reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka buziaczki dla Twoich chłopaków!!!
Będę miała z Tobą do pogadania na temat pessera, ale to później i może na privie, bo oprócz mnie to teraz chyba żadna z dziewczyn nie ma go założonego i nie wiem czy chciałyby o tym czytać!!??
A mojej Nagrody to nie mogę się doczekać;-)

reklama
Hej Mickey co chce coś Ci napisać to telefon odmawia posłuszeństwa. Jadędo dr P przed urlopem jego - ja się urlopuje od 5lat hehehe. Jaki masz plan działań chcesz się spotkać w poczekalni ;-

Motylek na pewno jest bezpieczne. Jak masz hgb 6czy 8 to muszą cu coś dać.

Agatush brzunio sliczota.

Studia nie denerwuj się tak może to przez stres ponowneplamiennie a może jeszcze coś się zależało.

Witam nowe dziewczyny.

Nicku nie pamiętam ale wiem jak bola straty. Nie masz przegrody albo dwuroznosci? Ja takie wysokie ciążę straciłam głównie z tego powodu. (*) dla Twojego Aniołka.
@susana uważaj na królewnę i te twardnienia
Bea a ty miałas calkowicie usuwana przegrode czy tylko nacieta? Ja rowniez jestem posiadaczka macicy dwuroznej z przegroda , ktora 6 lat temu mialam nacieta w histeroskopii -lekarz twierdzil ze nie da sie jej usunac. Jak widac w stopce urodzilam corcie w 2012 r.

Witam nowe dziewczyny, i przykro z powodu Waszych strat.

Ostatnia edycja:
Witajcie z rana;)
@dżoł ja wiem,że kocik prawdziwy,ale wygląda jak zaczarowany:) Szczerze...za kotami nie przepadam,ale Twój jest cudny cudaczek:)
@nafoczka wszystkiego naj dla dzieciaków;)
@kas90 chyba Ty masz dziś wizytę? zaciskam kciuki:)i daj znać od razu co i jak.
@fondie gdzie jesteś...my tu ciotki forumowe czekamy na Was...
Całą resztę dziewczyn pozdrawiam;)

Aha wywolalyscie mnie z rana jak niemam kompa włączonego więc z tel będę pisać sorry za błędy,
@nafoczka ja mam taki plan że w sumie mam mentlik biorę intralipid na te moja agresję w postaci kom nk za parę dni kolejny wlew
@bea25ta z chęcią, ja też odwiedzę jeszcze dr przed urlopem,
@dżoł cudny kotek
Nafoczko zdrówka,i szczęścia dla chłopców reszta sama przyjdzie
@susana ale zlecialo taki brzucholek już duzy
NT pessara i ja z chęcią poszerza horyzonty myślowe
Fondie pokazuj core,

reklama
Do góry