliczny [emoji5]
Choc nie ukrywam ze sie boje kotow

Si, oprócz Berneńczyka, mam jeszcze dwa kundelki :D

Dziewczyny tu w tym szpitalu nie podadzą mi tego żelaza dozylnego wypisują mnie do domu a tak mam zalecenia że muszę się zgłosić do ośrodka o wyższym poziomie opieki perinatalnej celem dalszego leczenia i tyle znacie może jakiś taki szpital ?

Zaufam Paśnikowi, ja dużo lepiej funkcjonuje bez Encortonu ;) chodzi tu o moje samopoczucie i wagę :)

Si, oprócz Berneńczyka, mam jeszcze dwa kundelki :D
@czarna_mala z tą wagą przy Encortonie to jakiś koszmar. Mi poszybowała waga do góry jak szalona. Tyle to ja dawno nie ważyłam:(
@motylek1234 czyli spędziłaś noc w szpitalu-bo byłą decyzja o podaniu leku,a dziś Ci mówią,że Ci go nie podadzą? I Ty nic z tym nie robisz?? Szukaj w Trójmieście, bo masz blisko. I weź zaangażuj męża by ci pomógł w tym temacie, bo mam wrażenie,że jesteś sama z tym wszystkim.

@czarna_mala ja zmniejszylam sobie sama dawke dzienna z 20 na 10 mg. za ok. 1,5-2 miesiace planuje isc zbadac czy wzrosly. jak narazie "spadlo" mi 2 kg.
tylko nie wiem czy to od encortonu czy od calodniowej głodówki przed histero ;-)

reklama
@czarna_mala z tą wagą przy Encortonie to jakiś koszmar. Mi poszybowała waga do góry jak szalona. Tyle to ja dawno nie ważyłam:(
@czarna_mala ja zmniejszylam sobie sama dawke dzienna z 20 na 10 mg. za ok. 1,5-2 miesiace planuje isc zbadac czy wzrosly. jak narazie "spadlo" mi 2 kg.
tylko nie wiem czy to od encortonu czy od calodniowej głodówki przed histero ;-)
Dziewczynki ja po Encortonie wyglądam jakbym zjadła mojego Męża [emoji41]

Do góry