reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka buziaczki dla Twoich chłopaków!!!
Będę miała z Tobą do pogadania na temat pessera, ale to później i może na privie, bo oprócz mnie to teraz chyba żadna z dziewczyn nie ma go założonego i nie wiem czy chciałyby o tym czytać!!??
A mojej Nagrody to nie mogę się doczekać;-)

reklama
Hej Mickey co chce coś Ci napisać to telefon odmawia posłuszeństwa. Jadędo dr P przed urlopem jego - ja się urlopuje od 5lat hehehe. Jaki masz plan działań chcesz się spotkać w poczekalni ;-

Motylek na pewno jest bezpieczne. Jak masz hgb 6czy 8 to muszą cu coś dać.

Agatush brzunio sliczota.

Studia nie denerwuj się tak może to przez stres ponowneplamiennie a może jeszcze coś się zależało.

Witam nowe dziewczyny.

Nicku nie pamiętam ale wiem jak bola straty. Nie masz przegrody albo dwuroznosci? Ja takie wysokie ciążę straciłam głównie z tego powodu. (*) dla Twojego Aniołka.
@susana uważaj na królewnę i te twardnienia
Bea a ty miałas calkowicie usuwana przegrode czy tylko nacieta? Ja rowniez jestem posiadaczka macicy dwuroznej z przegroda , ktora 6 lat temu mialam nacieta w histeroskopii -lekarz twierdzil ze nie da sie jej usunac. Jak widac w stopce urodzilam corcie w 2012 r.

Witam nowe dziewczyny, i przykro z powodu Waszych strat.

Ostatnia edycja:
Witajcie z rana;)
@dżoł ja wiem,że kocik prawdziwy,ale wygląda jak zaczarowany:) Szczerze...za kotami nie przepadam,ale Twój jest cudny cudaczek:)
@nafoczka wszystkiego naj dla dzieciaków;)
@kas90 chyba Ty masz dziś wizytę? zaciskam kciuki:)i daj znać od razu co i jak.
@fondie gdzie jesteś...my tu ciotki forumowe czekamy na Was...
Całą resztę dziewczyn pozdrawiam;)

Aha wywolalyscie mnie z rana jak niemam kompa włączonego więc z tel będę pisać sorry za błędy,
@nafoczka ja mam taki plan że w sumie mam mentlik biorę intralipid na te moja agresję w postaci kom nk za parę dni kolejny wlew
@bea25ta z chęcią, ja też odwiedzę jeszcze dr przed urlopem,
@dżoł cudny kotek
Nafoczko zdrówka,i szczęścia dla chłopców reszta sama przyjdzie
@susana ale zlecialo taki brzucholek już duzy
NT pessara i ja z chęcią poszerza horyzonty myślowe
Fondie pokazuj core,

reklama
Do góry