reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Co do tarczycy to macie racje
Lubi płatać figle
Ja miałam jak zaszłam duży skok bo na 5 .zwiekszyłam dawkę eutyroksu tylko o 25 co drugi dzień i tsh spadło na 0,23 z 5 !!!!!!!!!!!!
Teraz znowu zmiejszyłam i ide zrobić badania ...Zobaczymy

Co do wróżek hmmmmm
Byłam kiedyś u numerologa ( znajomego ) Zajmuje sie astrologią itd
Powiedział że będą duże problemy z ciążą i poronienia
Miałam wtedy 20 lat i sie zdziwiłam
Po latach urodziłam dwoje dzieci
Myślałam o tym że mi wtedy głupot nagadał bo żadnych poronień nie było .No i masz ....jak chciałam trzecie dziecko to od razu 4"poronienia plus dwie biochemiczne pod rząd .
Coś jednak widział wtedy w tych gwiazdach moich ten mój znajomy

W międzyczasie byłam u wróżki i też
przepowiedziała mi ciąże zagrożoną...
Miałam już wtedy dwoje dzieci .....

Wszystko sie sprawdziło ...........
A może to przypadek????????

reklama
IMG_20170316_164924.jpg

Jesteśmy coraz więksi.

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i starajace się a także trzymam kciuki za dziewczyny diagnozujące się.
Bertha, coraz bliżej in vitro. Trzymam mocno kciuki. Coś czuję, że i Ty niedługo pochwalisz się ciążowym brzuszkiem [emoji2]

U nas 34 tydzień się zaczął. Lekarze są zdania, że poród trzeba indukować przed terminem. Jutro mam okuliste, który przesądzi czy CC czy indukcja porodu.

Załączniki

• IMG_20170316_164924.jpg
    IMG_20170316_164924.jpg
    77 KB · Wyświetleń: 474
Zobacz załącznik 799024

Jesteśmy coraz więksi.

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i starajace się a także trzymam kciuki za dziewczyny diagnozujące się.
Bertha, coraz bliżej in vitro. Trzymam mocno kciuki. Coś czuję, że i Ty niedługo pochwalisz się ciążowym brzuszkiem [emoji2]

U nas 34 tydzień się zaczął. Lekarze są zdania, że poród trzeba indukować przed terminem. Jutro mam okuliste, który przesądzi czy CC czy indukcja porodu.

Asia jesteście wspaniali
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_orig.gif
    65,7 KB · Wyświetleń: 431
Marthi widzisz moi sasiedzi tez wyksztalceni, bogaci a taka tragedia. Oni jeszcze pochowali jedna corke. Zaraz po wyjsciu z wiezienia zaszla w ciaze i urodzila w 5mc. Zosia zyla tylko miesiac. I teraz niedawno urodzila.kolejna corke. Nie mieszkaja juz u nas. Wyprowadzili sie. Zreszta nie dziwie im sie. Ludzie.na.wsi nie dali by im spokojnie żyć. Ja chcialsm tylko pokazac ze takie osoby mogą nami manipulować. Bo.ja dalej nie moge pojac jak on mogl ich tak "opetac" gdzie dziecko polroczne wazylo 3,5kg.

Marthi widzisz moi sasiedzi tez wyksztalceni, bogaci a taka tragedia. Oni jeszcze pochowali jedna corke. Zaraz po wyjsciu z wiezienia zaszla w ciaze i urodzila w 5mc. Zosia zyla tylko miesiac. I teraz niedawno urodzila.kolejna corke. Nie mieszkaja juz u nas. Wyprowadzili sie. Zreszta nie dziwie im sie. Ludzie.na.wsi nie dali by im spokojnie żyć. Ja chcialsm tylko pokazac ze takie osoby mogą nami manipulować. Bo.ja dalej nie moge pojac jak on mogl ich tak "opetac" gdzie dziecko polroczne wazylo 3,5kg.
Ja uważam ze trzeba zaufać Bogu a nie chodzic do wrozek/ wrozbitow i zamacac sobie takimi rzeczami glowe oni tak potrafia czlowieka otumanic ze samemu sie sie niewie w co wierzy. Ja tam wole nie wiedziec co mnie czeka, wiel juz w zyciu przeszlam i trzeba ufac ze kazde cierpienie ma sens.......

reklama
Do góry