reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Agatush
A jak tam ruchy maluszka ??
Czujesz już troszeczke???

Liluli
Już zaraz 7 miesiąc zaczynasz .
Ale to zleciało
Zawsze u kogoś szybciej niż u siebie :-D

Wiesz nie mam porownania..... Ale wydaje mi sie ze to pykanie w brzuchu to Maluch... Nie sadze zeby to byly jelita bo wiem kiedy je czuje... Dwa razy udalo ki sie wylapac taki koment ze jak dolozylam reke i troszke docisnelam to poczulam pukniecie ale to by bylo na tyle. A jak u Ciebie?

Tak... Zgadzam sie z Toba, ze u kogos to zawsze szybciej leci ciaza niz u nas :-p mnie sie troche dluzy, a w pracy mowia mi -jak to juz tye za Toba :laugh2::p

Wiesz nie mam porownania..... Ale wydaje mi sie ze to pykanie w brzuchu to Maluch... Nie sadze zeby to byly jelita bo wiem kiedy je czuje... Dwa razy udalo ki sie wylapac taki koment ze jak dolozylam reke i troszke docisnelam to poczulam pukniecie ale to by bylo na tyle. A jak u Ciebie?

Tak... Zgadzam sie z Toba, ze u kogos to zawsze szybciej leci ciaza niz u nas :-p mnie sie troche dluzy, a w pracy mowia mi -jak to juz tye za Toba :laugh2::p
Ja czasami czuje " kopniaczki "ale bardzo delikatnie narazie .....
Bardziej martwią mnie wieczorne twardnienia brzucha ....Niestety nospa i magnez wieczorem nie dają rady

@funia26 witaj, przykro ze w takich okolicznosciach sie "poznajemy"
@Adeline89 strasznie mi przykro, wspolczuje
@susana [emoji7][emoji7]
Kot jak najbardziej prawdziwy [emoji5]
1491253509-aaaaaa.jpeg
1491253530-aaaaaa.jpeg
1491253544-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czasami czuje " kopniaczki "ale bardzo delikatnie narazie .....
Bardziej martwią mnie wieczorne twardnienia brzucha ....Niestety nospa i magnez wieczorem nie dają rady
Wiesz co, a ja właśnie nie wiem czy to twardnienie u mnie czy nie stwardnienie tylko jakieś delikatne skurcze... W sumie. Nawet nie czuje nic, tylko czasami jak dotknie brzucha to mam wrażenie że jest twardszy, ale zaraz odpyszcza samo... Mój M w ogóle twierdzi że on Nie czuje żeby robił się twardszy.... Zobaczę co mi jutro powie, a właściwie dzisiaj ;-)

Hej dziewczyny myślicie że żelazo dozylne w ciaxy jest bezpieczne dla dziecka? Naczytalam się o tych skutkach ubocznych i się bardzo boje wlewu i reakcji na lek :(

Motylek na pewno jest bezpieczne. Jak masz hgb 6czy 8 to muszą cu coś dać.

Agatush brzunio sliczota.

Studia nie denerwuj się tak może to przez stres ponowneplamiennie a może jeszcze coś się zależało.

Witam nowe dziewczyny.

Nicku nie pamiętam ale wiem jak bola straty. Nie masz przegrody albo dwuroznosci? Ja takie wysokie ciążę straciłam głównie z tego powodu. (*) dla Twojego Aniołka.
@susana uważaj na królewnę i te twardnienia

@susana mnie tak twardnieje brzuch od 6 miesiąca. Magne b6 biorę 3x2 a nospe zamienił mi malina na spasmoline i biorę 3x1. Jak leżę jest oki a jak wstanę balon, skurczy nie mam tylko to twardnienie. Podobno problem jest jak leżysz i masz twardy brzuch. Jutro jadę do maliny to go jeszcze popytam o to!
Z tymi nudnościami to masz tak jak ja! Jak wróciły u mnie razem z wymiotami to trwają do dziś! Nie raz to myślę, że wszystkie wnętrzności mi wyrwie :-(
Dlatego zrobiłam próby wątrobowe żeby wykluczyć cholestaze.

A jak jest z tsh?! Bo w ciągu miesiąca bez zmiany dawki leku mam spadek z 2,7 na 1,7!!

Zaczynam dziewczyny bać się porodu!! Po tym co ostatnio stało się w tym Świebodzinie to wizje mam straszne!!

Witam nowe koleżanki:-)

Ostatnia edycja:
Motylek na pewno jest bezpieczne. Jak masz hgb 6czy 8 to muszą cu coś dać.

Agatush brzunio sliczota.

Studia nie denerwuj się tak może to przez stres ponowneplamiennie a może jeszcze coś się zależało.

Witam nowe dziewczyny.

Nicku nie pamiętam ale wiem jak bola straty. Nie masz przegrody albo dwuroznosci? Ja takie wysokie ciążę straciłam głównie z tego powodu. (*) dla Twojego Aniołka.
@susana uważaj na królewnę i te twardnienia
Nic mi nie stwierdzono nigdy zeby bylo cos nie tak. Chce dlatego robic dalsze badania. Kiedys byłam pod nazwa andrzelika89

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Avita nie bój się i tak już masz drogę jednokierunkowa ale na jej końcu czeka cię nagroda.
@susana ty może nie pracuj tyle. Wiem ze to lubisz ale twardnienia to nie jest dobra oznaka. Uważaj na siebie :)
@mickey* a ty wogole to co teraz?
@kas90 kciuki za wizytę :*
@bea25ta dbaj o naszą fasolkę :*
@czarna_mala wizyta domowa specjalnie dla ciebie
81102677_preview_s2__zw_orig.gif

@agatush twój M nie czuje żeby robił się twardszy? Teraz nie musi :D :D :D
@dżoł super kociak :)

A co do ciąży to fakt, moja była dluuuga jak u słonia :D za to teraz oblecialabym kolejna bo Wikus skończył 9 mcy a Lolus dziś 6
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,05_yJ_orig.gif

Pozdrowki dla reszty

Załączniki

• 81102677_preview_s2__zw_orig.gif
    81102677_preview_s2__zw_orig.gif
    125,6 KB · Wyświetleń: 515
  • k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,05_yJ_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,05_yJ_orig.gif
    36,3 KB · Wyświetleń: 543
Do góry