reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Agatush
A jak tam ruchy maluszka ??
Czujesz już troszeczke???

Liluli
Już zaraz 7 miesiąc zaczynasz .
Ale to zleciało
Zawsze u kogoś szybciej niż u siebie :-D

Wiesz nie mam porownania..... Ale wydaje mi sie ze to pykanie w brzuchu to Maluch... Nie sadze zeby to byly jelita bo wiem kiedy je czuje... Dwa razy udalo ki sie wylapac taki koment ze jak dolozylam reke i troszke docisnelam to poczulam pukniecie ale to by bylo na tyle. A jak u Ciebie?

Tak... Zgadzam sie z Toba, ze u kogos to zawsze szybciej leci ciaza niz u nas :-p mnie sie troche dluzy, a w pracy mowia mi -jak to juz tye za Toba :laugh2::p

Wiesz nie mam porownania..... Ale wydaje mi sie ze to pykanie w brzuchu to Maluch... Nie sadze zeby to byly jelita bo wiem kiedy je czuje... Dwa razy udalo ki sie wylapac taki koment ze jak dolozylam reke i troszke docisnelam to poczulam pukniecie ale to by bylo na tyle. A jak u Ciebie?

Tak... Zgadzam sie z Toba, ze u kogos to zawsze szybciej leci ciaza niz u nas :-p mnie sie troche dluzy, a w pracy mowia mi -jak to juz tye za Toba :laugh2::p
Ja czasami czuje " kopniaczki "ale bardzo delikatnie narazie .....
Bardziej martwią mnie wieczorne twardnienia brzucha ....Niestety nospa i magnez wieczorem nie dają rady

@funia26 witaj, przykro ze w takich okolicznosciach sie "poznajemy"
@Adeline89 strasznie mi przykro, wspolczuje
@susana [emoji7][emoji7]
Kot jak najbardziej prawdziwy [emoji5]
1491253509-aaaaaa.jpeg
1491253530-aaaaaa.jpeg
1491253544-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czasami czuje " kopniaczki "ale bardzo delikatnie narazie .....
Bardziej martwią mnie wieczorne twardnienia brzucha ....Niestety nospa i magnez wieczorem nie dają rady
Wiesz co, a ja właśnie nie wiem czy to twardnienie u mnie czy nie stwardnienie tylko jakieś delikatne skurcze... W sumie. Nawet nie czuje nic, tylko czasami jak dotknie brzucha to mam wrażenie że jest twardszy, ale zaraz odpyszcza samo... Mój M w ogóle twierdzi że on Nie czuje żeby robił się twardszy.... Zobaczę co mi jutro powie, a właściwie dzisiaj ;-)

Hej dziewczyny myślicie że żelazo dozylne w ciaxy jest bezpieczne dla dziecka? Naczytalam się o tych skutkach ubocznych i się bardzo boje wlewu i reakcji na lek :(

Motylek na pewno jest bezpieczne. Jak masz hgb 6czy 8 to muszą cu coś dać.

Agatush brzunio sliczota.

Studia nie denerwuj się tak może to przez stres ponowneplamiennie a może jeszcze coś się zależało.

Witam nowe dziewczyny.

Nicku nie pamiętam ale wiem jak bola straty. Nie masz przegrody albo dwuroznosci? Ja takie wysokie ciążę straciłam głównie z tego powodu. (*) dla Twojego Aniołka.
@susana uważaj na królewnę i te twardnienia

@susana mnie tak twardnieje brzuch od 6 miesiąca. Magne b6 biorę 3x2 a nospe zamienił mi malina na spasmoline i biorę 3x1. Jak leżę jest oki a jak wstanę balon, skurczy nie mam tylko to twardnienie. Podobno problem jest jak leżysz i masz twardy brzuch. Jutro jadę do maliny to go jeszcze popytam o to!
Z tymi nudnościami to masz tak jak ja! Jak wróciły u mnie razem z wymiotami to trwają do dziś! Nie raz to myślę, że wszystkie wnętrzności mi wyrwie :-(
Dlatego zrobiłam próby wątrobowe żeby wykluczyć cholestaze.

A jak jest z tsh?! Bo w ciągu miesiąca bez zmiany dawki leku mam spadek z 2,7 na 1,7!!

Zaczynam dziewczyny bać się porodu!! Po tym co ostatnio stało się w tym Świebodzinie to wizje mam straszne!!

Witam nowe koleżanki:-)

Ostatnia edycja:
Motylek na pewno jest bezpieczne. Jak masz hgb 6czy 8 to muszą cu coś dać.

Agatush brzunio sliczota.

Studia nie denerwuj się tak może to przez stres ponowneplamiennie a może jeszcze coś się zależało.

Witam nowe dziewczyny.

Nicku nie pamiętam ale wiem jak bola straty. Nie masz przegrody albo dwuroznosci? Ja takie wysokie ciążę straciłam głównie z tego powodu. (*) dla Twojego Aniołka.
@susana uważaj na królewnę i te twardnienia
Nic mi nie stwierdzono nigdy zeby bylo cos nie tak. Chce dlatego robic dalsze badania. Kiedys byłam pod nazwa andrzelika89

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Avita nie bój się i tak już masz drogę jednokierunkowa ale na jej końcu czeka cię nagroda.
@susana ty może nie pracuj tyle. Wiem ze to lubisz ale twardnienia to nie jest dobra oznaka. Uważaj na siebie :)
@mickey* a ty wogole to co teraz?
@kas90 kciuki za wizytę :*
@bea25ta dbaj o naszą fasolkę :*
@czarna_mala wizyta domowa specjalnie dla ciebie
81102677_preview_s2__zw_orig.gif

@agatush twój M nie czuje żeby robił się twardszy? Teraz nie musi :D :D :D
@dżoł super kociak :)

A co do ciąży to fakt, moja była dluuuga jak u słonia :D za to teraz oblecialabym kolejna bo Wikus skończył 9 mcy a Lolus dziś 6
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,05_yJ_orig.gif

Pozdrowki dla reszty

Załączniki

• 81102677_preview_s2__zw_orig.gif
    81102677_preview_s2__zw_orig.gif
    125,6 KB · Wyświetleń: 512
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,05_yJ_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,05_yJ_orig.gif
    36,3 KB · Wyświetleń: 537
Do góry